Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajobert

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egymillió forint, az már hét számjegy, manapság pedig hétszámjegyes összeget illik komolyan venni. Főleg, ha használtautóra költjük. Remegett is a térdünk rendesen. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Ami drága, az tartós? 2011.10.01 07:00:00
Peka barátunk arról híres a szerkesztőségben, hogy a világ legváratlanabb pontjairól – ennek következtében – a legváratlanabb időpontokban képes bejelentkezni valami érdekességgel. Úgy látszik, egy ideje már az USA keleti partvidékén portyázik, huzamosabb floridai…..
Nem árt vigyázni, mert ellepéték a netet mindenféle csalásgyanús ajánlatok. Most egészen konkrétan arra a hirdetésre gondolok, ami az Expresszen jelent meg. Erre:   A sztori ott kezd gyanússá vállni, hogy az eladó csak 79 ezer forintot kér egy itthon 161 ezer forintba kerülő…..
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
Hajobert 2009.08.11 16:13:25
@bandeenator:
tehát a lopás ténye az a fiztetés nagyságától függ? Hol húznád meg a határt?
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezéstBokámig ért a tyúkhúr, kezemben balta volt. A megzavart szúnyogok nem késlekedtek, csípéseikkel is sürgettek, hogy mihamarabb túl legyek az egész bontáson. Hiába állt megroggyanva a majd' száz éves…..
  Sajnos tegnap egy elég érdekes médiaélményben volt részem. A TV2-n sikerült elkapnom a rendszerváltást elmúlt húsz évének történéseit bemutató műsort Bárdos Andrással. A műsor címe nemes egyszerűséggel 20 év. Azt hogy ez felfüggesztett vagy letöltendő vagy…..
Hajobert 2009.05.14 16:45:45
@Hypofx:

Az egyik oldalon a lopkodás ellen beszélünk, a másik oldalon az elszámoltatás a baj?
Hajobert 2009.05.14 16:49:12
@ügyfélszolgálatos:

Folyam atosan ezzel a "majd jönnek a.." szöveget hallom, érdekes módon eddig nem jöttek, csak mindig a fenyegetőzés volt velük. (több millió román, terroristák stb)
Belsőség Kész a Hachim. Majdnem 2009.01.04 01:43:00
Számomra idén karácsonykor nem az ünnepi hallevesben úszkáló alattomos szálka vagy a bejglimérgezés okozta a legnagyobb sokkot, hanem az, hogy Eger környékén kipróbálhattam minden idők legjobb autóját. Fülsüketítően hangos volt, a kormányát alig tudtam eltekerni, a rossz akku…..
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..