Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dudva Joe

2 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mecsek Ralit megelőző türelmetlen várakozásban Turán Fricit kértük, hogy meséljen pár szóban a fantasztikus németországi sikerükről, a kategória harmadik helyéről, valamint a verseny nehézségeiről és az azt követő érzéseikről.   Hogyan kezelitek mentálisan ezt a…..
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
törökgáborelemez 309. Zsákutca 2011.01.04 18:01:00
Bár úgy tűnik, hogy a kormány a médiatörvény kapcsán tartja magát a „naésakkormivan” irányhoz, sorok között olvasva és háttérbeszélgetéseket folytatva nem olyan nehéz észrevenni, hogy a példátlan nemzetközi kritikák komoly hatást gyakorolnak a Fidesz több…..
Utólag végignézve a kimoderált kommentek folyamán rengeteg hozzászólásnál már nehéz kibogarászni, miért is irtottuk ki. Persze ha valamelyikünk duplázást lát, kiveszi, akárcsak a duplázást követő „rohadt kurva blog motor!” - kifakadásokat. Ezek természetesen nem…..
Bár a somogyapáti Jean Michel Jarre egy alkalommal már szerepelt a blogban, ám szuggesztivitása ellehetetleníti, hogy ne emlegessem a STÁRok között. Mert hiába fest úgy, mint egy böllérversenyen díjat nyert Szaddam Husszein, alábbi élő performanszainak felvételei bizony kiemelt…..
Dudva Joe 2010.11.21 23:09:44
Különösebben nem lehet ezt kommentálni. Szar. Kőkeményen. Érdemes figyelni a szövegre. Mátó mágá helyett én vágyok... ..
Végighallgattam az Alkotmánybíróság jogköreinek korlátozásáról szóló ma esti  általános vita első két óráját. Különös parlamenti esemény volt, nagy kár, hogy feltehetően csak néhány száz, esetleg néhány ezer választópolgár követhette. Ha valaki kizárólag ezt…..
A cím idézet C. G. Jung: A termeszek töredezett tudatalattija című munkájából, és egyben a legutóbbi látogatásom tökéletes összefoglalója. Hetek óta készülök kirakni ezt a videót a Hangyász aktuális állásáról, csak nem jutottam oda a munkától. És persze az…..
Dudva Joe 2010.10.22 19:51:00
Levélírónk elkeseredetten vadászik a tuti pasira, aki útközben kieszi a hűtőjét és lehetetlen kérdésekkel zaklatja e-mailben. Álmaiban egy 30 év körüli őszinte és egyenes ember szerepel, de egyelőre még csak árnyékokra vetődik. Ma a tökéletes pasi-lelőhelyet keressük.…..
             No comment. Láttunk ilyet nálunk is, kéményt bontottunk Sopronban............          Ilyet még nem láttunk...Valószinűleg nincs is................ …..
LisztesLáda Write a bike 2010.10.17 11:34:00
Írjá' cangát.    ..
Dudva Joe 2010.10.17 23:27:49
:-)
Meglehetősen régen volt hír a lengyel patkányról (hányadik név már?), ennek oka több, mint egyszerű: nem történt vele semmi. Erről persze több tényező is tehet, ráadásul ezek kombinációja olyan együttállást eredményezett, melyet már jegyeznek a csillagászok is. Márpedig…..
Gyurcsány egyetért Orbánnal – írja a Mandiner a volt kormányfő blogjából idézve, a hozzászólók némelyike pedig nehezen tudja eldönteni, hogy akkor most hol is a fehér és hol is a fekete. Pedig a kormányfő a mai parlamenti beszédében sokat tett azért, hogy előcsalogassa az…..
Dudva Joe 2010.10.11 22:33:48
@Kelma: "Szerintem az USA egy jogállam, de biztos vagyok benne, hogy ott egy hasonló szituációban a kárt okozó cégnek halvány esélye sincsen, hogy megússza teljes vagyonvesztés nélkül. " Ez a cég végét jelenti.
Ez a legrosszabb megoldás nem gondolod? Több mint ezer embert az utcára küldenek, a szar a tározókban ott marad, az pénz a kártérítések felére sem elég. Talán életben kellene hagyni a céget, hogy az embereknek legyen munkája, és a vállalat tudjon törleszteni a károsultaknak. Szerintem.
Dudva Joe 2010.10.11 22:49:37
@tölgyes: "és amit vállaltak azt nem tették meg..:( "

és ha így van az a 2 héttel ezelőtti ellenőrzésen miért nem bukott ki? erre adjon már választ nekem valaki.Miért volt ott rendben minden? Már rég dr Zay vezényli a hatóságot.
Dudva Joe 2010.10.11 23:03:57
@tölgyes:

Egy normális országban szimplán csak azért is kiderülhetett volna mert mondjuk törvénysértő vagy környezetszennyező. És kurvára mindegy hogy fideszes, mszps vagy akármilyen. Egy normális demokráciában nincsenek egyenlőek és egyenlőbbek. Nálunk az emberek az egyenlőek a politikusok az egyenlőbbek, teljesen mindegy a RAL skála melyik színében pompáznak. Csak ott a 32.samesz fején sose pártkatona ül, hanem egy szakember.Szimplán szakember.
"Ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy általában szoktak, új időszámítás kezdődik" – mondta ma délelőtt Orbán Viktor Kolontáron. Nem volt szándékomban a szörnyű katasztrófa politikai vonatkozásairól írni, mert egyrészt ebben a helyzetben szerencsétlen lenne…..
Dudva Joe 2010.10.11 14:07:13
Néhány vélemény:

