Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p.i.g

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1984. július 23-29., a hónap utolsó teljes hete Magyar idő szerint vasárnap hajnalban nyitották meg Los Angelesben a XXIII. Nyári Olimpiai Játékokat..
p.i.g 2021.07.27 09:45:30
@maribor_: Az MNK-döntőn látott "stadion"-ról tudsz fotót berakni. Leugrom és készítek. :-) Semmit nem változott, hála isten.

Költsék a pénzt a kosarasokra, azok legalább jók.

Jók a blogjaid, szeretem.
Üdv
Négy kerékkel a halál mezsgyéjén A mai Napi érdekes ismét egy tematikusan szerkesztett képsorozat lesz, melyben sokszor teljesen hihetetlen pillanatokat örökített meg a kamera. Csodás megmenekülések, repülő alkatrészek. Gépek, emberek és halál. Száz év balesetei az autósportban...
p.i.g 2018.12.11 10:41:31
@Spica: az sem. Polgár Judit életrajzában olvastam, hogy egy versenyén azért volt késés mert az egyik versenyző meghalt sakkozás közben. Annyira felnyomta az adrenalint, hogy nem bírta a szíve.
Lassan nem marad embere Szalai Vivien hírigazgatónak a Tényeknél, miután ía Hvg.hu megírta, hogy újabb három riporter távozott a műsorból. A hosszú évek óta a csatornánál dolgozó Ludmán Kata, Komár Tamás és Lapat Dániel is távozott, ők korábban az Aktívtól kerültek a Tényekhez, miután bulvárosabb…..
Csapó Gábor a Heti Helyzetben egy régi tanárára hivatkozva egy pohárral mutatta be, hogyan is működik a nemi erőszak, ezt nézze meg mindenki ebben a posztban, mert tényleg elég súlyos, ahogyan a Kiss László-ügy egészen érthetetlen reakciókat vált ki az emberekből. A Sport TV még tegnap küldött ki…..
Bármennyire is nehezen süt ki újra és újra a nap, a lelkemben akkor is már tavasz van, köröttem pedig madárcsicsergés. Budapest gyönyörű lesz tavasszal, nekem pedig kedvem lesz táncra perdülni a séták közben. Ehhez kerestem némi inspirációt, és kiderült, hogy számtalan slágerben énekelték meg a…..
p.i.g 2016.03.04 20:04:11
A következő események vélhetően teljesen egyedülállóak a világ valaha elkövetett sorozatgyilkosságainak dokumentált történetében. Csak néhány morzsa az elképesztő adatsorból: 18 év alatt legalább 162 halott, az eljárás végéig 3 öngyilkosság, 28 elítélt elkövető és 3 kivégzés. Az 1920-as évek…..
p.i.g 2016.02.29 09:20:37
@Androsz: elképesztően intelligens hozzászólás. A további kommentekben (várható volt) erősen látszik, hogy kik olvasnak szépirodalmat. Kedvencem a "mit szólnál ha téged akarnának megmérgezni?". Igazán megértette a mondanivalód.
Elgondolkoztató, hogy időszakonként mennyire eltorzul egy-egy társadalmi réteg. Tartok tőle, hogy rólunk is hasonlóan fognak vélekedni unokáink.
Köszönöm soraid, értékesebbek talán cikknél is. (számomra biztos)
Retrofília Commodore 64 2015.02.10 12:41:11
Merem állítani, nincs olyan ember széles e világon, akinek a Commodore 64 név nem mondana semmit. 1982-ben Jack Tramiel úr létrehozta a legendás Commodore Business Machines elektronikai céget és piacra dobták minden idők legjobb személyi számítógépét. Csúcs szuper hang és grafika…..
A napokban botrányt kavart az a rendőrségi bűnmegelőzési kisfilm, ami abban segíti a nőket, hogy miként lehet jó eséllyel elkerülni, hogy nemi erőszak áldozatává váljanak. A kisfilm - ellenes tábor szerint a videó azt sugallja a bajba jutott, bántalmazott, megerőszakolt…..
p.i.g 2014.11.29 08:10:17
@_Wasp_: végre valaki elmagyarázta talán a női partizánoknak is, hogy mi a lényege ezeknek a filmeknek. Köszönöm.

Már 40 éves vagyok de sokat voltam utcán 30 éves koromig. Népes ismeretségi körömben talán én úsztam meg nagyobb rablás vagy verés nélkül. Nem hiszem, hogy az 52 kilóm rettentett vissza bárkit is. A válasz egyszerű: úgy éltem ahogy leírtad (csak hét számmal kisebb testben).

