Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DerdakA

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
DerdakA 2015.01.30 23:11:01
Megint elkövettem az a nálam folyamatosan előforduló hibát, hogy olvasom az online médiát. A sok okos meg még okosabb cikk után, jött a mai napi félelem morzsa. A BKK és a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság 2013. október 1-től megkezdi a budapesti taxik teljes…..
világevő Francia-japán kapcsolat 2011.11.23 08:00:00
Ahogy már említettem is a blogon, alapvetően a sós ételek hoznak lázba, de Párizsban sose állok ellen a fantasztikus cukrászdák kísértésének. A két klasszikus kedvenc, Pierre Hermé (a legjobb mille feuille) és a Ladurée (a legjobb macaron) után végre eljutottam egy már korábban…..
Amikor kijöttél a szoláriumból - rögtön az edzőterem után, ahol hetente kétszer dolgozod meg a löttyedésnek indult hátsódat -, találkoztunk, beültünk valahová, én nem kértem semmit, te egy bionarancslét. Beszélgettünk. Kérdezted, mi van velem, de előtte azért elmondtad,…..
Nimes-ből egyből Laurisba kellett volna mennünk, de meggyőztük a turné szervezőjét, vendéglátónkat, a Hot Antic Jazz Band vezetőjét, Michel Bastide-ot, hogy útközben tegyünk kitérőt a Pont du Gard felé. Ez a rómaiak által épített mintegy 50 km-es, Nimes-et egykor ellátó…..
A rendszerváltás óta eltelt korszakot nagyjából oda-vissza helyzet jellemzi. Míg a jobboldali kormányok inkább a történelmi neveket pártolják, a balliberális kormányok a semleges, földrajzi eredetű neveket. A különbség látszólag felületes, de jól mutatja, hogy közel sincs…..
A ferencvárosi közraktárakból új "állat" születik: a CET 2010 végére elérte az építkezés végét, a következő hónapok már a berendezésről, a beköltözésről szólnak majd. Az alábbiakban áttekintjük a Közraktárak történetét, majd jövő héten megmutatjuk: hogy…..
Több tucat európai nagyfesztivál közül már csak tízen vannak versenyben a Festival Awards által hirdetett megmérettetésen, mely különböző kategóriákban értékeli Európa legjobb zenei rendezvényeit. A Sziget a nagyfesztiválok közt szállt ringbe, és került a top tíz…..
  „Egy nemzeti múzeum legjobbjai együtt, egy másik városban kiállítva? Túl szépen hangzik, hogy igaz legyen.” (The Guardian)   Hasraesett London a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria kincsei előtt: válogatott jelzőkkel, lelkendezve ajánlják a…..