Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kancsal jocó

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti két képet Sadia fedezte fel a Fortepanon: az Erzsébet híd budai hídfőjénél készült mindkettő úgy 25 év eltéréssel. Talán az egyetlen közös pont rajtuk a platán, mely túlélte a világháborút, a régi híd lerombolását, romjainak eltakarítását és az új…..
kancsal jocó 2011.12.18 01:20:27
@niklex:

Bizony. Egész más volt a hangulata a Rákóczi útnak fákkal. A VIII.-ker oldalon is voltak belőlük.1990-után vágták ki az összeset. Igaz, ültettek helyükbe de azok mire megnőnek az lesz még vagy 20-30 év.
Leesett az első hó, egyre jobban vacogunk a sál-sapka kombó alatt is, hamarosan elérkezünk az év legrövidebb napjához - rohamléptekben közelegnek az Ünnepek. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy most egy kis időre tegyük félre a tréfát és az ellentéteket. Álljunk meg egy…..
kancsal jocó 2011.12.10 20:50:09
@A félelmetes népszavazás:

Tetszik, nem tetszik, tessék, csináld utána. Te mit tettél le az asztalra? Az ilyenek miatt tart itt ez az ország!!!!! Szánalmas!!!! Ennyi!!!!!!!!!!!!!

Én nem vagyok egy sablonos, önálló gondolatok nélküli, ostoba, önjelölt és önelégült megmondóember. Ennyi!!!!!!!!!!!!!

És a végére mindig hozzáteszem azt a bizonyos szót (ezer felkiáltójellel) ami - szándékaim szerint - nyomatékot ad a sok hülyeségnek amit leírok. Tehát ismét csak: ENNYI!!!!!!!!!!!!!
kancsal jocó 2011.12.11 13:35:50
@magyar-magyar szótár:
Hiába mondod ezeknek már ezeknek a fasisztákoknak ezekmár nem tisztelnek istentse embert. Már a Gyula megmonta 95be hogy a szakértelem kerüljön kormányra és akkor nem volt ilyen euró-punijó meg nató meg vállság meg ájemeff. Ezt mind a FideSSnyikek intézték nekünk akik az állampénzén tanultak mink fizettük nekik a sorosiskolát nyugaton meg az Okszfordi egyetemet a sok KISSZtitkárnak. Ésakkor jönnek és kibasznak a prolival???!!! Eltékozolták a Bokroscsomag vívmányait is amit a Gyula csinált!!!!! Mer a akkor még a sztrapacskát sztrapacskának hívták ahogy a Gyula is megmonta a híres lukacsosatlettás-pörköltszaftos interjúba amit a konyhában adott a Balónak, mer ilyen volt a Gyula az közvetlen volt nem ilyen Viktátor. Demég a Meggyesi az egy igazi úriembervolt mer aszmonta hogy töb pénzt az embereknek!!! ÉRTED!!!! PÉNZT ADOTT NEM ELVETT!!!!!!
A Mágenhejmék meg mindíg megmonták este a TVbe a végén, pacekba nem sunnyogva mint ezek a fideyznyik bérkomenetellők, szóval megmonták hogy mi a gond. De Takibát nem is lehetett belefolytani a szót a Mágenhejmtől meg féltek a FideSSnyikek mer annyi rengetegsok esze volt hogy még Miniszterelnők lehettet volna. A VágásiFeri meg bement volna a parlamentbe és szétcsapott volna a sok ingyenélőnépnyúzó között. Na ezért verte szét az OrsosViktátor a Szomszédokat már az előző csiklusába mer félt az egyszerű prolitól. Azótameg szegény Takit a sirbatették ezek a FIdeSS legények, A Vágásiferi menedékjogot kért Kanadába a FideSSgárdistások miatt, Mágenhejm is elmenekült Nyugatra gyógyítani a megalázó pénzmiatt amivel kiszúrták a szemét fizetésnek a Julcsi meg tábledenszer a nyócba az édenbárba. Na ezértartittezazország. A fidessnyikek meg mind Barátokköztet néznek Őket nem érdelki már az egész agymosottak.
Modern erdőszéli villa Csobánkán világháború előtti stílusban építve (im) Eladó várépítésre alkalmas hegytető (tipp: Árpád) Remélem, ez csak vízkő a vécében, de így is elég undorító (tipp: Horizont Zoli) A lakásról egy kép sincs, de a régi Pesti Brodway-ról nagyon…..
kancsal jocó 2011.12.10 14:52:04
@Intizar: Majd a jobbágyok felhordják vödörben.
Váci utca Hogyan legyél Cure-os? 2011.09.29 10:10:00
Újra koncertezik a The Cure, ennek alkalmából elővesszük, hogy mi is kellett ahhoz, hogy valaki cure-os legyen annak idején. Illetve mi kell most.  Ha szereted a Cure-t, akkor könnyebb dolgod van. Ha nem sikerült eddig, van egy-két olyan szám amivel érdemes…..
  A lassan elkészülő Margit híd szerintem nagyon jól néz ki, rengeteg elemében állították vissza eredeti szépségét. Más kérdés, hogy mennyire jó, ha egy XXI. századi híd épp olyan mint egy XIX. századi, hisz azóta történ egy és más mondjuk a közlekedésben. László…..
Tendenciózus és demagóg sorozatindító poszt jelent meg a Mandiner blogon Magyarosítás - Kis szlovák Legendárium I. címmel, amely a szerzők szándéka szerint az úgynevezett szlovák legendákat vizsgálja meg és mutatja be a magyar olvasóközönségnek. A szerzők törekvése szép,…..
kancsal jocó 2011.06.14 00:05:08
@unionista:

