Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovg1987

57 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csokutya csokutya 2014.01.08 20:19:56
csoki..
Csodával határos módon 2008 után a Vasas női csapata idén ismét jelezte indulási szándékát a nemzetközi kupasorozatban. Az Újpesti TE mellett tehát az óbudaiak is megmutathatják tudásukat a Challenge Kupában. A magyar bajnokság ezüstérmeseként a nemrég lezárult bajnoki…..
Az elmúlt két év ezüstérmei után ezúttal a Vasas röplabdázói nyakába akasztották a női junior bajnokság aranyérmeit, miután a vasárnapi találkozón 3:0-re legyőzték a címvédő, ám idén csak a negyedik helyen záró BSE együttesét. A nap másik mérkőzésén a MÁV Előre…..
A Vasas-Hofeka-Óbuda bár 2:0-ra is vezetett, végül csak 3:2-re nyert a MÁV Előre ellen a női juniordöntő negyedik, döntőnek is beillő találkozóján, Gödöllőn. A férfiaknál Dunaújvárosban a Dunaferr és a Kaposvár is két-két győzelemmel zárta a szombati első napot.Jól…..
Győzelemmel folytatta szereplését a házigazda TEVA-Gödöllői RC a női junior négyes döntőben, miután simán, 3:0-ra legyőzte a címvédő BSE együttesét. A hazaiak játéka 180 fokos fordulatot vett az első mérkőzéshez képest, így megérdemelten gyűjtötték be a győzelmet,…..
A székesfehérvári MÁV Előre a várakozásoknak megfelelően 3:0-ra legyőzte a kétszeres címvédő, ám az idén már Sándor Renáta nélkül felálló BSE-FCSM csapatát a gödöllői junior négyes döntő második találkozóján. A városmajori együttesnek egy szorosabb szettre futotta,…..
A vártnál talán simább és gyorsabb győzelmet aratott a Vasas-Hofeka-Óbuda a TEVA-Gödöllői RC ellen a női juniordöntő első találkozóján. A hazaiak a játék minden elemében alulmúlták önmagukat, és az első szettben 7:4-es vezetésük után esélyük sem volt a győzelemre.A…..
Szombaton és vasárnap Gödöllőn rendezik a női juniorbajnokság négyes döntőjét, amelynek résztvevői a házigazda mellett a címvédő BSE, a Vasas, és a MÁV Előre lesznek. Az esélyekről meglehetősen nehéz nyilatkozni, ám mi most mégis megpróbáljuk.…..
Három találkozóval folytatódnak a férfi és a női helyosztók pénteken és szombaton. A nőknél biztosan eldől a bronzérem sorsa, míg a férfiak az ötödik és a hetedik helyért játszanak – ha valamelyik csapat idegenben is nyerni tud, ezek a párharcok is véget érhetnek.…..
Először lesz szükség a bajnoki címért járó kupára és érmekre a jelenlegi szezonban csütörtökön, amikor a BSE-FCSM látogat a Folyonár utcába a Vasas Duna Autó Óbuda elleni finálé negyedik meccsére. Beharangozó!Extraliga, nők, döntő, 4. mérkőzésVASAS DUNA AUTÓ ÓBUDA…..
Nem túl magas színvonalú összecsapáson az Újpesti TE 3:0-ra győzött a TEVA-Gödöllői RC otthonában a női Extraliga harmadik helyéért zajló rájátszásának harmadik meccsén. Képgaléria itt! A fővárosi csapat így 2:1-re vezet a párharcban, és egy hét múlva hazai pályán…..
Második összecsapásához érkezett a női Extraliga bronzpárharca és döntője. A csapatok két nappal az első meccsek után ismét pályára lépnek, így hamarosan a fáradtság is döntő tényező lehet. Azt tartják, minden ilyen párharcban a második találkozó lehet a kulcsa az…..
Hatalmas küzdelemben, 2:1-es hátrányból fordítva győzött a TEVA-Gödöllői RC az Újpesti TE ellen a női Extraliga bronzpárharcának első mérkőzésén. A hazaiak igazi csapatként funkcionáltak, szinte mindenki hozzátette a magáét a győzelemhez. A vendégeknél Dambendzet…..