0., Mély együttérzésem az összes károsultnak, családtagnak és mindenkinek aki ott él.
1.,Ha valaki nem OV fan, akkor az én vagyok. Rohadtul nem.De úgy gondolom, akkor és ott amit és ahogy elmondta az rendben volt. Tehát egyet értek Gáborral.( azóta viszont megint átestek a túloldalra jó magyar szokás szerint )
2. Az Illés úr, lehet hogy szakmailag felkészült meg minden de akkor is 1 barom. Sokszor szenzációhajhász, pánikkeltő, öltönnyakkendős iszapjáró kolléga. Kevesebb duma több tett jobb lenne.
3. Hol a francban van Zay Kollegina, akinek a felelősségi területén ( mostmár nem a Búbánatos Búbos Banka kör elnöke vazze, hanem fél Dunántúlért felel )történt a katasztrófa? Miért nem nyilatkozik? Még ha a felettese túlzásba is viszi, azért neki is illene.
4. Miért nem látom a netet kiplakátolva azzal a környezetvédelmi felülvizsgálati jelentéssel és
jegyzőkönyvvel ami nemrég készült a MAL-nál az időszakos ellenőrzésen már Zay igazgatása alatt?
5. Minden tiszteletem és elismerésem a V8Cars - osoké, amiért főznek az ott dolgozóknak mindegy hogy ki az és mit csinál. Lehet hogy ezt esetleg a hadseregnek kéne néhány magánember helyett? Annak az ANTSZ-esnek, aki meg odament csesztetni őket a jó édes anyját!
6., Miért csak a magánembereket ( Tisztelet a kivételnek mint pl a Leier hungária Kft, akinek Devecserben is van üzeme, és több dolgozóját is érte anyagi kár- ha jól tudom néhányan meg is sebesültek de ez nem biztos - szóval a Leier bejelentette, hogy egy 5 lakásos társasházat fog építeni )látom adakozni. Hol vannak a nagy magyar és nem magyar de itt az országban termelő cégek?
7.,Mindenkinek a jó édes anyját, aki a segélyvonal hívása helyett, mindenféle tehetségkutatókra küldöz sms-t, meg szavazgat itt ott. Ha már itt tartunk - és ha igaz- akkor rohadjon meg az összes mobilszolgáltató, aki egy ilyen segélyvonalért pénzt kér. ( állítólag a 250 forintból 160 jut el oda ahová kellene. - én így tudom, lenne úgy hogy nincs igazam)

kb ennyi. és ez szubjektíve az én véleményem
Dudva Joe 2010.10.11 14:35:03
Dudva Joe 2010.10.11 15:51:53
@CSENDES: Pedig lehet, hogy ott is történt mulasztás. vagy elsősorban ott történt? Azt meg nem nagyon értem, hogy egy közel 20 éves privatizációs szerződésnek mi köze van ahhoz, hogy néhány héttel egy átfogó vizsgálat után átszakad a gát. Ha arra akarnak kilyukadni, hogy nem tartották be a szerződésben vállaltakat, hogy pl. nem tettek eleget a rekultivációs és környezetvédelmi vállalásaiknak, vagy a tározó megerősítésének, vagy teljesen mindegy hogy minek, annak akkor is az ellenőrzésen ki kellett volna buknia, és az egész sajtónak azzal kellett volna tele lennie, hogy lám itt ez a szoci közeli üzem, aki megszegte a szerződését, és közel 20 éve így üzemel... Semmi ilyesmi nem történt. Szóval nekem nagyon egyértelmű hogy a hatóság is legalább annyira felelős.Az egy más kérdés hogy lesz e következménye.
Bármennyire furcsa ezt mondani egy 1990 után eddig nem látott, elsöprő győzelem esetén, de az önkormányzati választáson valójában papírforma eredmény született. Nagy vonalakban az történt, ami várható volt: a Fidesz a 2006-os komoly sikeréhez képest is jelentősen…..
Dudva Joe 2010.10.04 12:22:24
@tbb: nem is azt mondtam hogy a célt tűzze ki, hanem hogy elemezze pro és kontra politológusi szemszögből. lehetőségek, előnyök hátrányok, időzítés stb.
Különös választási este előtt állunk: kevés igazi izgalommal és (a térképeken) rengeteg narancssárgával. Süveges Gergővel és Giró-Szász Andrással ezúttal is az MTV-ben próbáljuk meg követni és értelmezni az eseményeket, miután azonban több mint háromezer önálló…..
Dudva Joe 2010.10.03 22:33:36
@kodó tamás: nem hinném hogy Gábor minden szavát az alapján válogatja meg hogy hány blog olvasót tart meg vagy sem, illetve lesz e helye egy ilyen szó miatt a királyi médiában a jövőben vagy sem. szomorú is lenne.
Dudva Joe 2010.10.03 23:18:00
@szbi: Ami engem a legjobban érdekel mi a terv az alkotmánnyal? Remélem az jobban átgondolt lesz mint az eddigiek, amikor mindig az derült ki hogy nincs b terv ( there is no plan b - hogy kedvenc gyerekkori akciósorozatomból az A-team-ból idézzek )és az utolsó pillanatban modellezünk össze valamit.
Situation Normal: All Fucked Up 2010.10.02 18:18:00
                              Csak úgy. Mondjuk hogy teszt. Majd lesz itt szöveg is. Meg magyarázat. Meg hogy miről szól.És hogy miről nem. Majd...