Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shipwrecked.in.oslo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Saul fia Röhrig filmje is. A haszid hagyomány felől nézve a film rejtve maradt jelentéseit is megláthatjuk. A nagyapámat megölték Auschwitzban. Állítólag már a vonaton meghalt. A Pester Lloyd, a legnagyobb akkori (német nyelvű) napilap felelős szerkesztője volt. Az ikertestvére viszont párizsi…..
Filmdroid Black Swan 2010.12.30 22:23:00
Darren Aronofsky új filmje az egyik legvártabb alkotás az idén, melyben a  balett világát elegyíti a pszichológiai thrillerrel. Ehhez nincs is szüksége bonyolult történetre, a Black Swant ebből a szempontból egyszerűség és kiszámíthatóság jellemzi, míg minden más…..
shipwrecked.in.oslo 2011.02.14 15:54:31
@Shyllard:
basszus, a frászt hoztad rám, de meglestem a kiírást és szerencsére feliratos lesz : D
Lehet, túladagolom a témát, de ismét Natalie Portmanről lesz szó. Kicsit én is érzem, hogy kezd elharcsaveronikásodni, azaz mindenhonnan ő folyik, mint anno a hirtelen felfedezett, a bájos Harcsa "mindenki kedvence" Vera. Szó se róla, néha én is fel tudok ülni ezekre a…..
Amikor egy népszerű belvárosi szórakozóhelyen kialakult tülekedésben három kislányt agyontaposnak, érthető, ha a közvélemény azonnal felelősök után kiált és az okok kivizsgálását követeli. Az is teljesen érthető, ha a köznek felelős politikusok megpróbálják kielégíteni a közvélemény ezen igényét,…..
shipwrecked.in.oslo 2011.01.18 13:23:15
@mikka: ott a pont!
nem is értem hogy lehet valaki annyira gyökér hogy ezt nem fogja fel
shipwrecked.in.oslo 2011.01.18 13:25:41
@DOOOOOOOOOOOOM!:
ez hülyeség, hollandiában már rég megbánták a drogliberalizációt, egyértelműen nem vált be