Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*flegmaqueen*

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sandra Hagelstam, a menő divatblogger viselte még ősszel valamelyik divathéten a lent látható, papírból készült Maison Martin Margiela nadrágot és csizmát. Igen, jól olvastátok: papírból készült a nadrág és a csizma is. Persze az ajándékozók a Maison Martin Margielától jó…..
*flegmaqueen* 2011.02.09 17:08:31
Bizony, kedves menyasszonyok, ez a valóság. A White by Vera Wang kollekciónak ugyanis éppen ez a lényege, a szokásos ruhák áránál jóval kevesebbért kínája a tervezőnőtől már megszokott tüllszoknyás, légies, csipkedíszítéses darabokat. Vera két évtizednyi munkájának…..
*flegmaqueen* 2011.02.04 13:43:36
*flegmaqueen* 2011.02.04 13:44:30
OurFashion H&M Decor 2011.01.19 17:54:00
Reszkess Zara Home, a H&M ugyanis lakberendezési ággal bővül márciustól, H&M Decor néven - a képek tanúsága szerint pedig elégjól fog kinézni a kínálatuk. Ha pedig az áruk is olyan kedvező lesz, mint általában, akkor bennem egy új törzsvásárlójukra lelnek majd. Persze…..
A szezon legszexibb divatirányzata az átlátszó, áttetsző anyagokból varrt ruhákról, szoknyákról és felsőkről szól. Sifon, tüll, muszlin és csipke - mindegyik textília beleillik a trendbe, amely minden divatszínt magában foglal, hiszen nem csak feketében és fehérben mutat…..
*flegmaqueen* 2011.01.06 16:45:39
A net-a-porter.com összeállított egy szubjektív listát az ötven legjobb ruháról. Most ti jöttök, mondjátok meg szerintetek melyik a legjobb és melyik a legrosszabb. A saját válaszaim:Ez tetszik a legjobban: 22 - Jason WuEz tetszik a legkevésbé: 43 - MissioniEbben mennék…..
Anna Wintour úgy látszik rossz kislány volt így karácsony tájékán, ezért a perverz, nyálát csorgató Homer Simpson gondjaira bízta őt a híres divatillusztrátor, aleXsandro Palombo. Nem tudom, hogy milyen arcot vághatott a Vogue félelmetes főszerkesztője…..
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..
OurFashion Hétfői körkérdés 2010.12.13 12:38:00
Ezt csináltam a hétvégén: Szombaton munkanap volt, este pedig megnéztük a Cirque de Soleil Saltimbanco-ját. Vasárnap sokáig alvás, aztán pedig karácsonyfadísz vásárlás (az IKEÁban már el is kezdték leárazni őket), forralt bor és tócsni a Vörösmarty téren, süti a…..
A WAMP nekem mindig is olyan volt, hogy kimegyek, nézelődök, ezer ismerőssel összefutok, majd hazamegyek úgy, hogy nem vettem semmit.Jelentem, most óriási változás történt: múlt vasárnap a gasztro szekcióval kibővített WAMPon körülbelül minden családtagomnak tudtam volna…..
*flegmaqueen* 2010.12.11 17:43:48
@mzd: ha te azért olvasod a blogot, hogy véleményed lehessen róla(és azt le is írod), akkor én úgyanúgy hozzászólok akár a bloghoz, akár más bejegyzéséhez.
*flegmaqueen* 2010.12.11 17:49:13
@mzd: az nem probléma :)
*flegmaqueen* 2010.12.11 17:49:48
Újra itt vagyunk a hétfői körkérdéssel, remélem a kommentekben pedig minél többen csatlakoztok majd a válaszaitokkal.Hangulat: Hiperfeldobott és extralelkes.Ruhák&Smink: A múlt hét fénypontja: A WAMP nagyon jól sikerült tegnap, hamarosan külön cikkben számolunk be róla.Ma…..
   Név:Tombor Zoltán Kor: 37 Jelenlegi lakhely: Milánó Jelenlegi munka: fényképezekHonlap :www.tombor.com Legelső munkahelyed:  21 éves koromban kezdtem el fotózni, elötte nem volt “igazi“ munkahelyem. Eddigi legkedvesebb munkád:…..
Életem első karácsonyi ebédjét adom december 23-án a családomnak. Arról, hogy milyen lesz a teríték olvashattok majd az ószeres blogon, az hogy mit főzök legyen a holnap problémája, na de hogy mit vegyek fel az már nagy kérdés.Több lehetőség is van, szavazzatok, hogy szerintetek…..
OurFashion Ms Vörösdémon Enikő 2010.11.19 15:02:00
Biztosan kijelenthetem, hogy nemzetünk legsikeresebb modellének jobban áll a vörös haj, mint a szőke, valamint ruhában is sokkal kellemesebb látvány ( jó, jó lány vagyok, egy idő után besokallok a mellektől, akármilyen művészien is van fotózva). Ennyire még soha nem láttam…..
Oké, több jó válasz is lehet a fenti kérdésre, de most kivételesen a Martini Blu kampányra gondoltunk, ahol az olasz márka italainak dugóját gyönyörű királykék ruhák helyettesítik.Emilio Tini az Armando Testa reklámügynökség kérésére készítette fotóit - nekem a Blu party…..
*flegmaqueen* 2010.11.13 12:50:34
Van, aki nem tud visszavonulni, én ilyennek tartom Schumachert és Madonnát is. Madonna nem tud méltóságteljesen megöregedni. Értem én, hogy hatalmas a kísértés, hiszen rengeteg pénzt kap egy agyonphotoshoppolt reklámplakátért, viszont aztán izgulhat, hogy ki ne szivárogjon az…..
*flegmaqueen* 2010.09.30 15:19:52
@zulu: te nagyon bölcs vagy...
Röviden így lehet összefoglalni a török Vogue legutóbbi nagy dobását.Hilary Rhoda és Julia Stegner a 60-as évek világát hozta el az októberi lapszámban. A ruhák és a képek egyszerűen tökéletesek. Mindenképpen megveszem ezt a számot, már előre látom, hogy mi lesz. Amikor…..
*flegmaqueen* 2010.09.30 14:00:16
@potzok: egyetértek veled. Ők modellek azért soványak, viszont sok olyan ember/nő van-köztük én is- akik genetikailag soványak. Nem hiszem, hogy most ezért rosszul kéne éreznem magamat. Ugyanolyan nőies és csinos tudok lenni, mint az, akinek van feneke, vagy melle.
És igen, ahogy a husisabb emberekre nem "illik" azt mondani,kövér úgy a soványakat sem kell leszólni azért mert vékonyak.
Ráadásul eléggé szinten aluliak a hozzászólásaitok, csoda, hogy tudtok olvasni.
Legalábbis Carine Roitfeld stylingja szerint. Terry Richardson fotózta le napjaink legismertebb plus-size modelljét Crystal Rennt a Vogue Paris számára amint épp tintahalat töm a szájába, spagettibe markol, sonkát szel, csirkecombot szopogat vagy épp hurkát tűz a…..