Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doggyfreestart

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekkorunk szerves részét képezték a különböző típusú műanyagból vagy fémből készült fegyverek, amelyek mind kidolgozásban, mind lőszerben eltértek egymástól.Egészen biztosan nagyon sokan emlékeztek a szalagos patronnal, az rózsapatronnal, dugóval vagy éppen rugós felhúzós szerkezettel és…..
Robbanások, tűzesetek, melasz lávaömlés: az élelmiszeripar nem magától értetődően biztonságos üzem. A statisztikák szerint elsősorban az ideiglenesen felbérelt munkások vannak veszélyben, akiknek még nem sikerült elsajátítaniuk a vállalat biztonsági kultúráját. A legbizarrab baleseteket gyűjtöttük…..
Április elseje alkalmából eltekintünk a magyar politikusok ostorozásától, a közélet zűrös ügyeinek elemzésétől, Lázár János arcszőrzetének kivesézésétől, és megajándékozzuk olvasóinkat néhány örökbecsű felirattal, melyek a klozetek titokzatos világában születtek. Hosszas gyűjtőmunka eredményét…..
Elég nagy port vert fel Zách Dani legutóbbi riportja, melyben egy látszólag naiv és jóhiszemű ügyfél kanosszáját dolgozza fel, melynek végén rengeteg kidobott pénz és egy működésképtelen autó állt. A cikk után temérdek levelet kaptunk, nem csak a konkrét szerelővel…..
doggyfreestart 2014.11.12 00:38:06
@nick papagiorgo: Ez a módszer a Marso-nál is működik, nem rossz szerviz amúgy.

Én sztorim: (német VW márkaszerviz, csak hogy lássátok, nem hazai a gond)
Olajcsere után bazi nagy paca a garázs padlóján. Autóval vissza, hát ELKOPOTT a menete az olajleeresztő csavarnak, le kell cserélni az olajteknőt. Ez már csak ilyen, max. 2-3 leeresztést bírnak ki ezek az alu szarok. De jó fejek, és csak nekem, csak most mindössze 150 EUR-ért, azaz ANYAGÁRBAN kicserélik.
Mondanom sem kell, hogy
1) Beletépte a menetet az írni-olvasni se tudó gyakornok.
2) Az olajteknőcsere a javítóbetét behelyezésében valósult meg a havernál 20 EUR-ért + néhány sör fejében.
Négykézláb puccsitok a vizsgálóágyon.  A doktornő folyamatosan exkuzálja magát a megalázó pozíció miatt, de én inkább amiatt az 5cm hosszú tű miatt aggódom, amit a gátamon keresztül belém készülnek szúrni. Fáj, természetesen fáj, de az egész csak pár másodpercig…..
A klasszikusan dinasztikus szakmák, mint az orvos, az ügyvéd, a mérnök mellé felsorakoznak lassan újak is. A tanár, a szociális munkás, az ápoló, a könyvelő, az  adószakértő vagy a kereskedő. Nem arról van szó, hogy a családi könyvelőirodába vagy kereskedő cégbe beszáll…..
doggyfreestart 2014.04.02 12:37:54
A jövőben a biotechnológia olyan fejlettségi szintet érhet el, hogy egy elítélt akár pár óra bezártság után is úgy érezheti, mintha ezer évet töltött volna el a rácsok mögött – állítja egy tudóscsoport. Egy csapat tudós nagy erőkkel dolgozik azon, hogy miként lehetne a…..
Kínai Népi Felszabadító Hadsereg (PLA) éles lőszerrel végzett gyakorlata a Lanzhou fennsíkon ismét fantasztikus fotókat produkált. A Kínai Népi Felszabadító Hadsereg Lanzhou-i Katonai Területi Parancsnoksága (MAC) alá tartozó ezred éles lőszerekkel tartotta…..
Ha százból öt ember statisztikailag nem éri meg, hogy nyugdíjas lehessen, miért ne lehetne előrébb hozni a nyugalmasabb éveket? Legalábbis ezt tette egy brit újságíró, Ed Hawkins, aki 33 évesen döntött úgy, hogy felmond, és a nagyvárosi nyüzsgést a dél-francia vidék…..
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
Ha elvesszük a gázt, semmit nem fogyaszt az autó. Van ennél takarékosabb? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
doggyfreestart 2012.01.26 09:48:43
@konrada:
Na ez azért egy kicsit árnyaltabb:
1) Benzinest, ha meleg és jó a szikraképzése be tudsz indítani mozgási energiával a katalizátor veszélyeztetése nélkül is. A gond itt ugye az, hogy elégetlen üzemanyag kerülhet a meleg katalizátorra, ami nem túl jó.
2) Dízelnél nem feltételnül jó lépés, elég nagyot tud csapi a hajtásláncon a beröffenő motor.
De alapvetően a segédberendezések kiesése miatt rutin és tapasztalat kell hozzá, hogy megfogd a kocsit, nem javaslom.
