Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dandarezsolesz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok tudják, illetve a nagyon öregek emlékeznek rá, hogy régen minden erősen pörgött, ha a pályatempót valaki tartani akarta vele, még a nagy V8-asok, sorhatosok is, a kisebb…..
dandarezsolesz 2015.07.21 00:21:01
Szerintem nekünk öreg autó szeretőknek örülni kell a tlantos féle hozzáállásnak, mert így több "Kukaerett, agyontakolt selejt"-et tudunk megmenteni. Kíváncsi lennék tlantos úr hogyan jellemezte volna a szobrot, vagy az én veterán autóimat a megvásárláskori állapotukban. Most viszont gond nélkül mennek át a műszaki vagy a veterán vizsgán, mindenféle külön juttatás nélkül. Mindenki szereti a saját igényei szerint alakítani az autóját, Van aki újonnan rendel extrákat, van aki felnit cserél, motort tuningol vagy váltót cserél. Ameddig ezzel másokat nem veszélyeztet miért ne tehetné meg? Karesz féle diffi heggesztésben személy szerint jobban bízom, mint azokban a "szerelőkben" akik obd csatlakozó nélküli kocsi mellett csak pingvinezni tudnak. Zsoltinak és Katinak is, maxi respect! Mi is hasonló túrát megyünk a francia riviérára, de csak egy kósza pillanatra merült fel bennem, hogy bevállalnám valamelyik veteránnal. Én nem merem megkockáztatni a lerohadást és az alkatrészbeszerzést 40 fokban, gyerekkel egy idegen országban. Gyáva módon marad a B8 Passat és az irigykedés Csikósra, aki meg meri tenni helyettünk is. Pedig öreg autóval menni csodás. Én is alig várom a hétvégéket, hogy letegyem a műanyag dobozt és átülhessek valamelyik GÉP-be. Én a veterán merci-camptourist kombót maximum Magyarországon vállalom, külföldön meg majd olvasgatom Csík posztjait. Mert ugye írsz majd az útról Zsolti? Hajrá és sok sikert az úthoz!
Csodás az idő odakint, harapni lehet a friss levegőt, fürdünk a virágillatban: ideje elkezdeni az autós szezont valami igazán könnyed, laza rendezvénnyel. Ami ráadásul ingyenes is. Kérem, üdvözöljék rendezvényeink sorában a Totalcar Oldtimer Sokadalmat! Nem tagadjuk: nem volt…..
Ma majdnem eljutottam Kareszhoz Viszre. Sajnos csak majdnem, egyrészt mert megbetegedtem, másrészt, mivel az adagolót meghajtó lánckereket még mindig nem sikerült megszereznem, pedig most már kettő is képben van. Az egyik már hetek óta elérhető, bár nem jutott még el az sem hozzá,…..