Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nőiesség

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóim! Sok idő eltelt az utolsó bejegyzésem óta,szégyellem,hogy megint cserbenhagytalak benneteket. Bizonyára már azon filóztatok,hogy időközben átálltam a vékony lány imádók táborába és most már csendben hagyom elsüllyedni ezt a jól felépített blogot.…..
nőiesség 2010.10.01 09:23:54
Sziasztok!
Nagyon jó olvasni soraitokat, azt, hogy elfogadjátok a teltebb nőket, sőt, hogy őket részesítitek előnyben. Nagyon sok rosszat kaptam már életemben fiúktól, férfiaktól a nem épp átlagos súlyom miatt, és ennek eredményeként nagyon sokáig olyan ruhákban jártam, amik aztán mindent takarnak, persze ettől a fajta öltözködéstől egyáltalán nem is voltam nőies. Azóta sokminden változott: férj, gyerekek, olykor flörtök. :)Egyébként nem tartom magam kövérnek, sztem formásan gömbölyded vagyok. :) Épp a héten dicsért meg egy ismerős hölgy, hogy milyen csinos vagyok szoknyában, azt gondolta megyek valahova. Mondtam neki, hogy nem megyek semmilyen fontos helyre, csak egyszerűen nő akarok lenni abban a világban, ahol lassan kezd elmosódni a határ a férfi és nő között. Felvettük a nadrágot, kivívtunk magunknak mindenféle jogokat, aztán meg csodálkozunk, ha a férfiak nem adják át a helyet a buszon. Nem azt mondom, hogy térjünk vissza arra a szintre, ahol a nőnek nincs beleszólása semmibe, hanem viselkedjünk nőként, hordjunk szoknyát, ne takarjuk el magunkon, ami szép, ne legyünk tramplik és engedjük, hogy a férfi férfi lehessen mellettünk.
Amióta nőiesen öltözök és elfogadom magam (100%-ig sajnos még nem sikerült), azóta sok férfi megnéz, ki a szememre, tetintetemre kíváncsi, ki pedig a dekoltázsomra. :D Iszonyatosan jó érzés, amikor bókol egy férfi, úgy elfogad, ahogy Vagy, és kedvesen udvarol, ez nagyon sok erőt tud adni és méginkább vonzónak érzem tőle magam. :)
Kevés az a férfi, aki igazán jól, kedvesen tud udvarolni, de nagyon fontos lenne sztem.
Hú, kicsit belemerültem az írásba, nem akarlak Titeket tovább úntatni a mondanivalóimmal, csak megköszönöm, hogy ilyen férfiak is vannak! :)
Én pedig igyekszem ízig-vérig NŐ lenni! :)