Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ceres

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony marad a köztársasági elnök, méghozzá egy jó ideig. Itt van pár ok, hogy miért.1. A Bizottság is megállapította, hogy az akkor életben lévő szabályok szerint járt el, bármilyen szabálytalanságot 1992-ben kellett volna a bírálóknak és az opponensnek feltárnia, nem húsz…..
Szervezetünk kiváló helyes-írással, széleskörű olvasotsággal bíró munkatársat keres, aki napi szinten képes különféle szövegek helyes-írásának megfelelő szin-vonalú elenőrzésére és javítására. A javítandó szövegek között beszédek, beszéd-leiratok,…..
Ceres 2011.01.04 20:04:09
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..
Ceres 2010.06.16 06:02:25
 [ Matula ]A negyedik játéknapon a címvédő is bemutatkozott, és rögtön saját magával találta szemben magát. A Hollandok jól megtippelhető kimenetelű mérkőzést játszottak a dánokkal, míg a japán-kameruni csoportrangadóba helyenként belealudtunk. Egyelőre az a tendencia…..
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
1. Ez lesz Rafa és Roger hetedik egymás elleni Grand Slam döntője.2. Ez abszolút rekord, hiszen Agassi és Sampras, valamint Lendl és Wilander ötször-ötször, Borg és Connors, valamint Borg és McEnroe négyszer-négyszer csaptak össze GS döntőben.3. Ez lesz a 19. egymás elleni…..
Hát wimbledoni döntő aligha.Nem azért, mert ez a két ember ne tudna ilyet bármikor, vagy az egyik nincs formában, vagy valami hasonló, hanem mert olyan csak egyszer volt.Jó, kicsit jobb azért éppen lehet:)De azért valószínűbb valami egyszerűbb meccs, ha annyira talán nem is…..
Salakblog - Minden, ami tenisz No.1 2009.01.31 10:55:00
Serena visszavette azt, ami az övé.Ő a világelső.Azt hiszem, hogy a többiek csak ideiglenesen vezették a világranglistát...
Salakblog - Minden, ami tenisz 5:14 2009.01.30 20:04:00
A nagy döbbenetben elsiklottunk a tény felett, miszerint Rafa és Nando elődöntője minden idők leghosszabb Ausztrál Open mérkőzése lett. 1991-ben vívott Boris Becker és Omar Camporese egy 5 óra 11 perces meccset Melbourne-ben, ezt most három perccel múlta felül a két spanyol. A…..
Ceres 2009.01.31 10:20:06
@Fury: 6:0, 6:1 volt a döntő, de volt ott egy fantasztikus elődöntő Moya ellen, amit 6:7, 7:6, 7:6-ra nyert Nadal. Na az még jó meccs volt...
Serenát egy Grand Slam döntőben csak úgy megverni nem lehet. Ahhoz valakit Venusnak kell hívni, esetleg Sharapovának. Vagy annyira pimaszul teniszezni mint Marat tette, 2000-ben a Us Open döntőjében, bizonyos Pete Sampras ellen. Más út nincs. Úgyhogy ennyit az esélyekről...
Őszintén szólva Petránááááááááááááááál jobban én is nehezen tudom megfogni a lényeget.Talán ha azt írom, hogy elég áááááállat volt.Verda kezdett jobban, breakelőnyhöz is juthatott volna, még egészen az elején, de elhibázott egy lecsapást, ami azért Nadal ellen…..
Három meccs, mondhatnánk - ha nem akarnánk a dolgot túlbonyolítani -, három labda híján négy orosz lánnyal, viszont azt a három labdát, azt Serenának hívják, ami azért némiképp bezavar a képbe.Mert Serena azért Serena ugye.Ha rajtam múlna, lenne egy év edzője díjátadó is,…..
Egy személyessel kezdeném, pedig ez nem egy én blog, hála Istennek. És ez nem is tanulság, hanem inkább egy kérdés. Mennyire kell betegnek lenni ahhoz, hogy valaki ennnek a meccsnek a negyedik(!) játszmájában odaüljön a gép elé, és írjon egy hozzászólást, bármiféle fórumba?Az…..
Sokan, kik sok meccset láttak, de sosem tapasztalták meg milyen a tenisz belülről, hajlamosak azt gondolni, hogy értenek hozzá.És értenek is.Csak nem annyira.Ilyenkor kell hallgatni a legjobbakra.Roger és Nole megmondta: Andy Murray nem közülük való.Még nem.Csak sokan nem hittek…..
Az utasok egy évvel ezelőtti megszívatásáért felelősnek mondott vasutasok sorsáról alaposan gondoskodtak. Ma évforduló van. Egy éve volt a hófrász. Nem erről szeretnék írni, úgyhogy csak röviden (annak idején nagyon sok posztot írtam erről, itt jobb oldalt, alul van egy box…..
Sárdobáló Mentők 2009.01.02 06:00:00
Ma este mentőt hívtam a Nyugati aluljáróban egy hajléktalanhoz. Mielőtt odaértem hozzá próbált bekúszni a jóval megelegebb metróba, de onnan az egyik ellenőr egy egyszerű kézmozdulattal kiküldte.  Nem tudtam megállapítani a korát, általában nem is lehet ilyen esetekben.…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..