Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quadcore

1 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó, rácsodálkozni arra 2019-ben, hogy a nyár pont olyan kiemelt tévés időszak lett, mint amilyen az ősz, nagyon cseszlovák dolog, de én a régi szép idők gyermeke vagyok, aki éveken át nyáron pótolta azt, amit ősszel/tavasszal eltett darára, és nyáron legfeljebb 1-2 új sorozatot tett hozzá, meg a…..
Drága olvasóink, Verebély Marcellel nagyon jót beszélgettünk, olyannyira, hogy a teljes interjú pont meghaladta azt a karakterszámot, amit egy átlag Index-olvasó egy ültő helyében hajlandó befogadni. Viszontámazonbande. Túl sokat melóztam rajta, hogy elengedjem a felét, szóval úgy döntöttünk, hogy…..
Sissi királyné fejét csodás uralkodói és hajkorona ékesítette - fogait azonban a féktelen édességzabálás alaposan leharcolta. "Szakmai karrierjét" még hibátlan fogsorral alapozta meg, nagyon fiatalon lett Ferenc József jegyese. Ha ma élne, Sissi a szépészeti ipar méregdrága influenszere lehetne: …..
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
quadcore 2018.12.23 15:25:01
@sixx: Nem nézi senki se, értelmes emberek legalábbis nem nagyon. Én se azért kattintottam, mert nézném, csak kiváncsi az ember, mi újság egy teljesen másik társadalmi körben, akikkel szerencsére nem nagyon van kapcsolatom (csak néha észlelem prosztóságukat a Westendben, villamoson) miért zárnak ki valakit, ill. ki nem képes a 80-as IQ-jú villalakók közül még arra a bonyolult feladatra se, hogy egyen, igyon, emésszen, aludjon, üljön egy luxusvillában. .
Ha alapvetően nem vagyunk az iPhoneok hívei, és éppen okostelefon vásárlás előtt állunk, akkor jó eséllyel android telefon mellett fogunk dönteni. Rengeteg, különböző felszereltségben, színben, formában vásárolhatunk ma android telefonokat, hiszen minden telefongyártó cég egy kicsit személyre…..
quadcore 2018.12.19 13:24:24
@Névtelen betelefonáló: Én is azt hittem, nem jönnek be, de aztán megnéztem őket élőben, és gyönyörű, ahogy lemászik a kép a kijelzőről.
A listát azért lehetne bővíteni, pl. Xiami Mi8, Mi Mix 2S, ha csak a csúcsmobilokat nézzük, úgy látom.
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
quadcore 2018.12.16 19:10:35
@Dave_bloghu: Ez a végére már egészen hihetetlen méreteket öltött, a döntőben konkréan már minden számban benne volt, hogy "Insta", a fejemet kapartam, ha csak 1-nél többször hallom hogy Insta, kidobom a tv-t a fenébe. Ennek ellenére byealex kiváló teljesítményt nyújtott, ahogy tavaly is, profi ebben, jól ráérzett mi kell, jó dalválasztások, a versenyzőket jól felkészítette. Igaz az, hogy mitől vannak ilyen nézettségű klippjei Alexnek, máig nem értem, nem elég trash, nem is elég jó, nem is (vagy már egyáltalán nem) elég alter.
Ezek a mai tinik tényleg Instán (vagy mi az) meg lájkokon szocializálódnak, ez, ami érdekli őket? És a szó szerint trash zenék (a tinik izlését bemutató Youtube-felkapott listán hódít a trash, ha zene, akko rkevés kivétellel trash kerül oda, szánalmas rapperek, énekelni nem tudó énekesek, ostoba prosztó bunkó emberek, stb.)
A következő 2018-as készülékek között ezek biztosan viszik a prímet szerethetőségben, használhatóságban, és nem utolsósorban árban is.  Legalábbis szerintünk.Jöjjön az idei szubjektív top 10-es listánk! Belépő szint a mobilok világába Ha azt mondjuk, hogy titütűdü titütűdü titütűdü tíííí, akkor…..
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
Sziasztok COOL-boyok és COOL-girlök! Ismét eltelt egy újabb esztendő, és ahogy már megszokhattáttok, december elején itt a számvetés ideje. Most kiderül, a több száz esélyes közül ki volt az 50 legkúlabb honfitársunk, akinek jutott hely a COOL LIST HUNGARY 2016-on!2016 nagyon fontos év volt a COOL…..
quadcore 2016.12.10 02:18:14
@Spiritmonger: Én is minden évben elhűlve nézem ezt a listát, nem tudom hogy paródia ez, de ahhoz hogy paródia legyen, minden évben felkerül 1-2(!), nem több, valóban normális, valamit az asztalra letett ember. Ezek szerint komolyan gondolják, hogy ezek a senkik kúlok. Kedvencem most így a listát hirtelen átfutva az 1. helyezett, aki azt tudja, hogy van egy Instagram oldala, meg a nem tudom hányadik helyezett, aki pizzaszakács.
gg.blog.hu Irány a tőzsde! 2012.10.08 06:33:29
Német befektetőinknek és az Intelnek is azt ígértük, hogy Index-részvényeiket néhány év múlva tőzsdén értékesíthetik majd; a 2000-es év második felét tehát annak rendeltük alá, hogy előkészítsük az Index.hu Részvénytársaság tőzsdei…..
quadcore 2016.10.31 17:52:24
@phaszfej: :DDD Hát ez nem jött be, kisfiam, több mint 4 év telt el rendkívül elmés jóslatod óta.

