Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bisi

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új oldal: https://videoletoltes.boards.net/board/5/oldalak Ezzel a programmal videókat tölthetünk le a mediaklikk.hu és az rtlmost.hu weboldalakról. 2020.03.01. után feltöltött műsorok a RTL MOST frissítés miatt sajnos nem letölthetőek.  ..
Bisi 2020.03.02 19:36:59
Amiről írni fogok Jó, persze, szerettem volna, hogy ideklikkelj és elolvasd, ezért a hatásvadász címadás. Elnézést. Nyilván sok ember fogyókúrának hívná azt, amit csináltam, de szerintem pont az a lényeg, hogy ne így gondoljunk rá. A következő pár bekezdésben azt szeretném elmesélni, hogy hogyan…..
Ferenc pápa szerint a római katolikus egyháznak jobb fordítását kellene adnia a Miatyánk imádságban szereplő "ne vigy minket a kísértésbe" kifejezésnek. "Ez nem jó fordítás." - mondta a pápa egy szerda esti televíziós interjújában. Ahogy Ferenc pápa mondta, a katolikus egyház Franciaországban úgy…..
Bisi 2019.04.19 09:26:40
@Gajatri: Hitről vitázni olyan, mint ízlésről vitázni. Most Ön szerint @csaba_carmarthen azt fogja mondani, hogy igazad van Gajatri testvér, megvilágosultam, köszönöm, hogy felnyitottad a szemem?
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
Egy jó filmet is nehéz összehozni, hát még hármat, mégis rendszeresen meg szokták kísérteni a sorsot a trilógiává bővítéssel. Fel se fogják a legtöbben, hogy mit vállalnak magukra. Ha történetileg nem is szorosan egybefüggő filmekről van szó, a trilógiává válással egy lezárt egységbe rendeződés…..
Hét év országos földi sugárzású és további közel két év internetes rádióként való működés után úgy tűnik, szépen csendben végleg elhallgatott az ország egykori kereskedelmi rádiója, a Class FM...
Az első, gödöllői bírósági tárgyalás után ma Budapesten is sor került az első olyan bírósági ítéletekre, amelyeket a közterületi hajléktalanság hatósági üldözéséről szóló új, október 15-én hatályba lépett szabályozás alapján hoztak. A bíróság mindkét esetben megállapította a szabálysértést, és…..
A brit konzervatívok korábban támogatásukról biztosították a magyar kormányfőt és pártját. A Sargentini-jelentés következtében azonban borulhatnak az Európai Parlament pártjainak erőviszonyai, az értékek mentén kialakult szavazás pedig a brit belpolitikára is hatást gyakorolt. Theresa May brit…..
Az új olasz kormánynak kár Orbán Viktorra fecsérelnie az idejét. A magyarországi demokratúra, vagy választási autokrácia gyakorlatilag egypártrendszert jelent. Búcsú a brüsszeli pénzesőtől, a franciák nem kívánnak több pénzt adni a demokrációból csúfot űző magar és lengyel kormánynak...
Van-e még lejjebb? ..
Bisi 2018.08.29 19:47:58
@6.Lenin: Az a baj, hogy lassan 30 éve volt a rendszerváltás, de valahogy nem értük utol Ausztriát. Persze a csehek, meg a lengyelek sem, tehát azért nem lehet mindent a korábbi és a mostani kormány nyakába varrni, de dühítő. A bérek és az életszínvonal lenne talan a legfontosabb, de nagyon sok olyan dolog is van ami nem pénz kérdés, de zavaró. Pl. Szemetelés, bürokrácia. A legnagyobb probléma, hogy nem látszik a változás.
Június volt, s ujjongtunk: nyaralás! Összecsomagoltunk, és irány a reptér, hiszen repülni hív a magas ég! Viszonylag jól értünk ki, csekkolni nem kellett, mentünk a biztonsági ellenőrzéshez. Ilyenkor mindig eszembe jut Robert Harris Szellemíró című könyvének sokkolóan mély gondolata: "Az utazást…..
Bisi 2018.08.24 09:51:54
@wrstjnethn: Ezek a blogok olyanok, mint a Való Világ. Olyanok írják, akik az átlagnál butábbak és kevesebb információval rendelkeznek, magyar irodalomból pedig általánosban sem kaptak jobbat hármasnál. Így az olvasók többsége örülhet és felkiált, hogy ennél okosabb vagyok és jobbat tudnék írni.
Mindezek miatt direkt jót tett a magyar divatak, turizmusnak és országmárkának a szaros pelenka eldobása Horvátországban, ez igen!..
Bisi 2018.08.22 20:11:01
Az amerikai Kongresszuson múlik, hogy a sajtószabadság sanyarú helyzete miatt sugároz-e ismét magyarul a Szabad Európa Rádió; Jó volna, ha V4-ek politikai iránytűként igazodnának az 50 évvel ezelőtti Prágai Tavaszhoz - mondja egy német liberális képviselőnő, aki a térségből származott el; Kurz az…..
