Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Géza, kék az ég!

0 bejegyzést írt és 361 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alkalmi parkolójegyes megoldás kudarcát élhette át Jocó Svérdországban. Hiába vett jegyet, azért büntették meg, mert nem volt teljesen látható: Jómagam Svédországban voltam szenvedő alanya egy esetnek, amikor a rendesen kifizetett parkolójegy ellenére ajándékoztak nekem…..
Még a magyar Aldi nyitásakor kiderült, hogy német anyaföldön 50-100%-kal olcsóbbak a termékeik, és ez azóta sem változott drasztikusan. Az adathordozók valóban hátrányos helyzetűk errefelé a rohadék jogdíjak miatt, de ez sem indokolja ezt a drágulást: Ha mar Ausztria, a…..
Géza, kék az ég! 2012.03.31 19:32:58
Tapintatlan magyarságtudatlanságáról tesz tanubizonyságot a Belügyminisztérium immár 3. hete. Az idén kiadott útlevelek ugyanis egyáltalán nem tükrözik az Alkotmányban Alaptörvényben meghatározott elnevezést. Lehet, hogy Dr. Schmitt Pál aláírása miatt érvénytelen az egész?…..
Géza, kék az ég! 2012.01.23 09:31:04
@Kifordított kacagány:
Nem úgy tűnik, hogy tudnák, ezért is kell sokszor elmondani nekik, hátha egyszer felfogják, bár kétlem.
Géza, kék az ég! 2012.01.23 09:40:59
@Kifordított kacagány:
Hadd érezzék! Eddig minden szép volt és jó, most persze, hogy nem tetszik nekik a váltás, hisz "öregecskednek" :)

Nagy volt a jólét, kell nekik egy kis nadrágszíj - meghúzás...

@Megfigyelo:
Igazad lehet - valószínű, hogy "Mordor birodalmát" akartak írni, de nem találták a szótárt és így maradt a Magyarország - kicsit savanyúbb, kicsit sárgább, de a miénk!
avagy

MAGYARORSZÁG, én ÍGY szeretlek! :)
Másfél éve tudjuk, hogy a leghumánusabb megszorítás az, amit nem a zemberekkel fizettetnek meg. Így gondolta a BKV is, ezért kicsit átszervezte a bérletek érvényességi körét, árat valóban nem emelt. Viszont akik az agglomerációból eddig Budapest+környéki bérlet kombóval…..
Géza, kék az ég! 2012.01.22 22:27:56
@Megdobbent:
Aztán belőled mégsem lesz SOHA köztársasági elnök - ez fáj, mi? :)
 Feljebb pozicionálták a habzó vizezett alkoholt a Tescóban, így még a Borsodi is lehet menő.Nem akarom tudni, mire gondoltak, mikor kirakták a figyelmeztető feliratot. (lásd csatolt kép) Mivel már elmúltam 18 megvettem, és jól esett, bár nem vagyok benne biztos, hogy…..
Ennél pozítívabban nem is kezdődhetne az év. Az amerikai pereckutatók optimista jóslata szerint 2012-ben nem jön el a világvége, sőt a következő évszázadokban sem várható. Nem mellékesen feltalálták a 800 évig elálló sósperecet: Nem fogom az időtöket rabolni, csupán…..
Géza, kék az ég! 2012.01.03 18:28:25
Géza, kék az ég! 2012.01.03 19:21:58
@Trójai: Így van, az volt :D

@hagyma: Lásd fent

@Zsófi15: Ne szívd mellre, az itt kommentelők zöme szociálisan visszamaradott, imádnak mindent és mindenkit fikázni. Ha szólsz érte, annál inkább csinálják.

