Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a jéghegy alja

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az e félévi aktuális szociális salátatörvényre tekintünk, akkor láthatjuk, hogy míg a nyugdíjakat érintő reformokat folyamatosan halogatják, addig a jövedelmi és vagyoni rászorultságtól függő ellátások (azaz a segélyek) körében viszonylag jelentős változásokra…..
a jéghegy alja 2012.07.13 14:28:15
@Móg:
Ez de jó írás :) és mennyire igaz :(
Miután az országgyűlés elfogadta az új jegybank törvényt, elhárult az utolsó akadály is az IMF-tárgyalás megkezdése elől. Még aznap Varga Mihály be is jelentette, hogy július 17-én Budapesten kezdetét veszi a Valutaalap- Brüsszel párossal való tárgyalás egy hitelkeretről,…..
a jéghegy alja 2012.07.11 10:18:27
Dehogy lesz itt megállapodás, ez a pávatánc www.youtube.com/watch?v=0s5gzvb87ZY aminek nagy hagyományai vannak a magyar politikában pl. a második világháborúba ezzel a módszerrel sikerült szopóágra kerülni, szerintem nem lesz ez most sem másképpen.
Nagyjából tegnapig elszánt Európa-barát voltam. Hittem abban, hogy az európai kultúra erős polgári hagyományrendszere, a széles műveltség alapjain álló civil demokrácia ereje, az európaiakban élő álmok lüktetése képes lesz arra, hogy napról-napra, évről-évre előbbre vigye…..
Két éves az Orbán kabinet, és divat értékelni a működését. Azt, hogy a hazai potentátok miként vélekednek a sikerként eladni szándékozott, győzelmi jelentésbe csomagolt csődtömegről már volt alkalmunk megismerni. Most az Economist elemzője árnyalta a képet: a "korrupt és…..
A morgás joga A Foci EB rókái 2012.05.23 15:56:00
A vendéglátóipart újabb támadás érte, most éppen (számukra) a legváratlanabb helyről - nem az ÁNTSZ orvosai razziáznak, a fináncok leltároznak vagy az adóellenőrök nyugtavadásznak és nem is az Artisjus kémei vizslatják a vendégek szórakoztatásául szolgáló képernyőket…..
  A május 6-i parlamenti választások óta a korábbi írásomban már február végén megjövendölt Grexit egyre inkább elkerülhetetlen végkifejletté válik. A kérdés ma már nem az a különböző elemzők, sőt egyre inkább az eurózóna vezetői között sem, hogy kénytelen…..
A véleménynyilvánítás szabadsága győzedelmeskedett a tokaji bor becsülete felett, mondta ki hétfői döntésében a Kúria is. A legfőbb bírói testület a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának ítélete után az Uj Péter jogi képviseletét ellátó TASZ, illetve a legfőbb ügyész indítványaira végzett…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
A Magyar Narancs mai számában olvasható interjú tanúsága szerint Jáksó László szerint semmi baj nincs a Marslakókkal, amit pont annyian néznek, amennyire számítottak. Neki legyen mondva, a sorozat az m1 átlagát csak úgy hozza, ha abba beleszámítjuk a vasárnap hajnali vallási…..
Tegnap Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Egyház feje elmondta az elmúlt sok év talán legfontosabb beszédét az Élet menetén. Amióta újra divat lett Magyarországon a rasszizmus, az antiszemitizmus, a kirekesztés, amióta ezt nyíltan lehet vállalni, egyetlen keresztény egyház se…..
fordítógép Bagoly mondja... 2012.04.18 10:25:19
A mai gyöngyszemre sem kellett sokat várni.Semjén Zsolt úr azt bírta nyilatkozni, hogy Göncz Árpád pártkatona volt.Ezt nyugodt szívvel tehette, mert tény, hogy Árpi bácsi szdsz-es kötődésű volt, de ezzel emlékezetem szerint nagyjából ki is merült párthovatartozásának…..
A napokban kisebbfajta kommunikációs offenzívát tapasztalhattunk a kormánytól az adórendszer átalakítására vonatkozóan. A pénzügyi tranzakciós adóról már leírtuk a véleményünket ezen a linken. Most az új áfa javaslatot szeretném kicsit körbejárni. A javaslat lényege…..
A bizottság hivatalos sajtóközleménye nem nevezi doktornak a köztársasági elnököt Megint a sorok közt kell olvasni. A dr. Schmitt Pál ügyét vizsgáló Tényfeltáró Bizottság jelentéséről a Semmelweis Egyetem rektora, Dr. Tulassay Tivadar professzor hivatalos…..
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
Csak nem egy újabb sikeres állami termékbevezetéssel állunk szemben? A hirtelen felhúzott Széchenyi Pihenőkártya használata egyelőre csak saját felelősségre javasolt. Néhány hónap alatt bizonyára sikerül értesíteni az összes a programban részt vevő kártyaelfogadóhelyet,…..
Snake Spontán Viktor 2012.02.06 05:33:00
Megállt a fing a levegőben az Aszódi úti hajléktalanszállón, ahová vasárnapi aggódás gyanánt személyesen Orbán Viktor kukkantott be, megmelengetve kicsit Volkswagen kisbuszban elgémberedett tagjait. A Blikk szenzációs híre szerint Orbán látogatása teljesen spontánul volt…..
a jéghegy alja 2012.02.06 15:58:50
Jelen cikkünket vitaindítónak szánjuk. Az elkövetkező napokban közölni fogjuk a válaszcikkeket, és mindenkit arra bíztatunk, hogy vegyen részt az új szerződés tartalmáról szóló vitában. Aki cikket írna, várjuk a nemzetiminimum@gmail.com címre. Aki a videó formátumot szereti…..
mifocink Haldoklik a magyar futball 2011.08.05 11:06:00
Miközben a szövetségi kapitány fényes jövőképet fest a válogatottal kapcsolatban, miközben azt ecseteli, milyen sok esélyünk van a vb selejtező csoport második helyére - vajon mennyi esélyünk lehet a holland, török, román hármas mellett? - lényegében haldoklik a magyar…..
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
a jéghegy alja 2011.08.03 16:48:59