Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sharpe

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Max Payne 3 - előzetes 2011.09.14 19:11:00
Én azt mondom, nem lesz ez rossz: a poszterről mondjuk nekem inkább egy alkoholista John McClane ugrott be, de a Rockstar Games legalább be merte vállalni, hogy csavar egy merészet a sztorin, s a neo-noir balladát elviszi a trash irányába; főszerepben egy lepukkant, életunt Max Payne-el.…..
Sharpe 2011.09.14 23:26:24
@Linkovic Csumoszky: Bátor vállalkozás vagy sem, de nekem a max payne 1 és 2 mai napig kedvenc játékaim, amikre rá merem mondani, hogy zseniálisak és nem a bullet time miatt, hanem a tökéletes hangulat és mesterien megírt történet és annak levezetése miatt. Ha ezeket elveszed a max payne-ből akkor már teljesen kiherélted. Lehet a Rockstar akármilyen fene bátor és egy váratlan húzással csinálhat a folytatásból űrstratégiát is, de akkor könyörgöm, ne hívjuk max payne-nek, mert ez egy olyan név ami többet érdemel.
IDDQD Indul a Nuka Break sorozat 2011.08.31 09:57:57
Amikor megjelent a Fallout Nuka Break című rajongói film, azt kívántuk, bár készülne rendes mozifilm, vagy legalább tévésorozat a játékból. És lőn. vagy legalábbis majdnem, webes sorozat indul ugyanis a Nuka Breakből, az első epizód már online. És nem is rossz, sőt.   ..
Sharpe 2011.09.02 20:04:05
@DrBala: Teljesen egyetértek. Én jónak találtam ezt is, de inkább közelebb állt egy sitcom-hoz, míg a Fallout humora fanyar, cinikus és egyfajta társadalomkritikai eszközként szolgál szerintem.
Emlékszünk még a viccesvideóra, ami azt képzelte el, milyen lenne a Super Mario, ha a főhős a Portalból ismert trükköket használhatná benne? A Stabyourself nevű kétszemélyes fejlesztőcsapatban (olyan csodálatos marhaságokért felelősek, mint például a Not Tetris) felmerült a…..
A Blog.hu-val közreműködésben hirdetjük meg ezt a nyereményjátékot: két jegyet nyerhettek a Frászkarika (Fright Night) premier előtti vetítésére. A vetítésre augusztus 17-én, 20 órakor kerül sor egy budapesti moziban.A jegyek elnyeréséhez mindössze egy levelet kell…..
Geekblog Batman: Year One trailer 2011.07.08 10:12:00
A Warner Bros éppen a napokban dobta ki a régóta emlegetett Batman: Year One című soron következő rajzfilm adaptációjának trailer-ét, melyet a "tovább" gombra kattintva tekinthettek meg. A film Frank Miller azonos című méltán emlegetett, egyébként véleményem szerint…..
Geekblog Billy Hazelnuts 2011.07.01 12:35:00
Egy csapat egér megunja, hogy a háziasszony folyton söprűvel kergeti és ütlegeli őket, így szemétből és két házilégyből összegyúrnak, és életre keltenek egy homunkuluszt, Billyt, aki majd móresre tanítja a nőt. Billynek azonban meggyűlik a baja egy macskával, kimenekül a…..
Random Képregények Random #2 2011.06.27 07:00:00
Bár a nyár általában mindenhol uborkaszezonnak számít, a Randomnál pont ez az időszak lesz a legizgalmasabb. Valamivel több, mint fél évvel a debütáló első szám után, íme megérkezett az első magyar virtuális képregénymagazin fantasztikus második száma. (Mivel főleg…..
Sharpe 2011.06.27 12:37:51
Emlékszünk még Magneto szökésjelenetére az X2-ben? Hasonlítsuk össze egy kicsit az X-Men 3 Golden Gate relokációs szekvenciájával (vagy akár a mobil börtönkonvoj elleni támadással). Megvan Ian McKellen hűvös, elegáns mosolya az előbbiben, miközben az őröket öli? És megvan a…..
Sharpe 2011.06.21 01:35:56
@szorokin: A First Class-t (ami pedig egészen kiváló lett) sem Singer rendezte, ez nem jelent semmit. Nem ő az egyetlen aki kezelni tud egy ilyen témájú filmet. Azt, hogy összecsapott egy kicsit, nem is tagadom, csupán annyi, hogy objektívan nézve, azért a boszorkányüldözést nem érdemli meg.
Július 29-én este az elátkozottak visszatérnak a túlvilágról - legalább is azok, akik képesek lesznek elvánszorogni a Mikszáth téren a MixArt romkocsma kerthelyiségébe, ahol a Geekz szerkesztősége (meg a barátaik meg a barátnőik meg a szexrabszolgáik) a szájt negyedik…..
IDDQD Japán, lóverseny, WTF 2011.05.30 10:00:00
Oké, kicsit magas labda nyugati szemmel nézve totál nemnormális japán játékokról posztolgatni, de ez most tényleg kiütötte a biztosítékot. Pedig nincs benne semmi csápos-szörnyes mangapornó meg hasonlók, csak egy sima lóverseny. Oké, a "sima" kis túlzás volt:  …..
Sharpe 2011.05.30 15:18:54
@GrTs: Annak Elvis frizurája van!
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
A párhuzamos/alternatív valóságok régóta a mainstream amerikai képregényírók kedvenc témái közé tartoznak – nem nehéz megérteni, hogy miért. Egy olyan fiktív világban, mint a Marvelé vagy a DC-é, a szerzőket gúzsba köti a kontinuitás, és a szabályok egész sora…..
