Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KPZ

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A szerkesztőségünk birtokába jutott  (hozta a postás) kereset alapján kimutatjuk, mitől durrant be annyira az úgynevezett közszolgálat, hogy tízmilliós kártérítésre pereljen egy újságírót. Részletek a műből. „Az MTI Nonprofit Zrt. egy 130 éves hírügynökségi…..
A napokban valaki azt kérdezte, hogyan lehet megtudni, hogy egy telefonszám hordozott, vagy sem? Ti tudjátok?  Puskázni nem ér. Ha tudod a választ, ne olvasd tovább! Viszont ha nem, vagy ha nem tudod, miért érdekes ez, akkor neked szól ez a poszt! (És talán az ismerőseidnek is, így…..
A polgári repülés uniformizált, sokszor unalmasan színtelen, rutinszerű világában mindig hálás tud lenni az ember (utas,és gondolom, személyzet egyaránt),amikor valaki megpróbál életet, színt, netalán humort csempészni a menetrend hajszolásába. Kedvenc példám erről a…..
KPZ 2012.04.14 20:57:46
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Ezt a szép karácsonyi történetet találtam nektek (nem.) (Szerintetek ez igaz lehet?) SZENTESTE NEM LESZ ORGIA @ 400 Nevem teljes elhallgatásával szeretném küldeni Nektek ezt a sztorit: Sziasztok!* *Nem is tudom, hol kezdjem, de okosabb a legelején, aztán ahogy jön. Két éve jártam…..
A srác kisebb rekordot állított fel, ugyanis ideiglenesen megszelídített egy fehérmájú kancát. Eleinte a csaj barátnőjére hajtott, ám a szóban forgó Zsófinak annyira piszkálta a büszkeségét, hogy ő maga csapott le a srácra. A rodeó meglehetősen rövid volt, de legalább…..
A dél-afrikai városokban mindenhol katonák és rendőrök vigyázzák a rendet. A vuvuzelák és a kamerák előtt örjöngő helyiek ellen ez persze mit sem ér. A hangulat Johannesburgban leírhatatlan, inkább megmutatjuk:    ..
Demszky Gábor, Budapest "örökös" főpolgármestere nyugdíjba vonul, s végleg elhagyja a kutyaszarba süllyedő hajót. Pedig milyen jó lett volna, ha még gyszer indul a főpolgármesteri székért... Vigyorogva néztem volna végig, ahogy 2 százaléknyi szavazattal elkullog.Gábor…..
Balkáni állapotok között pihenik ki a rendőrök az árvízi védekezés fáradalmait: Fapados "lakosztály" ...ő már bárhol elalszik... Szinte egymás hegyén-hátán... Nem éppen a legkényelmesebb fekvőhely... Nekik legalább jutott matrac... Egy szőnyeg a kényelem…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Gondolkodtam rajta, hogy Ádám linkjét csak a blog facebook oldalára linkeljem-e be, vagy annak ellenére tegyem ki külön posztnak, hogy semmi kommentár nincsen hozzá. A videó viszont megér annyit, hogy utóbbi változat mellett döntsek, mert tökéletesen látszik általa, sokszor hiába…..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
Subba Subba szív iWiW: Tigrises 2010.03.26 09:00:00
Kicsit lapos, de sok szeretettel készült! Karaoke extázisTigrisesSzépség és szörnyetegKedvcsináló gyerekvállaláshozJó, de mikor?!A legdzsesszikább Dzsesszika!GyurmaCukiság PiríítőlErotikus József..
KPZ 2010.03.26 11:07:25
3.
KPZ 2010.03.26 13:20:57
KPZ 2010.03.26 21:01:02
@_John_Doe_: köszönöm szépen, JohnDoe!
Blackhawk filmezett le egyben több érdekes dolgot is. Elvileg nem akartam már több Mesterlövész féle "ujjpisztoly" dolgot berakni, de itt elég kivételt tettem Retrozásom közben a GTA - Vice City-ben egy mesterlövészes jelenséggel találkoztam, amelyet a rosszpcjatekokra…..
A de nehéz az iskolatáska-problémát azért meg lehet fejelni. Sokat olvasgattam itt, ma este úgy döntöttem leírom az én „szakításom”. 15éves korom óta csak osztálytársakkal jártam. 8. osztályban Pállal, de elhagytam Zoliért, majd rájöttem Pál az igazi és így…..
KPZ-től kaptuk a következőt:Lehet (sőt majdnem biztos..), hogy már jelezték már az HBO egyik sorozatának a (szerintem) borzalmas címtorzítását:A 'Band of Brothers' címet nem lehetett félrefordítani, egyszerűen a lényegét vették ki belőle, amikor 'Az elitalakulat' címmel…..
autózz! Angyalok munkálkodtak 2008.09.25 07:17:00
Ismerős a szituáció. Vétkes fél értetlen tekintete, sőt felháborodása követi a majdnem csattanást. A többiekben az ütő megáll, hogy lehet valaki ilyen felelőtlen? Vagy ha ennyire nincs tudatában, hogy rajta kívül mások is közlekednek még és szeretnének életben maradni, akkor…..
Nagyon rossz hírek fogadtak minket ma reggel story-bors-blikk bulvárkörútunk közben. Igazából számítottunk már erre, hiszen ahogy a kurvától is megkapjuk a trippert, úgy a megmondóblogokat is mindig elérik a sértettek rinyái.  Mi is kaptunk már hideget-meleget, de szerencsére…..