Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Девиатор

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megölöm, meggyilkolom, elveszem az életét, széttépem, felnyársalom, megfojtom a férgesét. Leöntöm, felgyújtom, elégetem szénné, leütöm, lelövöm, felrobbantom és kész. Levágom, leszúrom, eltöröm a csontjait, megnyúzom, kibelezem, lerágom az izmait. Savba rakom,…..
Девиатор 2010.10.06 18:18:29
@Bendegúza:

Nekem tetszik, főleg az ágyraszarós rész a frappáns.
spontán agymenés Inn 2010.10.02 00:15:31
Ismeretlen arcok közt voltam,az italt nagy mennyiségben toltam,a helyzet nem volt rossz, bevallom,bár amúgy nem engedné korom.Meghivtak, meghivtam, elszivtam, elszivták,az ismeretlen arcok a sok cigarettám.Kit érdekel? Egyszer van péntek! Nem?Aki akar ilyenkor nyugodtan foghatja…..
Sajtkabátos szalámi,az aztán nem akármi,aki éhes annak az kell,nem mindegy mit falunk fel.Arra jön az ájszteja,agyon van az cukrozva,de én aztat leszarom,akkor is beszopkodom.Kaja, pia, mi kell még?Hát egy cherryvanilliás primus dohány primus multihüvelyben a számba.Ez nem rimelt, de…..
spontán agymenés Doom 2010.10.01 00:19:49
Filthy, wet subway, stinks from rotting flesh,that's what you'll get, when you run out of cash.Being a homeless is not a lot of fun,it's a death sentence, and there's nowhere to run.First you'll think you'll manage, but then you'll realize,that from this eternal darkness you'll never rise.Then…..