Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThePolaris

1 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Játéktörténelmi esemény volt a napokban: a Grammy-díjakért felelős akadémia nyilvánosságra hozta az 55. Grammy-díj jelöltjeit, és egy videojátékhoz komponált zene is bekerült a jelöltek közé. Tavaly már volt ilyesmi, sőt a Civilization IV főcímzenéje, a Baba Yetu nyert is,…..
Sokan beküldtétek a lenti képet, meg persze magunktól is rátaláltunk, de azt nem sikerült kiderítenem, hogy ki készítette. Mindenesetre az illető elég jól vágja a DOS-os játékokat, ezekből szedte össze a száz legjobbat egy szép listába. Látszik, hogy sok melóval, nagy…..
ThePolaris 2012.07.18 11:48:36
A 18-as karikát ezúttal csak az NMHH kedvéért tettem ki, mert szerintem a lenti videó senki nem fog megrontani, nem a pornográf tartalom a lényeg benne, hanem a tömény idiotizmus, illetve az, hogy egyesek mennyi munkát képesek ilyesmibe feccölni (a videó ugyan márciusi, de egy…..
ThePolaris 2012.06.10 23:24:15
@Kuz: Nem SexyBamboe szokott taktikai péniszeket rajzolgatni?

Mindenesetre tudom sajnálni/csodálni az embereket akiknek ilyenek jutnak az eszébe. :D
IDDQD Bandaháború deluxe 2012.03.07 12:15:46
Első olvasásra akár egy jó kis Mad Max-klón sztorija is lehetne a mácius 16-án a mozikba kerülő The FP című film felütése. A nyomasztó, lepusztult, posztapokaliptikus jövőben járunk, bandaháborúk, kegyetlenkedés, ami kell, a legsúlyosabb arcok egy kegyetlen arénában küzdenek…..
ThePolaris 2012.03.07 15:44:47
Folytatjuk a 2011-es évizéit, a legjobb keresőkifejezések után váratlan fordulattal jöjjenek az év legjobb játékai. Mivel sajnos nem foglalkozunk játékokkal napi 8 (10-12-...) órában, idén is olyan arcokat kértünk fel az évértékelésre, akik nálunk alaposabban tudták követni a…..
IDDQD A legjobb játéktrailer ever 2011.10.05 12:28:10
A Gametrailers.com futtat éppen egy ilyen top100-as  listát, éppen jókor csatlakozunk be, mert tegnap jutottak el a harmadik helyezettig, ma leplezik le a másodikat, holnap az elsőt, szombaton pedig a közönségszavazás nyertesét. A top10 eddig egészen vállalható, persze úgy, hogy…..
ThePolaris 2011.10.05 16:10:44
..
ThePolaris 2011.09.18 19:12:06
Egy jó játékhoz nem kell egetrengető grafika, meg 150 pálya - elég csupán egy jó ötlet. A Coinbox Hero készítői is ezt az utat választották. A kezdetek kezdetén vagyunk mi, illetve egy doboz, amit megütve pénz jön ki belőle - ez a szituáció elég sok helyről ismerős lehet.…..
A múlt heti kölni gamescom játékshow idén is amolyan E3 light volt, a nyári Los Angeles-i buli után kevés nagy bejelentéssel, a híreket leginkább a "na, XYZ játékból kiadtak egy új videót" típusú nemannyirabrékingnyúzok uralták. Meg a DOTA2. Nem hiszem, hogy bárkinek…..
ThePolaris 2011.08.24 13:47:49
Na kérem.

Egyrészt legközelebb ne spoilerezzétek el már a címben a nyertest, én szerettem volna legalább egy kicsit izgulni a meccseken, mert nem voltam itthon. Jó, persze így is megnézem, de azért nem ugyanaz.

