Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kérdések órája

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendes őszi biciklis felvonulás az idén szeptember 22-én, szerdán lesz. A Critical Mass résztvevői 18:30 és 19:30 között a pesti Nagykörúton, a Jászai Mari tér és a Petőfi híd budai hídfője között fognak együtt kerekezni. Pontos kezdés nincs, mindenki ott csatlakozhat a…..
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
kérdések órája 2010.01.30 21:09:05
kérdések órája 2010.01.31 11:42:48
@Közöd??: legyél olyan szép hogy a cellatársaid összevesszenek rajtad.kinek hiszed te magad,ne fenyegetőzzél te xar genetikai hulladék, te ótvar génhibás söpredék.
kérdések órája 2010.01.31 11:45:12
@Dr. Eher: akkor is így hőbörögtél gennyzacskó mikor a nagymamát meg a húszhónapos csecsemőt elgázolta a zebrán EGY AUTÓS ÁLLAT? majd remélem a sitten lesz fasz a seggébe.
Kiásták a csatabárdot a biciklisek ellen két autószimpatizáns szervezetnél. A Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete és az Emberibb Parkolásért Mozgalom besokallt a „Critkáll Mass” stílusa miatt, és közleményben kérik a főpolgármester-helyettest valamint a…..
kérdések órája 2009.09.29 14:54:55
@Pirx: te kis kerékpárosgyűlölő, ne papolj te szabályokról, előbb tanuljatok meg hogy a zebra a gyalogosoké!
kérdések órája 2009.09.29 14:57:17
@bendo: részemről ez nem is volt kérdés.
Szemptember végétől hivatalosan is biciklizhető a Lánchíd, a kerékpárosok hamarosan már nem kényszerülnek a szűk járdára. A Városházát a Kerékpáros Klub kereste meg a régi problémával, amely a Margit híd lezárása miatt vált égetővé.   Nappal az autók, éjszaka a…..
kérdések órája 2009.09.18 17:28:37
@Pirx: Látod ez a magyar ember,ezért nem nyertünk csatát mohácstól kezdve. Belerúg a másikba torzsalkodik, ehhez ért. Ki a pökhendi ? Biciklizem,azért.? Akkor is pökhendi vagyok,mikor a gyalogos negyedmagával önfeledten sétálgat a kerékpárúton(kerékpárút szép piros kővel kirakva,nagy sárga biciklijel, táblák stb) és merészelek óvatosan csengetni és még neki éll feljebb. Vagy akkor is pökhendi vagyok,mikor a zebra mellett megy a kerékpárút és az autós állat kilóval kanyarodik rá (zebra + irányváltoztatás!!!! ) és le akar dudálni és anyázik,mikor ott megyek. A gyalogosokat,ha rákényszerülök hogy a járdán menjek óvatosan kerülgetem. Az autós bunkók közt sem élvezet menni ,hidd el nekem,csak van olyan helyzet ,hogy nincs más lehetőség. Szerencsére azért egyre több udvarias autós is akad,tiszteletem az övéké. Te autóval jársz dolgozni én kerékpárral. Én is el szeretnék jutni A-ból B-be mi ebben a pökhendiség?. Pont az autósok prédikálnak,akik még zebra fogalmával sincsenek tisztában? Mintha a tolvaj mondaná,hogy ne lopj,de komolyan.Megáll az eszem. Igen mint tudjuk a magyar autósok közismerek a kultúrájukról,persze. Áthaladtok a piroson utána ottragadtok a kereszteződésben, és a többi AUTÓSt is szivatjátok,ettől vannak a dugók! A zebrán elgázolt gyalogosokról (pécsi nagymama,babakocsival stb) már nem is beszélve.Szálljunk már magunkba kérem! Meg utcákat gyorsulásiversenypályának néző elmebetegek! De erről is a pökhendi kerékpárosok tehetnek ugye? Igen tudomásul kell venni , új közlekedési "ágazat" van fejlődőben,ahogy ez pl. a Lajtán túl már természetes. Az egy dolog,hogy az itteni uram-bátyám paszományos lilainges makkoscipős rendszerben ez még nem kifejlett.Az lesz majd, bárhogy is ellenzitek.
kérdések órája 2009.09.18 18:19:47
@Pirx: ne pofázzál, cáfold meg . ez milyen sz@r elkenős duma? Ennyi telik tőled? ki nem sz@rja le mit tartasz érvnek. Majd ha a te anyádat csapják el a zebrán akkor mit fröcsögnél?
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
kérdések órája 2009.09.17 11:25:22
@Bit Rot: Kifinomult úriember lehet ez a Roltii akárki nem igaz? :) Mindenáron a gerincünkön akarja a bringáinkat széttörni. Vajon a gyulai meg békéscsabai gyalogátkelőhelyeken elgázolt gyalogosok (nemrég történt sajnos) esetében,ugyanígy fel van háborodva az autós fenevadak miatt?
Azt mindenki tudja, sokszor elmondták már, hogy a Margit híd felújításának idején nem szabad biciklizni a hídon, csak a gyalogosok, a BKV járművei és a taxik számára szabályos az átkelés. Látványra egyébként elég meglepő a híd, főként éjszaka, amikor kihaltságával…..
kérdések órája 2009.08.25 12:00:36
@MoxNox: Bocsika, akkor én is egy kicsit kioktatnálak,mikor a szépen ,egyértelműen látható kerékpárúton ténferegtek,(gondolom azt sem lehet a nagy KRESZ szerint)én is így fel lehetnék háborodva. De nem szólok,ha tehetem kikerüllek benneteket,csak ha végképp nem tudok a kerékpárúton menni,akkor bátorkodom csöngetni picit.
kérdések órája 2009.08.25 12:12:47
@MoxNox: Olvasd el még egyszer,jobb tanácsot nem tudok adni. Nincs rossz csoport, a bunkóság ember- és nem közlekedésieszközfüggő. Csak ellenpéldát mondtam. Csak úgy látom van néhány ember aki kerékpárral utoljára a lakótelepen tekert 8 éves korában, és így általánosít a kerékpárosokra (persze bunkók mint mondtam,mindenhol vannak, így a kerékpárosoknál is.)