Ps. most én is fikáztam :D
Sajnos az az igazság, hogy akármilyen felületen is találkozon két humanoid, a csalás esélye mindkét oldalon alapból 50%. Ezért aztán az ember kénytelen óvatosan és körültekintően eljárni olyankor, ha például nem látja a másik embert. Ez naiv ügyfélnek nem sikerült. Az…..
Géza, kék az ég! 2011.12.22 18:18:14
@kirsten: Neked szólt a fenti...
Géza, kék az ég! 2011.12.27 20:31:20
@atpijkamo: Réges-régen, egy távoli laktanyában történt: V. szds. elvtárs minden reggel kerékpárjával vitte gyermekét az óvodába, majd ezután komótosan pedálozott a laktanyáig. Nevezett napon V. nagyon elbambulhatott, mert a kapuőr s az üti annyit láttak, hogy a szds. beteker a kapun, feszes tartásban leszáll a bringáról és lerúgja a csomagtartón üldögélő kisfiát, akit aznap valahogy elfelejtett bevinni az oviba. Egyikőjük sem mert hangosan röhögni, ti se tegyétek!

Még, sztorit, még!
Géza, kék az ég! 2011.12.27 21:19:55
@Rosszindulatú Vászka: Hásze, ha csak most látom a blogot? Régi, csúnya idők!
Nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, hogy az OrangeWays úgy hagyja ott az utasait, hogy egy emailt nem küld, hogy helló, kimarad egy járat, menjél inkább vonattal. Aligha tisztelt Orange Ways igazgató, Szeretném megérdeklődni, hogy mégis milyen alapon nem…..
Géza, kék az ég! 2011.12.21 21:14:13
@karosszékely: A merjünk kicsi bozgorok lenni hivatalt gondolod? :D

@Xezs: ööö...kimondottan az orange-re gondolok, nem oly rég telisteli volt eme "nagyszerű" cég reklámjaival a média, szemet szúrt. Mostanság meg túl sok esetben lehet erről a tré cégről olvasni, csak ezért.

visszanéztem, nem általánosítottam, ha jól látom, konkrétan róluk írtam.
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Gáborék a diakigazolvany.hu felületén szivárgó információkkal követhették nyomon hogyan alakul szeptember 3-án igényel kártyájuk sorsa. Alig 2,5 hónap alatt el is készült, általában "feldolgozás alatt" volt, bő egy hete pedig talán a már valamelyik posta környékén…..
Géza, kék az ég! 2011.11.24 12:24:10
Géza, kék az ég! 2011.11.24 22:29:36
Misztikus eltűnést jelentett T, akinek 30 rugós napszemüvege 12 km magasban szippantódott ki poggyászából:Tudom, lejárt lemez, és nincs mit tenni, de azért a többi ferihegyes story mellé ajánlom. Az alábbi panaszt írtam a repülőtérnek...Tisztelt Budapest Airport! A mai napon…..
Jajj annak, akinek kombinált hitele van! Gábor végtörlesztése fennakadt az Erste és a Fundemanta vitáján. Az erstés ügyintéző szerint minden rendben halad, bár még mindig nem küldték ki az óvadéklehívást a Fundamentának, igazolást nem adnak és nem oldják fel a lekötött…..
Géza, kék az ég! 2011.11.24 08:42:11
Géza, kék az ég! 2011.11.24 10:43:35
@Farkasbarack: Ezs ijen :D