Másrészt
@DrBala: Pont ettől (is) izgalmas szerintem, hogy a heavy nuker az mondjuk 25. percig ér valamit, esetleg 30. Ha lich ulti arányaiban 50. percben is ugyanannyit sebezne, akkor nem sok értelme lenne hardcarryt kihozni. Ugyan LoLlal sosem játszottam, de nem gondolom, hogy ugyanaz lenne a játék deny, neutral pull, neutral multiply, és hasonlók nélkül (javítsatok ki ha tévedek, ha jól tudom ezek nincsenek LoLban). A 15 millió regisztrált játékossal meg nem tudok mit kezdeni, mert ugye dotában lemérhetetlen, hogy mennyien játsszák aktívan.
No offence ;)
ThePolaris 2011.08.25 12:11:21
@Sieg: WC3 tárgyakkal lehet spelleket fejleszteni, lásd Aghanims. A spellfejlődést az idő múlásával pedig nagyon egyszerűen meg lehet oldani: úgyis triggerelt spell az összes (1-2 ritka kívétellel), a sebzéshez egyszerűen be kell írni egy +n*intelligencia szorzót. Szerintem van oka annak, hogy ilyen a játék. Az pedig nagy mellé, hogy a babysittelés az egyetlen működő stratégia. Lehet látni nagyon durva gankes, push, és egészen elfajult stratégiákat is (mondjuk ezt itt, hardcore heal: www.youtube.com/watch?v=rI3dNyax-K4 )
Szerintem a DotA azért jó, mert ilyen. Ilyennek készült, a fanok ilyennek fogadták el. Nem is várnak semmilyen változtatást rajta, azon kívül ami a War3-ban rossz: könnyebb skillpoint elosztást, könnyebb vásárlást, szebb grafikát, jól működő online pub rendszert (bármelyik folyamatban lévő meccset nézheted, ha szakadt a neted visszaléphetsz bármikor, már beléphet helyetted ha el kell menned), kezdő játékosok segítését (nagyon pontosan beállítható botok), és persze egy normális replay, mert azért az Warcraftban eléggé szánalmas. :)
ThePolaris 2011.08.25 13:53:46
@Sieg: Sosem LoLoztam, ott más a helyzet? Nem ugyanez az 'összes' stratágia? Azért ezt használja mindenki, mert ez az ami biztosan beválik. Lehet mást is játszani, gyakran nagyon izgalmas meccsek születnek belőle, hogyha valami durva AoE kombót meg hasonlókat hoznak ki csapatok, akár carry nélkül vagy csak semi-carry hőssel. Játékmeneten meg nincsen mit javítani. Az elmúlt 10 (?) évben kialakult rendszer szerintem eléggé kifinomult. Semmihez nem kell szerintem hozzányúlni, csak ahhoz amit W3-ban nem lehetett megcsinálni: egy nagy közösség, és a fent már említett pluszok (visszalépés, replay, stb.).
A Cursed Treasure a tower defense (TD, lövegtornyos) műfaj egyik legjobb játéka, többek között azért, mert kellemesen letisztult: három toronytípussal és három varázslattal kell benne megoldani mindent (illetve fejleszteni is lehet a pályák között). A játékhoz most kijött egy…..
ThePolaris 2011.04.15 23:05:27
Mindennapi flash ? 2011.04.12 12:15:48
Egyszerű és gyors poszt lesz ez: visszatért a Munkakerülő blog. Na, szerintetek most mi legyen?..
IDDQD Madarak 2011.03.28 08:00:00
Alighanem Hitchcock óta nem csinált senki ilyen durva madaras filmet, a kamutrailer műfaj egyik legjobbját üdvözölhetjük a Minesweeper és a Tetris után.   ..
ThePolaris 2011.03.28 17:26:28
Aki zsigerből rühelli a tower defense (aka. lövegtornyos) játékokat, nyugodtan zárja be a böngészőablakot, most ugyanis a műfaj egyik (ha nem a) legjobb szériája, a Gemcraft sorozat újabb darabjáról lesz szó. Emlékeztetőül: az első és második részről volt szó az előző…..
Már megint jött két egészen zseniális videó a Minecraft-közösségből, először nézzük meg őket, aztán töredelmes vallomás és webkettes huszárvágás következik.   Khm, szóval az a helyzet, hogy tovább nem tudjuk halogatni a beismerést: az IDDQD szerkesztőségét úgy…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
ThePolaris 2011.01.31 20:24:24
Kommentválogatásuk után jöjjenek az elmúlt év legszórakoztatóbb keresőkifejezései. Ezeket május vége óta figyeljük (mert csak akkor jutott eszünkbe, hogy óbazz, nem kötöttük még be az Analyticset a blogba), és néha hangosan röhögünk rajtuk. A toplista elején persze a blog…..
Első felvonás, kábé két hete: a Valve bejelenti, hogy elkészíti a megasikeres Warcraft 3 mod, a DOTA folytatását. A nép örül. Második felvonás, két napja: a Blizzconon Mike Morhaime Blizzard-atyaúristen bejelenti, hogy elkészítik a Starcraft DOTA-t. A nép örül. Harmadik…..
Unalmas Órák Mehet? 2010.09.29 20:03:57
Hát indulnánk.Nagyon kíváncsi leszek, hogy lesz-e nézettségünk, mindenesetre reménykedjünk benne. Összeszedem a többi szerkesztőt, aztán nekiállunk felszórni ide a műveinket. ^^..