Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ork1234

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hódmezővásárhelyi választási bizottság átadta a nyertes képviselőjelöltnek az igazolást az eredményről.Ez így elég egyszerűnek hangzik, bemegyek, jónapot, átveszem, köszönöm, kijövök.Nade nem rólam van szó, hanem a bájgúnár Lázár Jánosról! Ő aztán megadta a…..
ork1234 2014.04.25 13:13:45
Nem tudok mit mondani, Lászlóné, Kápolnásnyék, latexes Pussy Riot tánccsoport.Képek, videók: A videó: (video: kormany.hu)  ..
Hozzánk sose csöngetnek be az aláírásgyűjtők, kampányanyagot sem szoktunk kapni, aminek lehet sokan örülnének, én viszont bánatos vagyok, mert így nincs elég kampányanyag a blogra. Ezért volt nagy öröm  a héten, amikor felfedeztem a postaládában az az első névtelen…..
A Borsod megyei Kazincbarcikán nagy a szegénység, egyre többen kukáznak a túlélés érdekében. A problémával tisztában van a város szocialista polgármestere, Szitka Péter is, azonban szerinte a dolog nem csak szociális szempontból gond, hanem vizuálisan is. Azzal is érvelt a…..
ork1234 2014.03.05 23:20:58
@Kovács Ferenc 14:
A lakásodat is nyitva hagyod, idióta?
A szociális rendszer leépülésének meg semmi köze a subhumanok hordájának, azok sose akartak emberhez méltóan viselkedni, mindig is állatok voltak. Normális szegény ember nem borogat kukát meg nem szarik a kapualjba.
8259. Ennyi epizódot élt meg 1976 óta, azaz 38 év alatt a Family Feud, az egyik legegyszerűbb családi tévévetélkedő, amiben a műfaj nagy öregjeihez hasonlóan a lexikális tudásra az égegyadta világon semmi szükség nincsen, csak az ún józan paraszti észre, illetve arra a…..
A ma esti összefoglalóban mondta, hogy ő a legokosabb, ott is hagyta a villát a francba. Harmadjára sikerült önként távoznia, az előző két alkalommal meggondolta magát. Hiányzott a csaja, mondta, de ennél is fontosabb volt, hogy összeesett az izomzata és a haja is szar lett. Úgy…..
Legyen meg akkor itt a blogon is.Kossuth Rádió, 2014.02.20, 14:00, Hírek."Szerkesztette Bártfay Kinga"A Déli vagy Esti Krónika korrekt módon számolt be a kijevi eseményekről, de azokat nem Bártfay művésznő szerkesztette. Frissítés:A Hir24 megkérdezte az MTVA-t, hogy "miért…..
ork1234 2014.02.22 15:05:54
@grainos1:
Igen, csak Gyurcsányék gumilövedékkel lőttek, Orbán meg élessel lövetne, ha olyan helyzet lenne.
A mindenkori hatalom ellen tüntetők mindig is terroristának lesznek titulálva, mindegy ki van kormányon.
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
ork1234 2014.01.16 15:55:02
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Azok tényleg idióták. Nézd meg, kik állnak sorba fűért, csupa szakadt csöves meg füvező idióta. Normális embernek nem kell, a söpredék veszi. De kedvenc országodban a fegyvert is szabad viselni, meg is lehet nézni, hány lövöldözés és mészárlás van az iskolákban.
Ide is ezt akarod?
ork1234 2014.01.16 16:46:28
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

És ott hiszi a lakosság 60%-a, hogy a Földet Isten teremtette 6000 évvel ezelőtt :)
Nem akartam elhinni - valójában persze tudtam, hogy igaz, és a Hírcsárdát megint jócskán túlszárnyalja az élet - a hírt, miszerint a kormány emlékművet állít Magyarország 1944. március 19-i német megszállásának. Megvártam, míg kijön az online Közlönyben, és hát igen,…..
Csak viccelt Balázs, amikor élő adásban buzizta le az egyetemistát, aki fellépett az ellen, hogy a lányokat ingyen engedik be bizonyos szórakozóhelyekre. Teczár Szilárd többször hangsúlyozta, nem az ingyenbelépőt irigyli a lányoktól, hanem szerinte az ilyen jellegű helyek pusztán…..
A budapesti szellemplázák persze nem olyanok, mint a klasszikus kínaiak, amelyeknek fotói évente kétszer körbejárják a Földet, és minden kanyarban minden blognak hoznak pár tízezer kattintást (hisz annyira megdöbbentő kihaltnak látni azokat a díszleteket, amelyek közt minden nap…..
Vastagbőr Dráma a Városházán 2013.11.14 11:51:00
Nem csak bent, a budapesti Városházán zajlik a dráma, de már kint az utcán is:"Szentkirályi Alexandra panaszkodott, hogy az A3-assal nem fér be a bejáraton az LMP sajtótájékoztatója miatt." - írja az Index.Milyen érzés lehet, képzeljétek csak el ... felkelsz, összeszeded magad a…..
ork1234 2013.11.14 22:24:03
Az első, szerintünk vállalhatatlanul széteső és tróger műsort követően Sebestyén Balázs és Vadon János új műsora, a Vundersőn und Zuperszexi (eltaláltam?) a második kiadásban úgy 50 százalékot visszavett az arcból és a gyökérségfaktorból, majd a harmadikra az alkotók…..
Krisztin N. László, Badacsonytomaj független polgármester hibátlanul vizsgázott le az EU-s pénzek lehívásából, ne gondoljátok, hogy olyan egyszerű egy 140 nm2-es családi házat felépíteni EU-s pénzből a saját telekre! 1. Badacsonytomaj független polgármestere…..
Vastagbőr Ez a harc lesz a végső 2013.09.24 09:31:00
Ahogy arra számítani lehetett, a kormánypárt nyerte a februárban kezdődött rezsicsökkentő-versenyt. Méghozzá kiütéssel. Orbán Viktor már Kötcsén megadta az alaphangot: "2014 a rezsiharc éve lesz". Remélhetőleg külön Facebook-oldallal, ha már az idei rezsicsökkentésnek…..
Kedves Barátaink! Hihetetlen, de meglett a titokzatos "Velencei fényképalbum" szerzője, akit legutóbbi posztunk felhívása alapján  Vizi-Bognár Mónika és Németh Tamás közös munkával végül megtalált. Mindkettőjük kiindulópontja az Albert Schweitzerről készült portré…..
2011. március 21-én tette közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium az államadósság-mérő alkalmazását a honlapján, amivel nyomon lehetett követni az államadósság-elleni harc alakulását. Már amikor frissítették persze."Az NGM megerősítette, hogy a kormány egyik legfontosabb…..
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..