Pontosabban: ilyen is
Érthetetlen, hogyan kerülhetnek felnőtt emberek olyan szituációba, hogy telefonon megrendeljenek egy olcsó borotvacsomagot, amit hetente automatikusan egy egyre nagyobb csomag követ. Visszahívni nem lehet őket, lemondani csak írásban.Nem tudom szerepelt-e már az oldalon, de egy csalásra…..
Ízetlen Monty Python-jelenetbe fordult Editék szülinapi zsúrja az ElevenParkban. A 4-re kért tortáról félóránként kiderült, hogy nincs se epres, se feketeerdő, hogy aztán a megvadult gyerekeknek n6-kor szilvatortával tömjék be a száját. Előtte még érkezett felajánlás torta…..
Érdekes anomáliát detektált lukit a Cetelem online áruhitelénél. A PDF-ből kinyomtatott papírok között található az áru átvételének igazolása is, amit előre aláírva kell visszaküldeni:Talán figyelemreméltó lehet, hogy a Cetelem mit művel az interneten is megköthető…..
Géza, kék az ég! 2011.11.08 17:46:46
Elképesztő állapotok uralkodnak az Örs vezér téri trolltemetőben. Naiv ügyél egyszercsak azon kapta magát, hogy egy békávés állja útját, aki a felé mutatott bérletet két kézzel meggyűrögette! A kézrátételes rontást sikerült agyhullámokkal visszaverni, de a…..
Naiv ügyfél a számláját szerette volna megszüntetni, amiből aztán részletekben fizetett végtörlesztés lett, amin mintegy 200 ezer forintot bukott:A sztori ott kezdődik, hogy egyszercsak észrevettem, hogy kisebb összegek "eltűnnek" a számlámról. Bementem az OTP fiókba,…..
Géza, kék az ég! 2011.11.08 14:39:06
A Homár régóta nem érti, hogy egy adott név, cím, telefonszám, időpont mátrixból hogyan sikerül futároknak rendszeresen elkerülniük a címzetteket. Gáborral harmadszor játsszák el, hogy a szomszédba csengetnek, nem veszik fel a központban a telefont, hajnalban hívják,…..
Az iPhone sikerét mások is próbálták kiaknázni. Ki az aki odaad 100 ezer forintot egy vadidegennek, aki azt állítja, hogy majd visszajön egy telefonnal? Jelentkezzen!Van egy pasi V. Tamás a neve. Több módon húzza le az embereket. Az egyik hogy iPhone beszerzést ígérve átveszi a…..
A megosztott üdülési jog és a kuponos nyaralás közös halmaza a 3 évre előre kifizetett 1-1 heti nyaralás egy nemlétező külföldi szállodában. Hogy ezt eddig mégis megúszták az "utazásszervezők", annak köszönhető, hogy amikor naiv ügyfél utazna, sajnos sosincs…..
D döbbenten tapasztalta, hogy nem csak a segítségnyújtás nem várható el egy-egy kifőzde/étterem alkalmazottaitól, később kiderült, hogy a panaszkönyv átnyújtása sem tartozik kötelességeik közé. Legalábbis a Bosnyák téri piacon egy bizonyos vendéglátó egységben.Az…..
Géza, kék az ég! 2011.09.27 13:35:09
@CatMother: Nicsak, magadra ismertél netán? Akkor elég egyértelmű, hogy rólad van szó, te kis kertészákos!

A magadfajták amúgy sem fogadnak meg tanácsokat, ti annál sokkal "okosabbak" vagytok...nemdebár? :D

A te nagy tragédiád, hogy itt kell élned, de utálsz mindent, amit itt tapasztalsz, s hozzá még ahhoz is erőtlen vagy, hogy változtass bármin is.

Marad a mások hibáztatása.

Szar lehet neked :D
Géza, kék az ég! 2011.09.27 13:42:05
@CatMother: Aha, látom, az öntudat megvan :D

Nem én sírok, kicsi kertész, hanem te érzed magad itt rosszul!

Bocs, azt anyád szopja, amikor elrontotta, akkor születtél te :DDD
Géza, kék az ég! 2011.09.27 13:48:21
@CatMother: A lehetőség adott - elmehetsz innen, nem kell tovább szopnod :D

Börtönben? Azért, mert megmondja neked meg a hasonszőrűeknek, hogy valójában kicsodák? Ja, tényleg, azt rühellitek, ákoska :DDD

Álmodozz csak, valami Vörösmarty szerint az az élet megrontója...
A robotok úgy döntöttek, véget vetnek ennek az adósságosdi kutyakomédiának, és megindították a hiperinflációt. Sándor a soroksári Auchanban vásárolta ezt a 30 dekás sajtot, amin átcimkézés után eggyel arrébb csusszant egy kritikus tizedesvessző. Érdekesség, hogy az új…..