Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lars.Lares

0 bejegyzést írt és 486 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszélgetések közben olykor felmerül a kérdés, hogy kinek megy csak egyszer, kinek többször is, és mennyi ez a több. A Master of Sex 4. évadjában pedig egy, a szexklinikára besétáló fiatal nő arra kéri a szakembereket, hogy dolgozzák ki a többszörös elélvezés megtanulásának protokollját. Mert…..
Lars.Lares 2017.02.20 14:36:31
@aranea: Bocs a kérdésért, de hogyan jutottál el addig, hogy kiderüljön, így nagyon van orgazmus? :)
Hiszen ez egy fincsi, de az elmékben nem fősodorban nyilvántartott póz. :)
Több helyen olvastam már, hogy van, akit a pornó látványa elégedetlenebbé tesz önmagával vagy a partnerével, esetleg egyszerre történik mind a két hatás, ettől aztán a normális szex egyre ritkább lesz: a pornókedvelő félnek túlzottak, irreálisak az elvárásai, vagy, ha ez nincs is így, a pornót…..
Lars.Lares 2016.05.20 11:48:27
@Shoyu: Miért nem veszed kicsit dominásra a figurát, amikor megmutatod neki? Lovaglópálca, csizma(comb :)), és parancsold oda olvasni. :) Hátha bejön neki, és folytathatjátok a te és mindkettőtök örömére? :) Szurkolok, hogy javuljanak a dolgaid! :)
Lars.Lares 2016.05.20 12:44:06
@Shoyu: Sajnálom. :( Arra gondoltam, ha mint melót, és magadat, mint főnököt jeleníted meg, hátha átmegy az üzeneted. Tényleg nem adtad fel! :)
Tagadhatatlan, hogy ma már egyre elfogadottabb két nő egymás iránti szexuális vonzalmának ábrázolása - ami azt illeti, egy valamirevaló sorozat már szinte meg sem lehet egy véletlen elcsattanó női csókolózás nélkül. A trend elérte Magyarországot is: a Csak színház és más…..
Lars.Lares 2016.02.26 10:48:40
Talán @karandash: nem gondolta át kellően, amit írt, csak használta a formulákat, amit kapott. @skarlát betű: Biztosan el tud mozdulni erről a nézőpontról. Nem akarok kötözködni, csak egy javaslat: Érdemes talán figyelembe venni, hogy pl. a boszorkányégetés micsoda borzalom volt ezért a "maga korában teljesen elfogadott volt, jogellenesen nem is lehetett volna rendszer belőlük" formula sem teszi azt értelmes lény szemében elfogadhatóvá semmilyen más olyan esethez hasonlóan, ami bántáshoz vezetett valaha, vagy vezet a történelem során.
Lars.Lares 2016.03.03 09:36:44
@VivienChristin: Tudnál erről többet mondani?
Versengési hajlam ('erőforrásokért') biológiailag általános huzalozás, és vannak az általános programra épülő speciális (if-else) verziói? Vagy minden versengési fajta (étel, hírnév, szex...) speciális, és nincs általános huzalozás?
Azt, hogy miért szexelnek a férfiak, igazából senki se akarja tudni. Merthogy róluk az a hiedelem alakult ki az idők során, hogy nekik ehhez nem kell külön motiváció. Mert hajtja őket a vérük, mondták a régiek, mert magas a tesztoszteronszintjük, mondják a maiak, mert csak... El…..
Lars.Lares 2016.01.05 14:24:53
@skarlát betű: Pedig nem volt rossz, hasonlított @sex volcano: és @Aleksandros: eseményére. :) Ha már @VivienChristin: felvetette. Vidékre száműzöttek, mint @Remeteee: vagy @Liza Liza: is rész vehetne.