Utolsó fázisához érkezett a női Extraliga 2010–2011-es szezonja, hiszen az október eleje óta zajló sorozatból immáron csak a helyosztók vannak hátra. Az eddig lezajlott rengeteg mérkőzés tulajdonképpen csak a felvezetése, az előjátéka voltak a most következő…..
A visszavágókra kerül sor a férfi Extraliga alsóházi rájátszásában, ahol az első meccsen győztes MAFC és Dág idegenben, a Veszprém, illetve a Csepel otthonában vívhatja ki a továbbjutást. Beharangozó!Extraliga, férfiak, rájátszás, az 5-8. helyért, 2. mérkőzésekCOMPANY…..
Mint azt a Bajnokok Ligája idei négyes döntője előtt írtuk, az immáron háromszoros BL-győztes olasz Trentónak hazai porondon az utóbbi időben alaposan meggyűlt a baja a Cuneo csapatával. A két nagy rivális a bajnoki alapszakasz utolsó körében ismét találkozott…..
A részben (?) a csapatok tudta nélkül módosított versenynaptárnak köszönhetően már hétfőn kezdetét veszi a férfi Extraliga elődöntője, amelyben két klasszikus párharcot, Kaposvár-Kazincbarcika és Kecskemét-Dunaferr összecsapásokat rendeznek. A nagyobb figyelem ezúttal…..
Röplabda blog Öt perc hírnév 2011.03.22 10:34:00
Noha tegnap, azaz hétfő este első felindulásból nem írtam meg a véleményemet a női elődöntőkön tapasztaltakkal kapcsolatban – gondolván, hogy majd alszom rá egyet, és akkor lenyugszom –, most mégis kénytelen vagyok billentyűzetet ragadni.Történt ugyanis, hogy a hét…..
A Gödöllő simán elvesztette a pályaelőnyét, míg az Újpest hatalmas ellenállást fejtett ki a BSE ellen. Röviden így lehet összefoglalni a női Extraliga elődöntőjének első mérkőzéseit. Csütörtökön már a második összecsapásokra kerül sor, ahol a tét óriási!…..
Elődöntőjéhez érkezett a női Extraliga. A negyeddöntő után tíz nappal, a Magyar Kupa-döntő után négy nappal folytatódik az erőltetett menet, hogy aztán majd három hetet pihenjenek a csapatok. Ki érti ezt?!? A feladat mindenesetre adott, ezúttal a Gödöllő és az Újpest…..
Március 9-11. között Debrecenben rendezik férfi és női Magyar Kupa négyes döntőjét. A tavalyi, kecskeméti közös rendezés magasra tette a mércét, kérdés, hogy a hajdúsági város szervezői képesek-e hozni az alföldiek egy évvel korábbi színvonalát. A környezet adott, hiszen…..
A vártnál talán simábban alakultak a női Extraliga negyeddöntőjének első mérkőzései, mivel a hazai pályán kezdő csapatok összesen egy játszmát vesztettek a keddi összecsapásokon! Igen ám, de csütörtökön már következik is a folytatás, ahol az első meccseken hátrányba…..
Röplabda blog "Apa, kezdődik!!" 2011.02.28 08:21:00
Elérkezett hát a pillanat, amire szeptember közepe óta várunk! Az utóbbi évek legkiegyensúlyozottabb női bajnoksága a végjátékához ért, hiszen kedden a negyeddöntőkkel megkezdődik az Extraliga egyenes kieséses szakasza, amelyben – kis túlzással – az…..
Végéhez ér a női Extraliga középszakasza, amelynek hatodik, utolsó fordulójára egyetlen eldöntendő kérdés maradt: melyik csapat végez a harmadik, és melyik a negyedik helyen. A két érintett egymás ellen döntheti el a kérdést, mégpedig vasárnap 18.30-tól Nyíregyházán, ahol…..
Ötödik, utolsóelőtti fordulójához érkezett a női NB I középszakasza, amelyben a már biztos feljutó Miskolc mögött óriási csata dúl az osztályozós helyért. Legnehezebb helyzetben a ponthátrányban lévő Kaposvár van, amelynek mindenképpen le kell győznie a szezon…..