A Margit híd felújításával nem számíthatnak sok jóra a budapesti biciklisek, az eddig véglegesnek hitt tervek mégse voltak véglegesek. A főváros és a civilek között hosszas egyeztetés folyt a híd felújításának tervezésekor, hogy hogyan is oldják meg a korlátozott…..
kérdések órája 2009.08.14 14:55:33
@amark: Igen, a parkolóhely értelmezése kissé hmmm, szabados az autósoknál . A város egy káosz, gyakorlatilag mindig van valami feltúrás, szinte ugyanúgy nem tudok végigmenni ugyanazon úton. most próbálják 20 év elcseszését pótolni egyszerrel? Olyan összevisszaság van, átgondoltlanság és bűnös nemtörődömség. A tipikusan "szarnak bajnak nincs gazdája" Szét van túrva minden.
kérdések órája 2009.08.14 15:26:10
@veron3: A vidéki városok élhetőbbnek tűnnek ,(biciklitúratapasztalat)talán közlekedésileg is jobb ott a helyzet. Persze ez szigorúan relatíve - Pesthez képest értendő. A közlekedési kultúrát tekintve ettől függetlenül igazad van. - sajnos. Idehaza ,Pesten komolyan kétségbe tudok esni,mikor kerekezem,hogy milyen állapotok vannak. Németországban,Luxemburgban ha túl közel álltam (csak úgy,még ha nem is akartam átmenni) járda szélehez az autós már egyből lassított,megállt,hogy átengedjen:)) Korszerű bicikliút hálózat,megbecsült bringások udvarias autósok. Komolyan ezt,irígylem.
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
kérdések órája 2009.08.04 10:41:09
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..
kérdések órája 2009.01.13 13:38:41
Újabb szupergyors válasz érkezett Szentgotthárd polgármesterétől a Borhotelben éjjel kifagyasztott vendégek panaszára. Leveléből ugyan nem igazán derül ki, naiv ügyfél melyik állítása nem felel meg a valóságnak, ellenben megtudjuk, hogy 40 év után most először…..
A címben szereplő mondat az eladó szájából hangzott el, miután kiscsillag egy varráshiba miatt panaszt tett. Háromnegyegy órás huzavona után ugyan visszakapta a pénzét, de valószínű, hogy ezt a jótanácsot örökre megjegyezte. Pénteken vettem két felsőt a gas-ban. Az…..
A rendőrség valóban bekeményített, nyilvánosságra hozták az októberre és novemberre bejelentett, gyalogosokra és biciklisekre vonatkozó fokozott ellenőrzések első eredményeit. Az ORFK közleménye szerint a balesetveszélyes helyeken és napszakokban ellenőriznek, külön…..
Marciék biciklivel túráztak volna Passautól Bécsig, de Bécsben sem német, sem osztrák IC-re nem engedték fel őket, pedig online még helyjegyet is vettek rá: Az egész úgy kezdődött, hogy gondoltuk, elmegyünk biciklitúrára, Passautól akartunk Bécsig a kék Duna partján tekerni,…..
A rugalmatlanság és a butaság iskolapéldája az, amikor nem lehet megvenni valamiből a kiállított vagy utolsó darabot, mert csak. "Van ilyen", mondta az eladó, VMJ-nek pedig nem kellett kétszer mondani: elköltötte a pénzét máshol.Tudom, hogy huszonévesen tesz néha az ember…..
 Manapság a legtöbb boltban díjmentesen felhajtják a túl hosszú nadrágot, hogy örüljenek a rövidebb lábú  vásárlók is. Zoli is ezt szerette volna, beígérték neki az ingyenes felhajtást, átment érte egy másik plázába, aztán kifizette. Szóval 2-3 hete vettem egy…..
Újabb fájdalmas búcsúnak lehetünk tanúi a Máté Péter emlékpunkzenekar Zoli Zsuzsa előadásában. Csak egy konnektort szeretett volna, valamiért a Tescót nézte ki, 45 percébe került: Az egy dolog hogy hála a Tesco és a Pannon közös együttműködésének köszönhetően az…..
kérdések órája 2008.07.24 12:12:41
A homár kislányként a Palatinuson egyszer együtt fürdött a kismedencében egy szalámi méretű szardarabbal, másnap pedig többször felszúrták a fülét, úgyhogy azóta nem szívesen jár strandra. Godlike viszont szereti a csúszdát meg a medencét, úgyhogy elautózott Ráckevére,…..
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
Persze könnyű mindig mindent a nyugdíjasokra fogni, de Nyíregyházán például esélyes, hogy nem ők szaporították el a galambokat. A kép a Korzó áruházban, a Spar raktáránál készült, köszönjük Gabriellának. Ha már elszabadult állatoknál tartunk, akkor elsütöm ezt a…..
kérdések órája 2008.06.11 16:30:49
Na takarodjál le! Hol máshol hangozhatna el egy ilyen mondat, mint a magyar gengszterizmus fészkében, egy tömegközlekedési járművön, természetesen egy vérszomjas verőember ellenőr szájából. Pesti Norbert békésen zötykölődött a 941-es buszon, ahová a sofőr beleegyezésével…..
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..