Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halvanyretek

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reviczky4 Hírmondó Felhőtlenül 2010.12.16 21:34:00
              Megállni, aztán elindulni, feltétlen gyakorisággal ismételni: megoldás márpedig van. Születni, aztán meghalni, feltétlen gyakorisággal ismételni: én márpedig élek. Mindkét esetben azt kell mondjam tévedek,…..
Ha feltesszük a kérdést: Mi is a vélemény? Utánanézve ilyen vagy ehhez hasonló válaszokat kaphatunk: Egy személy egyéni értékítélete dolgokról saját értékrendjének tükrében. Mit is mondhatnék a véleményről a saját értékrendem tükrében? A vélemény nem biztos, a…..
- Nevezhetünk, neve… - Akkor már becézzünk! - Becézhetünk, nevethetünk, együtt csuroghatunk le a lefolyón… - Még előtte! - Oh, tényleg, csöppenhetünk ki a csapból… - Kedves emberek! Ké… - Már te jössz? - Nem tudom, készüljenek fel életük…..
Vasárnap délután kimásztam egy pillanatra szellemi ürülékemből, közöltem a világgal, hogy a káosz mesterkélt, majd visszamentem továbbdagonyázni.  Hülye vagyok szombaton volt. Felfüggesztve dagonyázásom a lassan már végtelenné duzzasztott szellemi ürülékemben –…..
Hepcidás Zebulon vagyok 5 éves, a szerelmem a Rózsika, és én nagyon szeretek vele játszani, sokat vagyunk együtt, egy oviba vagyunk, és egy csoportba járunk és, és ő, néha a mellettem levő ágyon szokott aludni, pedig ám, de nem is alszunk, egymásra mosolygunk, és pirulunk, mert a…..
mint szende falusi parasztlánykának (ezt már nem vakarom le) nagy rácsodálkozás volt nekem, hogy budapest ilyen naaagy, ésésés, hogy itt mindenki olyan szomorú, és és, hogy egy csomó néni, úgy néz ki, mint akinek a faránál bölöncök helyett kristálycsillár ereszkedik alá, vagy…..
Végigszaladva a facebook hisztinken itt a blogon, nagyon elkapott akétségbeesés(óó jaj...), hát hogy én ide már micsodát? Melyik közhely maradt ki a témával kapcsolatban? De azért csak-csak eszembe jutott egy, amit így-úgy már biztos írtatok, hiszen nagyon alapos…..
épp ma reggel, épp az iskolába menve, épp az örsön és épp a kálvinon letámadtak a zöldborsók (nem tudom mennyire köztudott, a greenpeace-ről beszélek), az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kálvin téri, pandás volt, így hát ma reggel alkalmam adódott volna megmenteni az egész…..
Hogy ez mindig is ott lebegett a levegőben? olyat is lehet mondani, égtája válogatja? statisztikailag helyénvaló, északibb emberkéink -pl. svédek -, ugye nőiesebb társadalom, aztán végülis el-elugrálhatunk a személyekig, akikkel meg ugye -ha épp úgy akarják- foglalkoznak a…..
Mintha újságpapírba tekert fülzsírt szívnék,a kávé meg poshadt tök, mindenhol ugyanaz a szag,az íz, az anyatej is ilyen volt? még nem emlékszem,mivel szívtuk magunkba ezt a korszagot? de jólát lettünk itatva vele szó mi szó, csak a hebehurgyább,meg az ösztökéltebbje akik tova,…..