Regisztráció Blogot indítok
Adatok
havasicsóka

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor összejött a lehetőség meghallgatásra, már örültem. Igaz, ez az öröm azonnal le is lohadt, amikor kiderült, hogy a tesztelhető készülék szállítás közben megsérült. Mindegy, gondoltam, majd írok a nagy elő-végfokról, de az meg, ahogy haladt előre a füleléses ismerkedés, nem igazán jött be...
Nehéz úgy kiemelni egy hosszú és tartalmas életműből néhány lemezt, hogy legalább ne vázoljuk fel röviden az alkotó diszkográfiáját. Főként, ha egy lassan negyven éves pályafutásról van szó...
havasicsóka 2020.03.01 21:23:31
Tóth Viktor Arura trió, a Szemed kincse című lemezének bemutatóján, a koncertfelvezetőben hangzott el a kérdés Viktortól: mit lehet venni 700 forintért?..
havasicsóka 2019.11.01 15:13:17
@Audiolife: Köszönöm! Az A42 hamarosan
próbára kerül. Olyan erősítő nincsen, ami egyszerre meleg hangú, hangulatot és ritmikát is tud? :) Írtad, hogy attól függ milyen rendszerben használnám..Canton LE-600 hangsugárzók és egy Yamaha WXC-50 lejátszó közé keresek erősítőt. Szinte 100%-ban Tidal, Spotify vagy netrádió a forrás. Cd, lp nincs tervben.
Futtatom egy ideje a nálam kissé mániákus szélessávú hangfal projektekt, de eddig csak összefoglalásokat írtam, amiből sok minden nem derült ki azon kívül, hogy a témát. A komolyabb petárdákat későbbre tartogatom, egy kicsit viszont elsütök most, amíg még meleg. Jelentem,…..
havasicsóka 2018.11.09 08:34:41
@Audiolife: Köszönöm a véleményedet! Úgy terveztem, hogy akkor jelentkezek, ha már összeált a doboz, de kezdem látni, hogy ez nem megy olyan gyorsan, ahogy szeretném. A hangszórók már megvannak, de a lapok leszabására elég hosszú határidőt kaptam. Talán jobb is így, mert jobban át tudom gondolni, mit-hogyan. :)
havasicsóka 2019.03.22 16:57:28
@Audiolife: Végül megépítettem a magam szélessávú dobozát, de 2 hónap zenehallgatás után rá kellett jöjjek, ez nem lesz az én világom. Mondjuk, tényleg nagy aljasság volt részedről megemlíteni Jacqueline du Pré-t. Szégyenszemre nem ismertem őt idáig és azt a csodát és zenei mélységet, amit tőle hallani, az álltalam épített szélessávú hangdobozzal csak karcolgatni lehetett. Most egy kicsit nagyobb, Sony Es hangsugárzóval vigasztalódok. Ezen talán egy kicsit jobban lehet hallani a stradivari hangját... A blogot pedig köszönöm, nem is elsősorban a tech rész miatt ( az is jó), hanem a zenei ajánlások végett. Üdv, Péter
Utólag felidézve az eseményeket, az történt ugye, hogy megkaptam a teljes Sparkler rendszert egy hétre, ún. tartós tesztre...
Amit tudunk, hogy hivatalosan bejelentették a Samsung Z készüléket. Amit én nem értek, hogy mi a cél vele. Szerintem csak a Samsung körüli állóvíz felkavarása. Meglátjuk, mire lesz elég. Amikor először hallottam arról, hogy a Samsung saját operációs rendszerrel ad ki…..
Egyedül maradtam, nem volt váratlan, évek alatt érlelődött a dolog. Egy házasságot, amúgy sem lehet, egy perc alatt lezárni. Vannak gyerekek, van vagyon,  és vannak érzelmek, ezeket mind mind valahogy le kell rendezni és akkor talán lehet tovább lépni. Nos nekem egy jó évnyi…..
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
Húsz éve leköltözött vidékre, de továbbra is hordja a bőrdzsekijét a Beatrice idén 67 éves énekese, aki szerint a magyar rockzenészek megérdemlik a sorsukat, és nem sajnálja, hogy nem az ő együttese lett az új Ramones. Milyen veszélyt látott a Beatrice közönségében az…..
A szlovák síterepek egyre több figyelmet fordítanak arra, hogy szolgáltatásaikkal felzárkózzanak az osztrák és az olasz síközpontokhoz. Ennek jegyében az előttünk álló szezonban Slovakia Super Skipas néven új bérletet adnak ki, amellyel 8 síterepen lehet csúszkálni. Akik…..