A latin nyelv az írásbeliség nyelve volt Európában, legalábbis a nyugati keresztény területeken. A mindenféle népek saját írásbelisége gyerekcipőben járt a latinhoz képest a mindenféle rúnáikkal. Kellett egy közvetítőnyelv amin a korabeli diplomácia érintkezhetett és az írástudók számára érthetően leírhatták a törvényeket. Hivatalos nyelv a mai fogalmaink szerint nem létezett (ti. államnyelv amit mindenki beszél).
Angliában II. János latin nyelven adta ki a Magna Cartát, pedig valószínűleg nem beszélt latinul és a korabeli angolszász nyelvet sem ismerhette túl jól, pedig alatvalói 90%-a azt beszélte.
A nemzeti nyelveken való írásbeliség a késő középkorban alakult ki Nyugaton aminek nagy lökést a reformáció adott. Magyarországon is így volt, csak nekünk szerencsétlenül pont akkor zajlottak a török háborúk, majd a Habsburg királyok ellenreformációs és (legalábbis a főnemességet érintő) németesítési törekvései. Ezek mind visszavetették a magyar nyelv hivatalossá válását. A magyar főnemességnek a 18-19 sz. fordulóján újra kellett tanulni magyarul és alkalmassá kellett tenni a nyelvet a kormányzati funkciók ellátására.
Amúgy a 16-17 sz. folyamán a magyar nemesség két nyelven latinul és magyarul levelezett egymással. A magyar levelekben gyakoriak a latin szavak, illetve latin szavakat magyar toldalékokkal, ragokkal látnak el. Ezekben a magánlevelekben gyakran használják a Magyarország kifejezést.
A szultán a Magyarországot érintő ügyekben gyakran magyar nyelvű levelet írt a Habsburg királyoknak, akik ilyenkor szintén magyarul válaszoltak. Ezekben a levelekben többször szerepel "Magyarország" leírva.
És Balassi-aki magyarul (is) verselt- számtalanszor hivatkozik Magyarországra műveiben és nem azt írja hogy "ó, én édes hazám te jó Uhorszko"
Bár nem csodálkoznék ha Balassi szlovákul kiadott verseiben a tótok Uhrszkóra cserélnék Magyarországot, hiszen szerintük Balassi nagy szlovák költő.
kancsal jocó 2011.06.14 00:50:31
@unionista:
Ez a Skócia - Szlovákia, Magyarország - Anglia hasonlat nem hülyeség. Esetleg magyar-horvát relációban lehetne értelme.
Skócia már a középkorban többször önálló, független ország volt, saját rendi társadalommal. Ezt anglia is elismerte, persze ez nem gátolta meg őket abban hogy állandóan Skócia meghódítására törjenek. Ez hol sikerült nekik, hol nem. Pl. 1314 -ben amikor II. Edvárd elvesztette a bannockburni csatát I. Róbert skót király ellen,elismerte Skócia függetlenségét. Az önálló Skót királyságot-már amikor éppen valamilyen formában létezett-számos európai ország is elismerte (pl. franciák, spanyolok...stb)
Ellenben semelyik magyar király nem ismert el semmiféle Szlovákiát, nem volt semmiféle szlovák király aki ezt követelte volna, maga az ötlet is nonszensz volt a 19. századig Magyarországon is és Európában is.
kancsal jocó 2011.06.14 00:53:33
@kancsal jocó:

Elnézést ezt rosszul írtam:
"Ez a Skócia - Szlovákia, Magyarország - Anglia hasonlat nem hülyeség."

Ezt így szándékoztam írni:
Ez a Skócia - Szlovákia, Magyarország - Anglia hasonlat hülyeség.
Nem a Bíró Ica kísérti a szerencsét ezen a lóherén? 1982-ben járunk. Ebben az évben Irán támadást indít Irak ellen, Spanyolország lesz a NATO 16. tagállama, június 5.-én pedig sor kerül az első nemzetközi Rubik-kocka világbajnokságra Budapesten. Ti mit csináltatok '82-ben?…..
Egy, a kerékpáros szervezetek által nem ismert embert nevezett ki a miniszterelnök a hazai kerékpáros ügyek koordinálására. „Orbán Viktor április 18-i hatállyal egy évi időtartamra megbízta Garancsi Istvánt a természetjáró és kerékpáros turizmus, úthálózat és…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
kancsal jocó 2011.04.01 12:13:09
@az igazi Sipi: Jól beszélsz Sipikém, teljesen egyetértek.
Hippokrampusz Vissza a jövőbe 2011.02.28 11:10:00
Felnőtt fejjel is csodálkozva nézzük, vagy olvassuk a sci-fi filmeket és könyveket, és várjuk, hogy valóban eljön-e az a pillanat, amikor úgy közlekedünk majd, mint az Ötödik elemben vagy épp nem akarjuk, hogy megvalósuljon a Sziget című film klónvilág víziója. Mindenesetre…..
A téma általános iskola óta kézenfekvő... Már akkor úgy vélekedtünk a "rocker" csajokról, hogy a legtöbbet el kéne rángatni a tábortűztől (ahol valami Kurt Cobain-wannabe gitározik neki) és jól ki kell mosdatni őket, hiszen több van bennünk. A legtöbb fiúsan…..
kancsal jocó 2011.02.17 22:41:07
A Plasmatics-ből Wendy O. Williams volt minden idők legnagyobb shock-rock énekesnője. Egyelőre nincs aki átvegye a helyét. Az itteniek gyenge kezdők hozzá képest.

Munkássága külön posztot érdemelne.

Kis faszverő punkként istennőként imádtam Őt a '80-as években. Különösen a csöcsös koncertjei tetszettek. Amúgy is tört-zúzott a színpadon, meg állítólag pornózott is fiatalkorában, de az USA prűd erkölcscsőszeit minimalista fellépőruháival sokkolta. Első fellépésein csak egy szögekkel kivert bőrtangát viselt. Majd amikor szeméremsértésre hivatkozva ezeket betiltották, akkor jobban utánanézett a törvényi szabályozásnak. Valami olyan törvény volt életben akkoriban, hogy a mellbimbó nem lóghat ki a ruhából. Ezután fellépésein egy-egy 2X1 centis szigetelőszalagot viselt a mellein. Törvény betartva, bimbók nem látszanak.