Nagyon-nagyon szórakoztató olvasni a sorozatot, mintha csak egy regény lenne. Véletlenül találtam rá így 4 év után, rendkívül érdekes dolgokat tudok meg, és több mindenre emlékszem is, mint ős-internetező.
Az Eb-diadal után egy-egy nap szabadság jutott a magyar válogatott játékosának, derült ki az Elviszlek magammal című websorozat legutóbbi adásából, amiben Király Gábor, a válogatott mackóalsós kapusa volt D. Tóth Kriszta vendége. Király nagyon higgadtan, okosan nyilatkozik végig, beszél arról, hogy…..
quadcore 2016.07.07 23:57:03
@eq2: Bocs, de tipikus prolimentalitás ez. Tessék szépen akkor többet keresni! Nem a kommunizmusban élünk már jó ideje, nem az fog sokat keresni, aki izzad a gyárban, hanem aki több értéket termel, több pénzt csinál, tessék szépen ilyen munkát keresni!
Nyugodjon meg mindenki, végre megtörtént! Az Index visszarakta az euró és a svájci frank árfolyamot a fejlécbe. Nincs itt semmi látnivaló, már persze azon kívül, hogy egyre kevesebb a hiba, egyre kevésbé nyöszörög a rendszer, és amúgy is, ezentúl akár szexista cikkeink…..
Három olyan arc áll majd pénteken kaján vigyorral a Gellért téren, akik korábban nagyjából a halál faszára kívánták azt a projektet, melyet épp felavatni készülnek. A durva az, hogy alapvetően igazuk is volt: a 4-es metró az elmúlt évtizedek legnagyobb elkúrása, de ha már…..
quadcore 2014.03.25 22:16:28
@Thou: Te nagyon buta vagy. A legjobb amikor a buták érzik okosnak magukat. Itt nem a közösségi közlekedés nyereségességéről van szó. A világon mindenhol úgy építenek metrót, és csak úgy ad az EU támogatást bármilyen tömegközlekedési fejlesztésre, ha annak jók a megtérülési mutatói. Ez nem azt jelenti, hogy az emberek jegyet vesznek rá, hanem pl. hogy időt lehet vele spórolni, amit az átlagbérrel számítva kijön a megtérülési mutató, vagy kisebb lesz a környezetterhelés, stb.
Szavakkal így szíven még nem döftek. A pszichológiai hadviselést Wenger kezdte, a francia azt nyilatkozta, hogy egyes edzők elbagatellizálják a bajnoki esélyeiket, mert félnek a kudarctól. A nyilvánvalóan neki szóló üzenettel szembesítve aztán Mourinho előkapta félelmetes…..
quadcore 2014.02.15 14:36:45
@smartdrive: Ne kelljen színpadra lépni Európában Mourinhonak? Te mióta követed a labdarúgást? Mourinho 2 BL-t, 1 EL-t nyert már, és 4 csapattal jutott BL-elődöntőbe.. És a Porto vagy az Inter enyhén szólva nem volt világválogatott.. Vagy akkor még kisbaba voltál?
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Még Kolosi Péter, az RTL programigazgatója is elcsodálkozott azon, mekkora felháborodást keltett, hogy idén a csatorna nem vetíti a Reszkessetek betörőket, írja a Hír24. A C:c elsőként írta meg december 20-án, hogy idén egyetlen magyar tévécsatorna sem volt képes műsorra tűzni…..
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
quadcore 2013.12.15 18:10:45
@Ancilla: Ők is persze megérdemlik a jó zenét, egyáltalán nem az emberek miatt kisebb rang. A különbség csak annyi, hogy a falunapok, a plázamegnyitók ingyenesek, a kisebb költségvetés miatt a szervezők gyengébb, olcsóbb előadókat hívnak el. És persze elhívhatnak nagyobb zenekarokat is, igazad van, de őket 10 év múlva is el fogják egy másik falunapra, míg az x-faktorosokat csak addig, amíg be nem indul a következő évad. Teljesen más viszont megtölteni az Arénát, amit már összehozott pl. Caramel vagy a Quimby, vagy épp a Tankcsapda (hogy néhány zenészt is mondják, még ha nem is feltétlenül jól zenél mondjuk a Tankcsapda). Vagy egy sportcsarnokos, nagyobb klubos koncertturné is rangnak számít, mert Budapesttől Zalaegerszegig mindenhol kiváncsiak a zenédre. Egy magyar fesztivál nagyszínpadán játszani sem azért rang, mert "bedrogozott" fiatalok csápolnak rád, hanem mert arra a színpadra olyan zenekarokat szerződtetnek, akik nézőket hoznak. Ez a különbség szerintem, egy x-faktoros karaokesztár koncertjére maximum ingyen fog elmenni néhány tini, a gagyira, a karokéra néhány kivételtől eltekintve hosszú ideig nem lesz vevő senki, a rádiók játszhatják, de komoly rajongói bázist nem tudnak kialakítani.