Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F. Fred Palakon

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux werkfilm: fury (2014) 2014.06.11 20:25:00
Digitális helyett celluloid film? Semmi kézikamerázás? Széles látószög? Hatalmas területek? Még a végén kapunk egy klasszikus háborús kalandfilmet. Amennyire elhanyagoljuk - globálisan - a férfiaknak készült filmeket, hát azt kell, hogy mondjam: nem érdemeljük meg. ..
A Disney "fantasyrészlege" kipipálhat egy újabb klasszikus mesét: a Demóna kígyózó sorokat eredményezett a pénztáraknál, tovább taposva az utat a hasonló produkciók előtt. Ezalatt Seth MacFarlane keveseket mentett át a Ted közönségéből: a Hogyan rohanj a vesztedbe nem tűnt…..
Itt van, itt van! Gyakorlatilag a Mamma Mia! ellenszereként megérkezett a Before Midnight előzetese, melyben az a két ember, akik velünk együtt nőttek fel, immáron a fásultság ellen küzdenek, szemlátomást irigylésre méltó sikerrel. A filmet az ADS Service mutatja be itthon. ..
F. Fred Palakon 2013.03.28 20:05:20
Geekblog Parker 2013.02.27 06:00:00
Valószínűleg elnézőbb tudnék lenni a filmmel, ha nem ezt a címet adták volna neki. Ami egyébként duplán jó lenne, mert az azt jelentené, hogy Richard Stark (eredeti nevén: Donald E. Westlake) még él – ő ugyanis, amíg lélegzett, bár eladta 1962-től 2008-ig (haláláig) futott…..
F. Fred Palakon 2013.02.28 18:47:41
@Rusznyák Csaba: Érdemes beszerezni az Agave kiadását, persze nagyon rövid történetek, de 2 könyv került 1 kötetbe, baromi hangulatos borítókkal és tényleg király fordítással.
És így van, sajnos azért nem folytatták, mert nem fogyott.
Grand Theft Auto. A játéksorozat, amit az okosok '96 óta minden második emberölésért felelőssé tesznek. A Rockstar mindenesetre köszöni szépen, jól van, olyannyira, hogy a régebbi felülnézetes részeket váltó harmadik etap óta időről időre módszeresen, és egyre hatékonyabban…..
Október 11-től Liam Neeson a hazai mozikban is azt csinálja, amihez legjobban ért. A poszteren viszont inkább csak kinő egy háztetőből. ..
F. Fred Palakon 2012.10.03 19:44:45
Ugyan Géza jókora bucija minden oldalról kilóg a plakátról, de mindezzel együtt szépet szakítottak. ..
- Úgysem találod ki, mi a foglalkozásom! Még senkinek sem sikerült.- Kereszténydemokrata politikus?- WÁHÁHÁHÁÁ. A hentestermetű, diótörő állkapcsú német fickó akkorát röhög, hogy majdnem ránk zuhan negyven palack minőségi rosé. Aztán megmondja, hogy fodrász Londonban. A…..
Tárul miki móka tára, ennek kapcsán csokorba szedtem egy csokorra való érdekességet. Annak ellenére, hogy az ukrán foci iránti érdeklődés továbbra is annyira alacsony, hogy gondoltam is rá, hogy a jövőben inkább a kdnp-ről írok blogot. De a keresztény fiúk nem lesznek kint az…..
F. Fred Palakon 2012.06.09 15:02:00
Az Óriás zenekar - jópár barát társaságában - 2012 június 2-án bevonult a törökbálinti SSR stúdióba, hogy egy rendhagyó stúdiókoncertet rögzítsen. Ott volt Papp Szabi a Supernemből, Beck Zoli és Varga Ádi a 30Y-ból, Szepesi Matyi a Konyhából és Bátor Gergő, aki még…..
F. Fred Palakon 2012.06.05 18:46:03
Nagyszerű hírünk van a Róma és a Dexter iránt egyformán rajongó sorozatbuziknak: a Róma egyik főszereplője, Ray Stevenson (aki egyébként a Kill the Irishman című filmben is zseniális volt) visszatérő szereplőként lesz jelen a Dexter hetedik évadában. Az EW.com infói szerint a…..
Aki ránéz Danny McBride-ra, egyből úgy gondolja, hogy a Bundesliga-frizurás csávó egy ostoba suttyó. A színész erre a szerepeivel sem nagyon cáfol rá, a filmekben és sorozatokban leginkább iszonyú nagy gyökereket hoz megbízhatóan, ha egy filmben szükség van egy délies…..
F. Fred Palakon 2012.04.23 13:40:27
Izgalmas interjú került ki ma hajnalban az LFG.HU-ra (leánykori nevén RPG.HU): a Tűz és jég dala-ciklus régi-új fordítója, a Varjak lakomájával bemutatkozó Novák Gábor mesél benne arról, hogyan kötött ki a Battletech-regények és közel 80 másik könyv után George R. R. Martin…..
