Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Archaniel

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megölöm, meggyilkolom, elveszem az életét, széttépem, felnyársalom, megfojtom a férgesét. Leöntöm, felgyújtom, elégetem szénné, leütöm, lelövöm, felrobbantom és kész. Levágom, leszúrom, eltöröm a csontjait, megnyúzom, kibelezem, lerágom az izmait. Savba rakom,…..
Archaniel 2010.11.10 14:34:46
 Balassi után szabadonEz test sem kell már néki,Lélek nélkül, szépen fekszik.Ki fekszel most énelőttem:Holtan, vérben édes lelkem Én bús szívem vidámsága,Lelkem mocskos kívánsága,Te vagy minden boldogsága:Az élők nekrofíliája. Én szépen döglött…..
spontán agymenés Nappalok 2010.10.05 22:22:43
 Csöndesek az angyalok,Nem virradnak szép Hajnalok,Rövidek már a nappalok,S Ő csak búsan andalog… A világ egyre forog,Az Idő már halkan kattog,Múló zsarátnok, mi pattog,S az Ő lelke háborog… Hervadnak a virágok,Hidegebbek a Hajnalok,Földek vannak már…..
 Feltételnek szabott béke madzagot,mit undor vágotts ember kacagott,a kacatot pedig, mint az arcot:a krónikus harcot elvétve marcangolt… Frekvencia, mint a fizika-esszencia magva, s aBiológia, mert a placenta arcra olyan, mintEgy lepény sarjas a hangja,mint ahogy a csecsemő…..