Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brummogo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát Karcsikám, akárhogy nézzük, ez bizony komoly szopcsi. Nem volt elég mély a torok, pedig a rendszer ezt kívánta. Pár éve még elég volt szakmázni, meg Viktorral bratyizni, most meg egy Debil lever, mint vak a poharat. Milyen világ ez, baszki? PSZÁF Károly kikúratása a…..
A KARD Zsoldos patrióták 2013.02.11 18:29:27
Balog Zoltánt meglepte a hallgatók tiltakozása a röghöz kötési szándék miatt. De csak egy picit. Talán azért ilyen csekély mértékben, mert valamelyest emlékszik még ő is szabadság ízére. De ha Miniszter Urat mégiscsak (értsd: tényleg, őszintén) meglepte a tiltakozóhullám,…..
Brummogo 2013.02.12 11:19:31
@Trompf: B+ talán versenyképes bérek kellenek és nem rohan mindenki Londonig akinek versenyképes tudása van...
Brummogo 2013.02.12 11:31:44
@Trompf: Nem azonos, csak olyan hogy itthon se kelljen számolgatni hogy most beülhetek egy vacsira valahová vagy csekket fizetek.
A budapesti tőkepiaci szereplőket sokkolta a parlamenthez csütörtökön beterjesztett bizottsági javaslat, miszerint az értékpapírok forgalmára is vonatkozna a tranzakciós illeték. Az eddig is csapást csapás után elszenvedő magyar tőzsde ezzel az új adónemmel megkapná a…..
Brummogo 2012.11.12 11:59:27
@jose maria padilla: @kerekes pereces: Az egyik ír egy marhaságot a másik ebből levon egy téves következtetést... Mintha a Kuszaszem team-et látnám.
Brummogo 2012.11.12 12:00:51
@Spániel: Ne viccelj, a saját háziorvos az tabu.
Szerintem Felháborító! 2012.08.30 12:48:08
A gyerkőcöm iskolát váltott. Hétfőn volt a sárvári Tinódi gimnázium Idegenforgalmi, Vendéglátó szakközépiskolában a pótfelvételi, felvették. Innen indult a kálváriánk, ugyanis új diákigazolványra van szükségünk. Még aznap délelőtt elmentünk Celldömölkre az…..
Mondom én, hogy Viktort szívatja a habonyárpi, - vagy elment nyaralni - mert Kedves Vezetőnk továbbra is tündököl saját, Mondd ki habozás nélkül ami eszedbe jut - one man showjában. A gondolatmankót jelentő habony nélkül meg úgy esik ki a polgári demokrata szerepéből, mint…..
  Ma reggel a Moody's a bóvli kategóriába minősítette le Magyarországot. Az általunk megkérdezett emberek nagyon nem örülnek a hírnek, de szerintük is összefogtak ellenünk, ahogy ezt a kormány is állítja. Van, aki disznóságnak tartja, ami itt folyik. Az elszálló…..
Brummogo 2011.11.25 16:14:14
@baba jaga: Egy pisztolyt egy golyóval
Naiv ügyfél apját névazonosságuk miatt tiltotta ki vele együtt a Vatera:F. István vagyok, szabályt sértettem a vaterán ezért kizártak.ez idáig rendben van! Apám szintén F. István öt is kizárták, mert véleményük szerint kapcsolatba hozható velem! Szinte HIHETETLEN kapcsolatba…..
Varánusz Hagyó Miklós beájulna 2011.05.23 06:07:00
Zakatol a vonat, utazik az állomás,Zakatol a vonat, a tisztesség csak látomás.Hagyd a francba béjbi, a Közgép jön és senki más!Nem kellett sokat várni, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya is megérkezzen Mutyilandba. Amit csinálnak attól szegény Parizer Mikinek…..
Az Örülünk, Vincent? blog bemutatja a Világszabadalom! magyar adórendszer®-t. Az adórendszer, melynek elveit az április választások során a polgárok elsöprő többséggel megszavazták, méltányos, egyszerű és munkára ösztönöz. Az adóbevallás — csattanós választ adva…..
Brummogo 2010.10.02 17:18:49
@morden2: Dehogynem. Csak az a baj, hogy jogász(nak tanult a lelkem) és lövése sincs alapvető közg. összefüggésekről sem. Viszont önbizalma és hatalmi mámora az van. És erre még rá fogunk baxni. Nem Ő, mi. Kedvencem az egykulcsos családi jövedelemadó. Ostobaság. Vagy egykulcsos vagy családi. Az egykulcsos lineáris, a családi meg progresszív...