Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burcicsek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
Szóban elmesélve úgy sem hisz el senki, hogy hányszor kerül veszélybe egy bringás élete egyetlen nap alatt még akkor is, ha szerényen a kerékpárúton halad.Magpet önálló civil kezdeményezésként lefilmezte. Szerinte sincs harag, az egész csak azért készült, hogy mindenki lássa,…..
Burcicsek 2011.02.11 15:55:54
Egy 3 hónapos vérengző vadállat :)..
Figyelem: spoileresAz Eredet nem csak az év egyik sikerfilmje, hanem nézők ezreinek agyát mozgatta meg az alkotás,  különféle fórdumokon vitáznak, eszmét cserélnek, megosztják véleményeiket (nálunk is volt néhány Elanor kritikájánál). A film végén Cobb megpörgeti a…..
- Mit csinál egy filmrendező? - Filmeket!   (Az elemzést „Gunsmoke” készítette a Wikipédia, a Tarantino.freeblog.hu és személyes tapasztalatai felhasználása alapján.)   Quentin Jerome Tarantino korunk egyik legmeghatározóbb filmes személyisége. Lehet…..
Burcicsek 2010.09.30 23:49:26
@tjunior: Az, oké, hogy Becstelenben sincs sok mondandója a dialógusoknak, de könyörgöm, a Kutyaszorítóban amikor Madonna Like a virginjéről dumálnak vagy a Ponyvaregényben amikor Miáról beszélgetnek az elején van? Persze, ha ez alatt a káromkodásokat érted, akkor oké igazad van. Egyébként az összes filmje istenkirály, de a legkirályabb a Kutyaszorítóban és a Kill Bill 1-2. Ebben a filmben a dialógusok, pedig mind hatalmas feszkót teremtettek, szóval még ebben is őstehetség a csávó!