HÖLGYEIM: HA VALAMIMRE FELHÍVOM A FIGYELMET AKKOR ARRA KONCENTRÁLÓDNAK A VELE JÁRÓ NEGATÍV DOLGOK IS.
Már régóta tervezek egy olyan posztot, amelyben összegyűjtöm a legagyfaszabb zenéket, amelyeket kedves kis országunk képes volt megtermelni az utóbbi években. Az idő eljött, fogadjátok nagy szeretettel ezt a kis csokrot! Figyelem, itt csak egy videó látható, a többiért lapozzatok!…..
Minden idők legrövidebb robogóblog posztja következik, ráadásul robogó sem nagyon van benne. A szezon még messze, de nem árt megnézni ezt az 1 óra 17 perces válogatást - segít majd jobban odafigyelni. A legtöbb nyilvánvalóan agyatlanul húzza neki, és van, akit a csúszós úttest,…..
DJ Dominique sűrű és nagyon nehéz napokat tudhat magáénak. Fellépésről-fellépésre rohan, szinte szusszanásnyi ideje sincs. Hétfőn egy nagyon kellemetlen meglepetés érte autójánál, hiszen a hátsó ablaküveget betörtök és az összes cd-t, melyet a fellépései során használ,…..
A Peugeot emblémája alapján leginkább oroszlán lenne. De a találékony francia nép egyik gyermeke ezt kicserélte egy sárkányra. Ha mindez nem lenne elég, bátran és hűen hirdeti eszméjét a nagy zöld matrica a szélvédő tetején. Ugyan még félkész, de már így is…..
p.i.g 2012.07.02 09:32:38
Nívó Miért? 2012.04.10 21:38:00
Én csak azt az egy dolgot nem értem, hogy miért ölt a kulcsi mészáros? Tisztára, mint egy Zombie-filmben. Semmi előjel, semmi előélet, semmi indíték. Nyílpuska kipróbálás közben az öcséd a hátadba vágja a nagykést. Másnap a nagyszülők, harmadnap a nővér és a…..
Bemutatták az első olyan futball labdát, ami egy férfi nevét viseli. És rózsaszín.A héten bemutatták a londoni nyári olimpia hivatalos futball labdáját, a The Albert nevet viselő, rózsaszín pacával ellátott szépséget. A nevét egyébként nem egy férfiről kapta végül, hanem…..
Matolcsy György és a Bankszövetség aláírta a devizahitelesek megmentéséről szóló megállapodást. Az állam egyharmad, a bankok kétharmad részben fedeznék az elengedett tartozást: az árfolyam 180 forint lesz. Matolcsy beszélt a 2012 költségvetés kiigazításáról is. Jövőre 48…..
p.i.g 2011.12.16 07:51:13
@lac1: ha a felépített tetőtered rádőlne a gyerekeidre mert a kőműves kilopta a kötőanyagot, elfogadnád az állam segítségét??? Pedig te leinformáltad ki gondolta, hogy te leszel az első akit meglop.
p.i.g 2011.12.16 08:01:21
@mediacapic: oké, gondold végig az életed és mi lett volna ha soha nem segített volna az állam neked vagy a családodnak??? Te nem használsz vezetékes vizet? A rohadt külföldön ragadt turistákat kint kellene hagyni? A köcsög vörös iszaposok minek költöztek oda?
p.i.g 2011.12.16 08:03:17
@mediacapic: ja és bocsi: én megnéztem a valutamozgásokat előre és gazdasági részen dolgozok (eddíg ez volt az egyetlen igazi tévedésem). Mi van a tanualtlan de becsületes emberekkel akik mondjuk önként mennek gátat erősíteni vagy vért adni???
Édes istenem, mit nem adtam volna 1991-ben a Prince of Persia C64-es változatáért! De akkor ez elérhetetlen álom volt, egy lehetetlen vágy, a 8-bites nyomorultak Carmen Electrája, hiszen az Amiga-verzió sem volt hajlandó megmozdulni plusz memória nélkül. De húsz év után úgy tűnik,…..
A nemrég még búcsúturnéját bejelentő, majd aztán gyorsan visszakozó Judas Priest honlapján közölte, hogy K.K. Downing gitáros (a képen bal szélen) elhagyja a metálzenekart, és így a most következő turnén sem ő játszik már. Az együttes maradék négy tagja sokáig…..