A lekapcsolt motorú kigurulás esetleg lámpa előtt értelmes, ha mondjuk 500 m-ről látod, hogy most váltott pirosra. Lámpánál amúgy is kikapcsolom az üzemmeleg motort, ha előreláthatóan 15 másodpercnél tovább kell állnom.
Tisztelt Praxis blog.   Én most vagyok terhes harmadik gyermekemmel,akit tényleg terveztünk a férjemmel.36éves vagyok és az előző 2 terhességem részleteinek apró kis tudásaival úgy döntöttem nem fogadok orvost,mivel iszonyúan nagyot csalódtam mindkétszer.Második terhességem…..
TComment Kis pénz, nagy autó 2012.01.13 06:28:36
Lehet ennek jó vége? Meg szabad venni egy millió alatt kínált tizenéves, soküléses dízel VW-t? Mai cikkünk blogposztja...
doggyfreestart 2012.01.13 09:38:22
@sópipa: Igen, a Multipla Bifuel CNG-s is! Csak az asszony nem engedte, mert ocsmány...
doggyfreestart 2012.01.13 10:29:31
@tsc666: Hát pedig ez egy magyar autós magazin, magyar embereknek és a magyar piacból él meg. Az újságíró is azt a kenyeret eszi, amit mi.
A többség nem tud kicsengetni többmilliót egy használati tárgyra. (Persze ha státusszimbólum akkor az más... :P)
Így tartom a Totalcart hitelesnek.
Legendás lehúzós balatoni hely az Ördögtanya, ahol az a trükk, hogy a meghirdetett  - eleve nem olcsó - grilltálakról nem árulják el, hogy az ár csak a húsra vonatkozik, ami mellé az utolsó dísz salátalevelet és zöldségdarabot is gyémántárban számolják el. K. korábban…..
doggyfreestart 2010.08.18 16:10:11
Nekem csak 2 lenyúlós sztorim van:
1) Asszony mindenképpen homárt (lol, szegény homár) szeretett volna enni a horvát tengerparton. Szóval beülünk a zétterembe, és kérünk "valami homárosat". Volt az étlapon olyan, (átszámolva) 16 EUR árral megadva. Sirály, hozzák a jószágot, megesszük, aztán a számla láttán már szívesen ki is öklendeztük volna, mert 160 EUR volt a vége. Az étlapon ugyanis szerepel a csillagos mezőben, hogy /100 gramm. Na most mérjem meg a dögöt átvételkor?
Na mind1, van egy jó fotóm az állatról meg az asszonyról. És többet nem veszek "óccsó" homárt mert drága lesz.
2) Porto, Matoshinhos, halpiac melletti kis étterem. Bemegyünk, 12 óra előtt 10 perccel. Pincér újságot olvas, le se xar minket, pedig csak mi vagyunk egyedül az intézményben. 12 órakor mintegy varázsütésre megelevenedik a kajálda, mindenhonnan emberek jönnek, kapnak étlapot is - egy egyszerű A4-es cetlit. Nekünk puccos bőrkötésűt hoz, ottani viszonylatban borsos árakkal (20-30 EUR). Kicsit piszkálja a csőrömet a dolog, ezért - mivel csak portugálul van benne leírva minden - kérek egy németet vagy angolt. Jön egy A4-es lap, pocsék németséggel, de fele akkora árakkal. (10-12 EUR). Ez már jobban néz ki, rendelünk, jóllakunk, és hozzák a számlát - kb. a 2. étlap árainak is a feléről (6-7 EUR/kaja). Adok neki sok borravalót, és lelépnék, mielőtt rájön a tévedésre, amikor észreveszem a szomszéd asztalokon heverő étlapokat: a valós, legolcsóbb árak azon voltak, a nekünk szánt "külföldi" étlapok valószínűleg csak este érvényesek. :)
A történetben szereplő fiatalember nem kicsit zakkant és nem tudni, miért kergeti el magától a nőket. A barátai a legjobb indulattal az utolsó pillanatig kitartanak mellette, de hamar be kell látniuk, hogy hiába dobálják utána a sok mentőövet, az illetőnek nincs szabad akarata és…..
Egy fejvadász blogja Fizuinfó 2008.09.17 11:18:00
Szeretnék egy olyan rovatot indítani, amely a fizetések terén nyújt támpontot. Az, hogy mennyit lehet elkérni, szerintem rengeteg dologtól függ, többek között a jelölt releváns tapasztalatától, annak piaci értékétől, meg a potenciális munkaadó iparágától, méretétől,…..
Belsőség Lada in the air 2009.01.20 15:45:00
Gergő olvasónk adta meg a kezdőlökést, hogy az utóbbi időben méltánytalanul hanyagolt Lada honlapjára nézzek. Mert a Lada homepage király. Egyszerű, mint a faék, semmi flash, semmi dinamikus katyvasz, kattintasz - ott vagy. Kizárólag a lényegi információkra hagyatkozik,…..