Sean Bean a Trónok harcában nagyjából ugyanazt csinálja, amit a Gyűkük urában is: lovagol, keményen néz, és egy bazinagy kardot forgat. A Sheffieldből származó, 52 éves színész nem szeretné, ha beskatulyáznák lovas-kardos szerepekbe, és az életben egy nagyon szerény, kedves…..
Geekblog Thor: Ages of Thunder 2011.04.18 12:00:00
Thor a Marvel Univerzum egyik legnemesebb, legtisztább, legerkölcsösebb szuperhőse – sőt, Istene. De nem volt ez mindig így. Matt Fraction sok-sok Ragnarökkel korábbra, a történelem előtti időkbe, a csodák, szörnyűségek és mítoszok földjére vezet minket, hogy tanúi…..
Geekblog Stake Land - előzetes 2011.04.16 12:02:00
Már megint egy vámpíros mozi? Igen, de ezúttal nem hófehérre sminkelt depressziós tinik enyelegnek egymással, hanem élet-halál harc folyik, ahogy ezt el is várnánk egy hasonló mozitól. Jim Mickle az előzetes alapján Az út-féle poszt-apokaliptikus filmek világát próbálta…..
Sharpe 2011.04.16 17:21:01
@doggfather:
Amíg ilyen könnyű meglovagolni ezt a mostani vámpírmániát addig nincs rá sok esély. Bár igaz, nem tudom, hogy te konkrétan mit értesz "normális vámpír" alatt. :)
Geekblog A mestergyilkos 2011.04.05 08:35:00
Láttak már olyan filmet, amiben Jack Nicholson nem mosolyog? Vagy olyat, amiben Megan Fox nem jó nő? Forgatott-e bárki is olyan jelenetet, amelyben Arnold Schwarzenegger Proustot olvas fel féllábú eritreai kisgyerekeknek? Ugye hogy nem. Ha rá van írva a plakátra, hogy Jason Statham, nem…..
Geekblog 13 Assassins 2011.04.04 08:00:00
Érthető okokból nincs még egy olyan filmes zsáner, ami annyira elválaszthatatlanul és utánozhatatlanul kötődik Japánhoz, mint a szamurájfilm műfaja. A japán mozi a hőskortól kezdődően egészen a 70-es évekig ontotta magából a híres történelmi események feldolgozásait…..
Cukiság! Olyan zombifilmet már láttunk, ahol az élőhalottakat házikedvencként tartják (Fido), ebben a verzióban viszont tényleg a kutyák kapnak főszerepet. A történet az apokalipszis utáni Miami-ban játszódik, ahol a zombivírusra immunis ebek falkába verődve veszik fel a harcot…..
Pénteken megígértem az Imperium Galactica-cikkben, hogy külön posztot kaptok arról, miért nem készült el az Imperium Galactica III, illetve hogy miért volt helyette két másik űrstratégia három fejlesztőcégtől. A történet tanulságos, és egyik szereplője sem lehet büszke rá.…..
Sharpe 2011.03.27 15:49:54
@paraszgyerek:
Ha teheted mindenképp próbáld ki! Jó játék. Nem biztos, hogy te is imádni fogod de nem fogod megbánni ha legalább egy esélyt adsz neki!
Geekblog 13 Assassins - előzetes 2011.03.26 05:28:00
Közeledik Miike tavalyi szamurájeposzának amerikai premierje, így a filmnek megágyazandó az ottani forgalmazó elállt ezzel az akciódús trailerrel. Jómagam is tűkön ülve várom a filmet, amelyről szinte csak felsőfokú jelzőkkel teletűzdelt kritikákat lehet olvasni. ..
Sharpe 2011.03.27 13:39:32
Hosszabb és izgalmasabbra lett vágva, mint a korábbi. Az orosz nyelvtől ráadásul külön réteg egzotikumot kap. ..
Geekblog Hawken - előzetes 2011.03.12 05:31:00
Mint már párszor megemlítettem, fanatikus rajongója vagyok az óriásrobotoknak, akármilyen formában forduljanak is elő. Számítógépes- és konzoljátékok területén véleményem szerint még nem született igazán élvezhető, átélhető óriásrobotos cucc, ám ez a sanyarú…..
Sharpe 2011.03.14 17:11:04
@Wostry Ferenc:
Köszi a választ, ezzel teljesen egyet tudok érteni. A Hawken-re sok feladat vár, hogy orvosolja az elődök hibáit.
A műfaj rajongóit, ebben biztos vagyok, önfeledt böngészésre készteti ez a minden értelemben fantasztikus térkép, vizuális reprezentáció, izé, Ward Shelley lenyűgöző munkája. A nagyobb méretű változat megtekintéséhez kattints a képre. ..
Hogy mennyire beleégett a hosszú, fekete hajú lány (lásd a számtalan ázsiai horrorfilmet) rémtoposza a kollektív tudatalattiba, arra kiváló példa ez a rövid videó, amelyet egy spanyol tv vett fel egy hotel folyosóján. Természetesen a Ragyogás istenverte ikreinek emléke is…..
Sharpe 2011.03.07 15:11:43
@thevoyager:

Egyértelműen. :) De persze olyanok is vannak akik a 3 részes '97-es ragyogást jobban bírják, mint a Jack Nicholson félét, amiben szerintem ő zseniális volt, de a film többi része elég gyenge.
Geekblog Super - előzetes 2011.03.05 06:32:00
Úgy néz ki ez a film lesz olyan, amilyennek a Kick/ass-nek lennie kellett volna... James Gunn Super-jéből egyfajta dzson vóterszes trash-feeling árad, ami nem is csoda, hiszen Gunn a karrierjét a Trománál kezdte. A kritikák egyöntetűen áradoznak a filmről, állítólag nagyon véres,…..
Sharpe 2011.03.05 11:38:08