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, mert egy olyan dolog történt, ami miatt lesült a pofámról a bőr. A TV2 csoport úgy döntött, hogy indít egy új sportcsatornát Spíler 2 néven, amire felvásárolgatták világesemények közvetítési jogait. Nos ez eddig szép és jó. A probléma nem itt kezdődik... Andy…..
Bisi 2018.08.20 16:15:35
@Etniez: és ettől okosabbnak vagy felsőbbrendűbbnek érzed magad? Mi közöd ahhoz, hogy más néz-e tv-t vagy sem? Én pl. a komolyzenét szeretem, de nem mondom azt, hogy csak a komolyzene az igazi zene. Vagy ne hallgass mai slágereket.
Igen kellemetlen meglepetés érheti azokat a Wizz-utasokat, akik nem olvassák napi szinten a cég honlapját. Sikerült néhány napja úgy megváltoztatniuk a kézipoggyász-szabályt, hogy erről az utasokat nem tartották fontosnak tájékoztatni. Elég pofátlan húzás, hogy kifelé úton még felviheted a motyódat…..
Továbbra is áll a bál a Ryanairnél, sőt a helyzet fokozódik: a most pénteki sztrájkba beléptek a német pilóták is, további tömeges törlés az eredmény. A magyar utasok még szerencsések is, hogy csak két újabb budapesti járatot töröltek. Eddig azt tudtuk, hogy az írországi, belga és svéd bázisok…..
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary Bocsánatkérő közleményt adott ki a Lost című sorozat alkotógárdája, köztük J.J. Abrams, reagálva Evangeline Lilly, a sorozat egyik főszereplőjének nyilatkozatára, amelyben azt mondta, reszketett megalázottságában a sorozat forgatásakor. Lilly, aki Kate-et…..
A magyar sajtótörténet legabszurdabb negyedórája: így örömködöttek a pártállam agitátorai a Hír TV visszafoglalásán. ..
comment:com Nem időgép, HírTv 2018.08.01 13:41:11
Hat percig tartott a HírTV 2.0 (vagy HírTV Oridzsinál?) első hírműsora. Nem volt benne belpolitika, és önreflexió sem. Még napokig kitart a kánikula. Leállt a hajóközlekedés az Elbán a szárazság miatt. Megjelent a tervpályázat a budapesti szuperkórházakról. A becsültnél kevesebb pénzből…..
Bisi 2018.08.01 21:09:54
@FDToth: örülj te az atv-nek meg az rtl-nek. Én nem fogok. Mondjuk Hírtv-n volt pár jó műsor.. A Sznobjektív értéket képviselt. De azt is inkább a youtube-on nézem.
Bisi 2018.08.02 19:26:03
@közösperonos átszállás: köszönöm a bizalmadat. Amúgy egyszerűen nen kell nézni tv-t. :)
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
Bisi 2018.08.02 19:18:33
@ds9: Annyira szomorú, hogy Magyarországon és persze más nyugati országokban is, az értéked attól függ, hogy kire szavaztál. Nem kedvelem a liberálisokat, de attól még Obamát jobb elnöknek tartom, mint Trunpot. Hiányzik az emberekből a gondolkodás, sokkal egyszerübb kiválasztani a "vezért", legyen az Orbán, Gyurcsány vagy VV Aurelio és amit mond az a tuti, minden más meg hazugság.
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Az a helyzet, hogy várható volt a 444 mai híre, azaz hogy a kisgömböc behabzsolja majd a Hír Tv-t, így direktben olvasni mégis sokkoló.  Az is sokkoló lett volna, ha Simicska Lajos a Magyar Nemzethez és a Lánchíd rádióhoz hasonlóan ezt is bezárja, de akkor legalább van egy kedves halottunk, amely…..
Szokásos bálványosi beszédében Orbán Viktor történelmi ismereteit és jövőbe látását fitogtatta: "Székelyföld akkor is létezett, amikor a modern Románia még nem létezett, és Székelyföld akkor is létezni fog, amikor már egész Európa behódolt az iszlámnak..."   Hódolat Transzilvániának! Iszlamofóbia…..
Bisi 2018.07.30 19:30:11
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nagyon jól összefoglalta a lényeget. A neoliberalizmus az utolsókat rúgja Európában a jelenlegi formájában. A migráció csak felgyorsította a problémák felszínre kerülését.
A fürdőváros feldúlásának újabb fejezetéhez érkeztünk. A Hetek (az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület önkormányzati tagjai élükön a polgármesterrel) először elzavarták a bazárosokat, majd használhatatlanná alakították a Szent István parkot, hogy ott majd saját vendéglátó egységeket…..
Visszatér Tatár Csilla a TV2-re. A műsorvezető 4 éve távozott a csatornától, most viszont bejelentették, hogy ő lesz a Csak show és más semmi egyik játékosa. (Hivatalosan "showkirálynő"-nek hívják, de ezt a kifejezést inkább nem írnák le többször, ha nem muszáj.) Ez a műsor ősszel indul majd és 12…..