Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kispaci

1 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a Google Maps Mobile 2.0, amely megmutatja, hol vagyunk éppen. Jól jöhet azoknak, akik rendszeresen eltévednek részegen, mert a Google segítségével meg tudják mondani a diszpécsernek, hogy hová küldjön taxit. (Ehhez persze alapfeltétel, hogy ne veszítsék el a mobiljukat,…..
A Művelt Alkoholista Az év bora 2007.11.18 10:13:00
Egy időben makacsul tartotta magát a vélekedés, miszerint a Wine Spectator (a rossznyelvek szerint Wine Speculator) a rekláminput alapján köpi ki az év bora outputot. Az utóbbi években mintha kopna a bélyeg: a tavalyi és az idei sem borgyárból származik (bár a Casanova di Neri…..
kispaci 2007.11.18 14:59:43
Őrnagy:
www.safeshop.co.nz/meenans/barbadillo.html

Sherry bor. Iszonyat finom, édes . Igazad van
- elütés volt
- nagyvilág több más pontján sokkal drágább.

Sumatra szivarhoz vagy sütihez/fagyihoz kitűnő ital.

Mindegy ez most nem az a fórum ahol erről kellen írni :). Próbáld ki max kiöntöd.
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
Hagyjuk a szokásos bulvárfintorgást, hogy mégis kit érdekel Győzike. Olyan ez, mint a pornó, senki nem nézi, Kovi mégis jól megél belőle.Nem Győzikével van nekünk bajunk és még csak nem is a Blikkel, hanem a Blikkben Győzikéről megjelenő béna pr-cikkekkel. Merthogy ma indul…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
Aki hétvégén lemaradt volna róla, annak itt a pótlink az évtized hírére. Minthogy a PDA-k erősen veszélyeztetik a mobilpiacot, és ott egységesen miniUSB-csatlakozóval lehet tölteni a készülékeket, a mobilipar is egységes töltőcsatlakozást talált ki. Persze, amekkora…..
kispaci az első...... 2007.09.20 20:42:21
nyihahaaaaa..
Sajnálom, de csalódást kell okoznom. 14 789 kilométeres óraállással indultam útnak, 17 700-zal érkeztem haza, és az autóval nem történt semmi baj. Háromszor tankoltam bele útközben, jártam vele sziklagörgetegen, autópályán, középkori utcácskákban, és nem…..
A Zugügyvéd az alábbi történetből annyit tud leszűrni, hogy rendszergazdai feladatokat érdemesebb munkaviszonyba végezni, mert könnyen csapdába csalhatják az embert. Szia Zugügyvéd! Még az év elején küldtem be a történetemet, amikor a megbízóm nem akart kifizetni, és zsarolás…..