nejlon Pókinvázió 2011.04.06 11:45:00
Ezek a képek Pakisztánban készültek ahol a pókok behálózták a fákat. Az ott lakók örülnek ennek mert kevesebb lett a malária fertőzések száma.....
p.i.g 2011.04.07 09:23:12
@varvizib: felfedezted az ugató pókot: meggyújtod és azt mondja vuh (egyzser vakkant) :-)
Fuck To The Music metál ABC 2010.12.14 09:00:00
 mehet a talágatás :-) jó szórakozást. ( köszi Roki Marcinak érte!!!! )..
Amióta kitettem a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon című posztot, amelyikben Papp Zsombor elmesélte, hogyan okozott majdnem tömegkatasztrófát a rossz szervezés az Eb-selejtezőn, és hogyan vertek meg teljesen indokolatlanul egy szurkolót a biztonságiak, izzanak a kommentek és…..
p.i.g 2010.09.09 09:05:43
@Hozzá Szóló:
Gyerekeket viszont nagyon nagy felelőtlenség focimeccsre vinni. Ezt tudnia kell mindenkinek.
Látod ez a szomorú Mo-n. Én nem járok itthon meccsre, de a kedvenc Nyugat-európai csapatomra inkább spórolok és néha kimegyek. Ott miért mehetnek a gyerekek biztonságban ki meccsre??? Pedíg voltak ellen drukkerek is. Most 22 hónaposak a gyerkőceim, de ha 4-5 évesek lesznek kiviszem őket.
p.i.g 2010.09.09 09:23:51
@un.no.1.:
Félreértettél. Pont ezért nem írtam, hogy bezzeg a Reál vagy Arsenal vagy bármi. Én barátom még szurkoltam 86-ban a vb-n a Magyaroknak. Most is szurkolok és megnézem a válogatott meccseit. Azért írtam külföldi csapatot mert az gondom, hogy ott ezt a problémát meg tudják oldani sokkal több szurkolóval. Te gyakorlatilag semmit nem értettél meg a mondanivalómból.
Azt, hogy "arra verem" kikérem magamnak. Én melyik sorommal írtam olyan amivel téged megsértettelek?
p.i.g 2010.09.09 09:42:16
@un.no.1.: szent a béke
Accept – Blood Of The Nations (Nuclear Blast) 1986-ot írunk. A kisszobámban ülök, a falon ronda, virágos tapéta, a padlószőnyeg sötétkék, valamelyik sarokban ott van rajta az a folt, ahová Fricike nyulunk odavizelt egyszer, és már soha többé nem lehet eltüntetni. Tesla…..
On the Spot Dél-Afrika, magyarok 2010.07.08 09:30:00
A magyar házaspár a ma esti adásból   On The Spot – A helyszín: Dél-Afrika július 8. csütörtök 22:30 Spektrum július 9. péntek 22:00 Sport1   További hírekért, képekért és rövid bejelentkezésekért látogass el az On The Spot Facebook oldalára!  ..
p.i.g 2010.07.08 15:53:58
@Blás Sailor von Wolfhausery:
1. a "sértődés" még mindíg jogos ha valaki így ír bárkiről a "kedves,okos édesapád" . Foglalkozástól és életciklustól függetlenül.
Én se teszek cinikus jelzőt a rokonaid említése közben. Még ha úgy gondolom, hogy nem helyesen idézed őket.
2. azért tartottan relevánsnak a foglalkozását mert pl. egy kazán fűtó (sajnos) nem engedhette volna meg, hogy feltűnően úgy éljen, hogy az másoknak rosszul essen.
3. a qrvás mondásom nem ül ha az elsőben nincs igazam
p.i.g 2010.07.08 16:13:00
@Az ős kaján: ja könnyű keménykedni Dzsibutiban, Arganisztánban. Bezzeg a Szigony utca.. :-)
De viccen kívül azért ezen érdemes töprengeni. Ide jutottunk
masszázsblog Bekaphatod, köcsög! 2010.06.10 11:25:00
A Borsban van egy társrovat a kurváknak és van egy masszázsrovat.Masszázst akartam, innen választottam.Egészségszalont találtam, azt mondták, az, úgy is nézett ki.Masszőrcsaj jő, fehér köpeny, krémek, olajok, illat, Buddha.Van-e valami egészségi problémája?Jól indul.Rosszul…..