Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanfolyamok

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OKJ-s kutyakozmetikus tanfolyamok indulnak folyamatosan Budapesti helyszínen. Országos Képzési Jegyzék azonosító száma:  OKJ 51 621 02 0010 31 03 A szakképesítés neve: Kutyakozmetikus A szakképesítéssel ellátható tevékenységek: - Egyéb személyi szolgáltatási…..
A lakberendező tanfolyam, képzés célja: Építkezik, felújítaná a lakását? Tanfolyam segít abban, hogy Ön is tudjon válaszolni a felmerült kérdésekre. Nem kell szaktervezőhöz fordulnia, hiszen tanfolyamon feladatok megoldásán keresztül ismerkedhet meg a lakberendező…..
Az OKJ vagy OKJ-s képzések egy tulajdonképpen Magyarországon elsajátítható képzési formákat tartalmazza, amely korábban közel ezer különböző képzést jelentett, de 2008-tól ezek számát törvényileg jelentősen leszabályozták és jelenleg ez kb. 500-as listát jelent. Három…..
Képzés Boltvezető képzés 2010.09.29 23:48:19
Bolti eladó és kereskedő-boltvezető szakmák területén a MINARET Felnőttképző Stúdió ötödik éve szervezi sikeres távoktató tanfolyamait.  A tanfolyamok Budapesten vannak, összesen hat alkalommal  (kb. két hetente, vasárnaponként 9-16 óráig).Szükséges…..
Képzés Cigány nyelvtanfolyam 2010.09.29 23:46:08
Lovári és eszperantó nyelvtanfolyamok indulnak folyamatosan a Romani Shkola Nyelviskolában. Folyamatosan indítjuk intenzív, félintenzív, és szuperintenzív nyelvtanfolyamainkat, képzéseinket.  Tananyagot biztosítunk. Részletek:Lovári nyelvtanfolyam..
Előkészíti a kazánt indulásra. Üzemelteti a kazánt. Hibaelhárítást végez. Működteti az ellátórendszert. A működtetéshez kapcsolódó ellenőrzéseket végez. Működteti az épületfelügyeleti rendszert. A rendszert karbantartja. Üzemi naplót vezeti. Kazánfűtő…..
Képzés Fodrász képzések 2010.09.29 23:40:08
A legtöbb fodrász képzést, megyékre városokra lebontva ezen az oldalon találjátok meg:Fodrász tanfolyam..
Képzés képzés 2010.09.29 23:33:15
Ezen a blogon az aktuálisan induló képzéseket gyűjtjük össze, kiemelve azon képző intézményeket, akik a legszínvonalasabb tanfolyamokat bonyolítják le az adott témában...
A szakképesítés munkaterületéhez tartozó legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciák elsajátítása. A cél elérése érdekében el kell sajátítani a munkakörben elvégzendő feladatokat, ki kell alakítani az azokhoz szükséges…..
Bolti eladó és kereskedő-boltvezető szakmák területén a MINARET Felnőttképző Stúdió ötödik éve szervezi sikeres távoktató tanfolyamait.  A tanfolyamok Budapesten vannak, összesen hat alkalommal, részletesen: Bolti eladó tanfolyam..
Ezen az oldalon számos marketing képzéssel tanfolyammal kapcsolatos információ fellelhető, a legújabb aktuális marketing és PR képzések kínálata található meg itt a középfokú képzésektől egészen a felsőfokú diplomát adó marketing képzésekig bezárólag:Marketing…..
A szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása: Emelőgép-kezelő az a személy, aki az emelőgépet jogosult működtetni, és ezzel a feladattal megbízták. Gépjármű emelő-hátfalak. Hidraulikus szerelőkosaras gépjármű. Konténeremelők. Autódaruk. Járműre…..
Tanfolyamos blog oldalunkon folyamatosan gyűjtjük az aktuálisan induló: tanfolyamokat, felnőttképzések, oktatással kapcsolatos hírekkel jelentkezünk időnként. Válasszon széleskörű OKJ-s és nem OKJ-s tanfolyam ajánlatainkból, amelyet igyekszünk minél sűrűbben frissíteni és az…..
Felnőttképzés Felnőttképzés 2010.09.29 20:02:57
Mára egyre több olyan társadalmi, gazdasági jelenség ismerhető fel, amely a felnőttképzés jelentőségét egyre nagyobb súllyal helyezi a figyelem előterébe: A gazdaság átalakulása, átstrukturálódása nyomán egyre feszítőbb problémát okoz a korábbi – sok…..
Amiként minden nép történetében, a szó legtágabb értelmében vett felnőttoktatás az ősmagyarok életében is visszanyúlik történetünk legrégibb időszakára. A magyar törzsek tagjai ekkor az élelmük megszerzéséhez, egyáltalán az életük fenntartásához szükséges és…..
Kiss Péter foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi minisztert arról kérdeztük, hogyan értékeli a felnőttképzés jelenlegi helyzetét, valamint az uniós csatlakozással járó előkészítő munkát. A rendszerváltást követően kialakult foglalkoztatási krízis hatására hazánkban…..
Amíg az Uniós országok egy részében külön szakosodhatnak az oktatók a felnőttképzésre, hazánkban ez még nem megoldott. Úgy tudom, hogy Debrecenben és Pécsett folyik az egyetemeken androgógiai képzés, de a tanárkarok többségén még nem. A már végzett pedagógusok…..
Felgyorsult korunkban folyamatosan lépnek be új iparágak, szakmák a gazdaság vérkeringésébe, s még új tudományágak is keletkeznek. Az élethosszig tartó tanulás immár alapvető követelmény a versenyre épülő világunkban. Meg tud-e felelni ennek a korosodó, munkahelyén talán…..
Felnőttképzés Felnőtt képzés 2010.09.29 18:59:00
Az Európai Unió tagországai kiemelt fontosságot tulajdonítanak az élethosszig tartó tanulás (Lifelong Learning – LLL) filozófiájának. A hangsúlyos szerepet az is mutatja, hogy az 1996-os évet az élethosszig tartó tanulás évének nevezték ki. A törekvés azóta is…..