Lars.Lares 2016.01.05 14:53:20
@skarlát betű: @Neverand: @Remeteee: @VivienChristin: Sajnos be kell idéznem sadist véleményét, hogy hivatkozni tudjak rá: "A női promiszkuitás és szexuális ösztönök szabadjára engedése pedig a civilizációt teszi tönkre, csak az a baj, hogy nem elég gyorsan és látványosan." Hogyan lehet érző, értelmes entitásokról így vélekedni csak azért, mert XX a kromoszómájuk, és nem XY? A nők promiszkuitása, szexuális ösztöneik szabadsága, és minél nagyobb és szélesebb szabadságjogai felszabadítóak! :)
Lars.Lares 2016.01.06 09:34:59
Csak az önzés beszél belőlem, @VivienChristin:
Szabad, felszabadult nő felszabadít, szabadabbá tesz! :) Bár az emberek többsége jobban szereti, ha megmondják mit gondoljon és tegyen, a szabadság, a kölcsönös szabadság hihetetlenül nagyon jó dolog! :) @Neverand E.T.: pontosan mire gondolsz? Hedonista Brumi jó kifejezés. :) Semmi, @Liza Liza: csak támogatom (ahogy te fogalmaztad meg a másik blogon,) a magasabb dughatósági faktort. :)
A női ejakulátum után, amelyről múltkor beszéltünk, és amelyet sajnos még sokkal kevesebben ismernek saját tapasztalatból, mint az üdvös lenne, most illik szót ejteni a férfi ejakulátumról is, amelyet semlegesen ondónak vagy spermának szoktunk nevezni. Van egy olyan szavunk is…..
Lars.Lares 2015.12.15 07:35:07
@Ingeborg: a több kommnetelésért lehetne többször, és hosszabban PMS-ed :)
"neves" kiadók, kutatók, kísérletek és tekintélyelvűség vs. kritikus látásmód :)
Pár hónapja megkeresett a Bioenergetic Kiadó azzal a kérdéssel, vajon lenne-e kedvem elolvasni a g-pontról szóló könyvüket, no persze abban a reményben, hogy utána írok is róla. Természetesen volt kedvem, és pár hete meg is kaptam a kötetet, amelyet azóta a nagy könyvesboltok…..
Lars.Lares 2015.12.01 11:31:31
@Liza Liza: Ez azt jelenti, ha netalántán valaki spontán módon megkérne a Corvin parkolójában, hogy masztizz, nem tennéd meg? Jellemzően szoktak ilyen helyeken nők, nők barátnőkkel sétálni, és érzékük van rá, hogy messziről kiszúrják, hogy valami érdekes történik. Segítene, ha a veszélyt éreznéd közben?
Az időutazós téma iránti elfogultságomat már ismeritek, írtam az Időminisztériumról, a Flash forwardról is, mert éppen az időutazás témájából adódóan kerültek elő a hűtlenséggel kapcsolatosan olyan gondolatok, amelyeket érdemes volt kifejteni. Ráadásul tényleg nagyon jó…..
Lars.Lares 2015.10.05 08:30:07
@sweetheart18: ahogy @Before: mondta, no para, meg fog érteni :)
ja, és masztizhatnál neki, értékelni fogja, ha arra kerül a sor :)
Lars.Lares 2015.10.13 11:15:05
@sweetheart18: De szép leírás!
Sokan kárhoztatják, és még többen csinálják:a netes szex külön kategóriává nőtte ki magát, és bizonyos rétegekben valószínűleg már gyakoribb is, mint a valóságos szex. Ez persze nem túl szerencsés, mert az érintős-behatolós verziónak mégiscsak több értelme van, de…..
Lars.Lares 2015.10.09 07:47:06
@keroll: ez a "tök jó arc" most komoly, vagy csak irónia?
Életemben egyszer nyitottam rá egy párra, amikor nem kellett volna. Igazából már túl voltak az akción, és meztelenül heverésztek, de még ezt is olyan kínosnak éreztem, hogy nem magyarul kezdtem el mentegetőzni, hanem a második anyanyelvemen - amiből ők semmit se értettek. Sőt,…..