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
F. Fred Palakon 2012.04.11 14:46:12
Az m1-en, a csütörtöki DTK show-ban (21:25) láthatják először a magyar tévénézők Rakonczay Gábort azután, hogy hatvan napnyi kenuzást követően kikötött a közép-amerikai Antiguán. Az MTVA közleménye és D. Tóth Kriszta a Blikknek adott interjúja szerint is véletlenül jött…..
Vége az első River-évadnak, és ha a Netflix nem segíti ki a készítőket, akkor az ABC-n közepesnél is gyengébb érdeklődés mellett levetített nyolc résszel véget ér az Amazonas vidékén eltűnt Dr. Emmet Cole-t kereső expedíció története. Kár lenne érte, fasza kis…..
Szomorú hírünk van a lovak, lóversenyek és lovas sorozatok rajongóinak: az HBO és a Befutó készítői közösen arra az álláspontra jutottak, hogy nincs értelme tovább folytatni a sorozatot, ami már eddig is három ló életét követelte. Két állat az első évad epizódjainak…..
Mától új műsorokkal és részben új műsorrenddel jelentkezik az MR2-Petőfi Rádió. Talpra magyar – reggel a Petőfi Rádióval címmel megújul a reggeli zenés ébresztő. Minden hétköznap reggel 6:03-10:00 óra között Buda Márton kelti a hallgatókat. A napi aktualitások…..
F. Fred Palakon 2012.03.12 13:26:07
F. Fred Palakon 2012.03.12 14:04:52
@dhp: Értem. Nekem is ilyen szép név kéne.
A kritikusok máris az új Deadwoodként emlegetik az HBO nálunk tegnap bemutatott sorozatát, a lóversenypályák világában játszódó Befutót. A David Milch író-készítő agyából kipattant sorozatötletet Michael Mann segített képernyőre vinni, ennél ütősebb párost nem nagyon…..
F. Fred Palakon 2012.02.07 15:08:07
@Llew: Az oké, de ennyire nincs más megoldás, csak az hogy kinyírod? Mondjuk azt megértem, hogy ha van egy über versenylovad, az egy lábtörés után már nem lesz olyan, mint volt, de akkor is kissé súlyosnak érzem, hogy azon nyomban el kell altatni.

Még mielőtt: nem vagyok állatvédő, csak furcsállom ezt a dolgot.
F. Fred Palakon 2012.02.07 15:30:26
@Llew: Oké, értelek.
Kedves olvasóink, hosszasan magyarázhatnánk, honnan jött az ötlet, és milyen egyéb ötletek jöttek még, de akkor sosem lenne vége. A lényeg, hogy önök most egy kísérlet szem- illetve inkább fültanúi. Természetes, hogy nekem és a Karottának hiányzik a jó öreg rádiózás, de…..
F. Fred Palakon 2012.02.03 18:10:29
napszemüveg Új trend: ablaküveg? 2012.02.02 08:45:00
Mivel jelen pillanatban egy reklámfotózáson ülök, sokakat meg tudok kérdezni, létező új trend-e, vagy csak egy annak tűnő tünetbe botlottam valahol. De úgy néz ki, senki se tudja. Írtam egy emailt az általam ismert legsúlyosabb pojácának, Zsiga barátomnak is, hogy ő…..
F. Fred Palakon 2012.02.03 14:30:51
@Winkler Róbert: hát ja, de az arca a lencsétől pár centire van, a háttér meg pár méterre, úgyhogy ott jobban látszik a torzítás. Valószínű valami nagyon kicsi dioptriával tolja.
Slovakiaringes kiruccanásunk központi anyaga volt a Caterham Roadsport – Mazda MX5 összehasonlító teszt. Ami elsőre elég merésznek tűnik, pedig több bennük a közös, mint hinnék. Mindkettő kétszemélyes roadster, szívómotorral, hátsókerék-hajtással, sperrdifivel. Az egyik…..
F. Fred Palakon 2011.12.12 01:25:03
@Tie: Én egyáltalán nem hánytam be tőle. Fel se tűnt, hogy billegne.
Az adósság„Ez a kezem, ez pedig az orvosi tükröm” – tájékoztatja nyugodt, tárgyilagos hangon az orvos az ágyon hanyattfekvő páciensét, akinek éppen a lábai közt kezd vizsgálódni. A páciens: 25 éves vonzó nő, saját bevallása szerint férjes, gyereket tervező,…..
Az amerikai tévéipar gépezete már hosszú évtizedek óta ugyanabban a tempóban zakatol, túl sok meglepetés, meghökkentő húzás nem várható a négy szabadon fogható nagy tévétől (ABC, CBS, NBC, Fox), vagy a helyükre pályázó kábeladótól, a CW-től. Ha valamelyikük szakítana a…..
Naiv ügyfél azt gondolta, ha valamilyen időpontot egyeztet a futár céggel, akkor azt a kiszállításnál is figyelembe veszik. Tévedett, csomag pedig - többszöri telefonálgatás, egyeztetés után is - ment vissza a feladóhoz. DHL futárszolgálat magyar módra.Egyik délután egy DHL-es…..
F. Fred Palakon 2011.08.09 01:37:25