Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tokra

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy képért kattints a képre!Beküldte: Petya..
Régóta nem írtam már ide, de amióta elkezdődött a nyelvi kurzus, úgy érzem, hogy nincs idő szinte semmire. Valahogy minden nap zsúfolt, 9-től 13-ig nyelvóra, 14-ig kaja valahol, aztán szintén van egy pár órás elfoglaltság. Első héten hétfőn is és kedden is kimentünk a…..
Szeretettel üdvözlök mindenkit a blogomon. Anyakönyvezett nevem Raska István, de a legtöbben csak Tokra néven ismernek. 2006 óta járok a Pázmány Péter Katolikus Egyetem - Információs Technológiai Karra mint Mérnök Informatikus. 2010 decemberében diplomáztam le Bsc-n, de a…..
Tokra 2011.01.16 17:37:43
@FRX-00 Mave: Sehol nem írtam, hogy valami különlegeset akarok csinálni, csupán a saját élményeimet akarom leírni. Ebből az is következik, hogy bizonyára ráérek. Si tacuisses, philosophus mansisses. :-)
Tegnap a Duvel-nél hagytam abba :-) Megittam, a többiek is befejezték lassan az italukat, persze közben beszélgettünk, de már későre járt az idő, szóval hazajöttünk. Leuven-t szép lassan kezdem megismerni, minden nap járkálunk valamerre, nem sokat, de eleget ahhoz, hogy…..
Január 7-én hajnali 6:10-kor indult a gép Brüsszel Charleroi reptérre, ezért természetesen már sokkal hamarabb fel kellett kelnünk. Személy szerint 2 órára állítottam az ébresztőt, de 1 körül felébredtem és már nem is tudtam visszaaludni, értelme sem lett volna. Laza…..
Life in Cranfield Oxford 2010.10.23 23:55:00
A szombat is álmosan indult, aztán meglepő módon, minden várakozást felülmúlva hirtelen egyszer csak álmosan folytatódott... felocsúdva a csodálkozásból elindultunk az Oxford végállomással rendelkező buszokhoz, melyek egy óra utazás és fél óra dugóban ücsörgést követően…..
Life in Cranfield A 37-es rejtélye 2010.10.11 18:41:00
A mai nap a szokásos ütemben kezdődött, reggeli után regisztráció az orvosnál és hazafele befizettem három körutazásra: Oxford, Cambridge, London. Még mielőtt rátérnék a lényegre elmesélem, hogy milyen szuper éjszakai élet volt nálunk pár nappal ezelőtt... Szóval hajnali…..