Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sityesz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ataman sokatt küzdött a DIGI-vel, mire bekötötték hozzá a műholdas tv-t, de október végén a telepített eszköz meghibásodott, így szerelőt kellett hívni hozzá. Az lassan ugyan, de megérkezett, egy használt dobozzal, mivel szerinte újra már nincs pénze a cégnek. Ahogy a…..
Két rövid idézet: Az Adriai-tengerhez rendszeresen a saját repülőgépén utazó Slota kijelentette, hogy soha nem merészkedik a magyar légtérbe, inkább Ausztria fölött repül. Azt mondta, hogy a magyar légteret azért kerüli el, mert a magyarok nyilván lelőnék a…..
Menszátor Magdolna, Grúber Hugó, Dezsőffy-Rajz Katalin, Nikodém Zsigmond, Rehorovszky Béla, Tomasevics Zorka - ugye milyen ismerős nevek? Mégis legjobb esetben is annyit tudunk csak róluk, hogy valahogy a szinkronizáláshoz kapcsolódnak. Új rovatunkban ezen szeretnénk változtatni, és…..
Legalábbis egy harvardi kutatás szerint, melyben a boldogság három fő forrásának tekintett tényezőket vizsgálták: a házasságot, a pénzt, és a családot. Ezek közül a házasságról derült ki, hogy a legtöbb boldogságot biztosítja, aminek főleg az az oka, hogy a házas emberek…..
5 napon belül kétszer is sikerült Győzikének a bulvár címlapokra kerülni. Nézzük, hogy mivel: 1, Gáspár Virág vizipipázik. 5 évesen. Győzike véleménye: "– Itthon készült a fotó, Salgótarjánban. Nem tudom, kinek mi köze hozzá, és miért kell már megint velünk…..
sityesz 2008.04.11 18:00:15
Az Európai Parlament nemet mondott arra a javaslatra, ami kemény szankciókkal sújtaná a filecserélő magánszemélyeket, amennyiben őket szerzői jogokat sértenek, illetve nem szeretnének egyelőre további szigorítást sem a kérdésben. Az ügy előzménye, hogy Franciaország szigorú…..
sityesz 2008.04.11 17:59:09
killtheradical Tom & Jerry 2008.04.11 14:36:00
"2008.04.11. 17:32 · Url: http://killtheradical.blog.hu · bs395 Komment erre: killtheradical / Tom & Jerry ezt még sokszor le fogom írni: a xenofóbia az xenofóbia. amikor külföldi nem szereti a magyart. amikor a magyar nem szereti a magyart, az milyen fóbia? ez lenne a posztban…..
A hét poénja nem is az, hogy Molnár VV Anikó munkát keres, hanem az, hogy ebből reality készült az Aktívban. Eleve vicces, hogy ezzel már talált is melót, hiszen nyilván pénzt kap azért, hogy egy tévéstáb társaságában keresgéli a munkát. De ehhez vegyük hozzá, hogy VV…..
 A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor meghirdettük (az akkor még az újságunkkal együtt UFi nevet viselő) blogunkon az UFiklán megalakulását a Travian nevű online stratégiai játék gyors szerverén. A klán aztán szépen gyarapodott (ma is élünk és virulunk, az s3-on…..
Megrázó infót kaptunk egy olvasónktól, aki a T-Online egyik ügyfélszolgálatosától azt hallotta, hogy a régi előfizetők már nem tudják "átkérni" magukat az aktuális legjobb díjszabásra, hiába járt le hűségszerződésük: Szeretném kijelenteni, hogy netfüggő vagyok…..
Csudálatos kalandba keveredett Krisztián a UPC-vel. A Homáron is rendszeresen jelentkező szolgáltató azt a 3902 forintot követeli rajta behajtóval, amit véletlenül kétszer utalt vissza neki néhány hónappal ezelőtt: A történet idén márciusban kezdődött, sorolhatnám az okokat, de…..