Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svájci Franky

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „passzív” ablakok, mint aktív áramfejlesztők ötlete viszonylag régi, azonban sokáig csak az ötletládában porosodott. A napelempiac jelenleg több, mint 90%-ban szilícium-napelemeket használ és a hatásfok terén már nemigen lehet további javulást eredményező újításokra számítani. Ezért is folytatnak…..
svájci Franky 2017.07.29 17:29:23
@Quas!: "hajrá, szavazzátok le"

Mit? Ezt most nekem írod? Én pártolom, de nem olvasol...
svájci Franky 2017.07.29 17:41:22
@eßemfaßom meg áll: "az egy zsebszámítógép"

Akkor átbsztak. Azt írták óra... Most komoly? Hah.
A másik: E2.. nem EON
János 2 héttel a garancia lejárata előtt próbálta meg képernyőcserére szervizbe adni Lenovo laptopját, és eléggé megszenvedett vele: Cégünknél rendszeresített a kínai lenovo típusú notebookok használata. Megbízhatónak mondanám, csupán egyetlen típushibájuk ismert: kb.…..
svájci Franky 2014.02.16 15:38:25
@Kellemes Zérókomponista: Drága vagy! Gondolom adóbevallásoddal január elsején topogsz az adóhivatal bejáratánál. Én az utolsó napon sorban állok a postán. Mindent utolsó napra hagyok, sajnos.
A fenti történet inkább vicces, mint bosszantó. Abszolút nem görcsöltem közben. Ennél csak nagyobb problémáim vannak. :-)
A tanulság: száz japán mérnök megfeszített munkájánál, ötven japán tesztelő több százezer kilométernyi próbájánál nem ér többet a spájz hokedliján dolgozó félművelt barkácsoló tudása. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
svájci Franky 2012.04.20 08:54:02
@Doubledecker:
Nyilván igazad van. Mindig attól függ, hogy mit nevezünk leghatékonyabb működésnek. Ha paraméterként az élettartam is szerepet kap, akkor más lehet, mint ha csak az egyszerű hatékonyság (fizikai értelemben).
Lásd Forma-1: amióta egy motort több futamon kell használni rögtön csökkentek a fordulatszám maximumok és valószínűleg a hardver/szoftver komponensek is. Meggyőződésem, hogy azokba is tudna rakni a sufnituningos cuccot, amitől jobban menne. :-)