Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ámulat

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PuttyLabs BKV-sztrájk 2010.01.12 12:14:00
Tbg az Index sztrájkmentesítő buszának első tisztjeként saját szemével látott néhányat a BKV-sztrájk áldozatai közül. Élményeit gyurmába fogalmazta, és nagyon jól sikerült. Köszönjük, küldjön még!..
ámulat 2010.01.12 13:41:17
@aeon19: szerintem az a sok cigicsikk akar lenni, amit emberünk elszívott a BKV-ra várva
A Homár komolyan meglepődne, ha jövőre a teljes magyar lakosság jelentős hányada nem állna át megélhetésszerű fantomszámlázásra, illetve csoportos pénzbehajtásra. Ezen kívül ugyanis nem sok értelmes biznisz marad. A Vateránál már rá is keményítettek a filléresítésre,…..
ámulat 2009.12.29 13:58:28
@Kangörény_:
Megszólítva érzem magam ezért reagálok. Nem egy napot írta posztoló ha jól olvastam, és nem az összeg tízszeresét követelték rajta. Azt pedig te sem gondolhatod, hogy ezeknek nincs semmiféle költsége! Ha nem lenne akkor a szolgáltatónak az egyéb díjjaiba kellene beépíteni ezeket a költségeket. Azt meg azér mégse, hogy a jól fizetők fizessék meg a nemfizetők által okozott károkat! egyébként 35 éves vagyok két gyerekem van és nem anyu, apu fizeti a számláimat!
ámulat 2009.12.29 14:02:18
@Kangörény_:
A megjegyésed úgy érzem nekem is szól, így válaszolok is. Egyrészt a posztben nem olvastam, hogy egy nap után követelték volna az összeget, másrészt ha jól osztok, akkor nem az összeg tízszeresét! Egyébként 35 éves kétgyemekes ember vagyok akinek nem a szülei fizetik a számláit.
ámulat 2009.12.29 14:08:22
@Ferlategla:
Én is ismerem a "nyugati" módit, de azért voltam sarkos, és leegyszerűsítő, mert ami ellen szóltam az is sarkos és leegyszerűsítő volt. Gondoltam, így talán érthetőbb amit szeretnék mondani, - lehet, hoyg tévedtem. De ettől még mérhetetlenül feláborít, hogy Mo.-on nagyon sokan azt képzelik, hogy ingyen vannak a dolgok, és ha ezt valaki szóvá teszi - ne adj isten egy szolgáltató követeli a kintlévőségét -akkor az egy mocskos alak! Nem ismerem a Vatera szabályzatát, de gondolom le van írva, hogy minek mi a következménye, és ha esetleg nem aszerint járt el, akkor meg megvannak a megfelelő forumok (nem a homár) arra, hogy orvoslatot nyerjen az illető.
comment:com Ember a tévében 2008.10.09 13:05:00
Láttunk már jó néhány születésnapi műsort az MTV-n, egy neves költő, író, színész sem ússza meg, hogy szénné égessék, nem véletlen, hogy Kepes András saját stábjára bízta a köszöntését. A Desszert különkiadása, amit a műsorvezető 60. születésnapjára és új…..
w Híd a semmi ágán 2007.05.24 04:00:00
Alkalmam nyílott a múlt héten megtekinteni a Köröshegyi Völgyhidat, nemzetünk büszkeségét. Ez Közép-Európa legnagyobb műtárgya, 1,7 kilométeres hosszával bőven elérne Szántódtól Tihanyig, át a Balaton felett. Misztikus, gondolkodtató hangulat fogja el a magyart, ahogy…..