Túrtam is egy ilyen csöcsös videót nektek:

www.youtube.com/watch?v=X1gmbBrRoEs&feature=related

Amúgy hangja nem volt, ahogy mozgása sem. Kissé baltával faragott arca, és keskeny, fiús csípője miatt igazán jó nőnek se nevezném, de látva a fenti mezőny...nos hozzájuk képest bombanő. Ahogy élt, úgyis halt. Nem szarozott, fejbe lőtte magát egy erdőben.

Itt egy másik videó. Ezen barbie babának maszkírozta magát. Érdekesség itt, hogy a fiatal Bill Clinton a basszusgitározik fekete frakkban.

www.youtube.com/watch?v=sV6QKFZdWDM&feature=related

Az alábbi klipben pedig a '80-as évek rockzenéjének minden nevetséges pózolása benne van. Keménynek szánt, valójában idétlen ruhák. Látványosnak, bombasztikusnak szánt, de valójában nevetséges és kisszerű rombolás. Gitárosok közösen, ütemre headbangelnek valahogy úgy, ahogy a korszak magyar Ladáiban a kalaptartó díszítésére kirakott plüsskutyák tették.
Erről a klipről mindig az jut eszembe, hogy Wendy befért volna a Mad Max 3-ba Tina Turner helyett.

www.youtube.com/watch?v=Q401R0JtuFw
1. Amikor beköltözöl, ne állj meg félúton! Bármit, ahogy csak lógva/ott/úgy hagysz, hogy majd lesz vele valami, később majd kitalálod a helyét - az úgy marad. A számítógéped zsinórjai pont a szoba közepén fognak keresztülfutni, az az egy doboz pont azon a polcon fog…..
kancsal jocó 2011.02.04 20:41:31
@Krumplicukor1987:

Az igaz, hogy a férfiak jobban főznek mint a nők, csak a nők (ebben) szorgalmasabbak.
Strapás lenne hetente, vagy ne adj isten naponta, főzni. Mert ugye az igényel némi előkészületet; vásárlás, edényekkel, túzhellyel bohóckodás, kotyvasztás. Ez is van vagy másfél óra. Majd az ember öt perc alatt befalja és megint dolgozhat mosogathat egy csomót. Már persze ha nem akar koszban, mosatlan edények és ételmaradékok között élni.
Nehéz lenne a választás,mert én sem szeretem a koszt és a rendetlenséget de elviselem ha kell.
kancsal jocó 2011.02.04 21:47:34
@gazsi72:
Na de ki az, akinek tiszta alsóra és zoknira van szüksége minden nap? Csak a kis metroszekszuális köcsögöknek.
A nők se szeretik az ilyesmit. Az igazi férfinak legyen sör/hal/hagymaszaga.
kancsal jocó 2011.02.04 21:54:35
@bestpixel:
Az én koromban már egészségtelen mezitláb a parketten járkálni. Gennytüszőt kap az öreg prosztatám. Lehet hogy egy jó meleg teveszőr mamuszt is beszerzek a kitérdelt macinaci és a lukacsos trikó mellé itthonra.
Egy indokolatlanul hosszú és ezért elég unalmas reklámszerű filmet pakolt fel az internetre a Nemzeti Sport. A videóban egy edzett, szépen lebarnított testű lánykát látunk mindenféle torna, kondi és aerobikgyakorlatok közepette, miközben vontatottan ecseteli, hogy a pasija és ő is…..
Ez egy nagyon jó kérdés, ugye? Melyik választ akarod hallani? A szebbiket, vagy a brutális igazságot. Brutkó leszek: mert a heréjük hozzáragad a combjukhoz.Tudom, most kitört belőled a röhögés, a hányinger, az undor... de kiváncsi vagyok hány pasi ismerte ezt be neked? Nem hiszem,…..