Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeraldB

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Kucsera lett a befutó 2008.12.01 18:30:00
A Fejükre estekben az a hihetetlen, hogy állítólag már régen megszületett az ötlet, de mégis mintha egy hét alatt ütötték volna össze az egészet. Értelmetlen játékszabályok, kidolgozatlan karakterek, béna műsorvezetés, meg ugye az alapröhej, hogy a széria közepe felé…..
comment:com Most segíts, Fábry 2008.01.04 00:36:00
Azért a végén egy-két dologban mégiscsak igaza lesz Náray Tamásnak. A divattervező a Csillag születik zsűrijében beszélt hülyeségeket is, de abban kénytelenek vagyunk egyetérteni vele, hogy lehet, hogy ilyen kis gyerekeknek nem való ez a show. Régen ez nem volt probléma a Ki mit…..
comment:com Az RTL Klub felülről 2007.12.20 12:47:42
Az RTL Klub ezúttal nem lopott ötletből forgatott reklámfilmet új vetélkedőihez. De nem is ez az érdekes, hanem a helyszín, hiszen a rövid szpotokat a tévé székházában vették fel, az elnöki tárgyaló és a főnökök irodája mellett. Tehát ilyen az RTL Klub, legalábbis a…..
GeraldB 2007.12.20 18:27:39
GeraldB 2007.12.20 19:45:17
vadász2 · kariblog.blog.hu 2007.12.20. 19:06:09

Igen :A zártkörűen működő részvénytársaság, röviden zrt., a cégek azon formája, amely részvénytársaság ugyan, de a tulajdonosok köre zárt

A lényeg ugyan az!
Egy frissen megjelent cikkben két ilyen ügy is terítékre került - mondhatnánk: két férfi, két eset. A számítógépes kémkedéssel, illegális megfigyeléssel vádolt uraknak néhány éves börtönbüntetéssel kell szembesülniük. Az ítéletek már csak azért is érdekesek, mert a…..
Ha már így belejöttünk, akkor kezdjük ma is délután a tévézést. Persze, megjegyzem, hülyeség, mert ki kell használni a jó időt, de nem akarok senkit lebeszélni. Például a Banános Joe-ról, amelyben csak Bud Spencer szerepel, merthogy Steno kevés olyat rendezett, amiben Terence…..
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..