Lars.Lares 2015.09.28 15:28:04
@keroll: :D Hát ja, megérdemli, hamár alacsony a frusztrációs intolerancia szintje. Tudat alatt/felett jól megbüntized. :)
Feldobtad a napom. :)
Lars.Lares 2015.09.28 15:30:36
@Ingeborg: milyen az a hagyományos párkapcsolat?
van olyan? :o
á, mindenki defektes, csak mindenki másként, és ez imádnivaló :)
Lars.Lares 2015.09.29 10:20:15
@Ingeborg: ja, ha valaki megtapasztalja a szabadságot, nehéz visszagyömöcölni a maradi hagyományok dobozába :) szabadság! :)
@keroll: a kommenttel :)
Ritkán felmerülő, de izgalmas kérdés: ha egy szerető külsős partnerrel szexel, vajon otthon igyekszik-e elkerülni a szeretkezést, vagy ugyanúgy viselkedik, mintha mi sem történt volna? És hogy van ez nyitott kapcsolatban? Az eredeti poszt a blog.viszony.hu oldalon jelent…..
Lars.Lares 2015.08.07 16:04:55
@skarlát betű: @Neverand: @Ingeborg: Érdemes a nőnemű egyedeket cicámnak nevezni, mert mindenki aki (kezdetben) nem szereti, saját személyiségének megfelelően, többiektől eltérően fúj ellene. :) Imádom. :) És van, aki egy idő után, vagy már eleve dorombol. :) Azt is imádom. :) És annyi eltérő, egyedi cica van, hogy na! :)
Három éve javasolta nekem egy olvasó, hogy foglalkozzam a cuckolding jelenséggel is, mivel ez a hűtlenség blog profiljába esik. Azóta is többször eszembe jutott a dolog, de most értem el oda, hogy rászánjam magam az erről szóló poszt megírására... (Alább az utánközlést…..
Lars.Lares 2015.08.04 10:17:43
@Neverand: akisaggresszív :)
@Ingeborg: "szóval ezt csak lelkileg szuperstabil helyzetre lehet ráépíteni, mikor tudod, hogy nagyon fontos vagy a pasi számára, nem?" Ha nem lennél az, nem is gondolna arra, hogy veled legyen, közösen osszatok meg egy ilyen élményt.
@skarlát betű: Érdekes, hogy kimaradt a hármas esetekből a barinő megosztása egy másik domináns nő számára, a pasi részéről. :)
Lars.Lares 2015.08.05 09:41:00
@skarlát betű: @Ingeborg: Aranyosak vagytok, hogy mennyire más női szemszögből a hármas, ha 2 nő van benne. :) Analógiának írtam a domináns hímnemű partner által a nőnemű partner megosztását egy domináns nő számára, a "használtatásos" részhez. Az eltérés ebben az esetben annyi a poszthoz képest, hogy nem másik hímnemű részére történik a megosztás ("használtatás"), az alárendelődés a nő részéről, hanem domináns nő részére (is). :)
@Neverand: Imádnék egy olyan helyzetet, ahol együtt teáztok Ingeborggal, Skarlátbetűvel. :)
Mivel a Hűtlenség blog külföldről technikai okokból továbbra is elérhetetlen, itt is olvasható a legújabb poszt: A napokban kaptam egy üzenetet: egy, a viszony.hu-ra frissen regisztrált férfi kérdezte meg, hogy mire számíthat a társkeresőn, én biztos tudom... Hááát... Hogy ő…..
Lars.Lares 2015.07.23 10:46:05
@Passionnement: Ez egy nagyszerű dolog. Örülsz az örömének, és ő is viszont. :) Tanult dolog, hogy az ilyen felállást mindenféle módon szokás jelzőkkel illetni, de ha sikerül megszabadulni a kulturális féktől, akkor egyszerűen jó, és természetes. :)
A blog.viszony.hu-n megjelent posztot a külföldi olvasók kedvéért ismét közzéteszem itt is:  Nemrégiben Kőszeg Ferenc CINK-béli vendégposztját volt szerencsém olvasni, amelyben a melegházasság USA-beli legalizálása kapcsán azt fejtegeti, hogy ha már eddig eljutottunk (vagyis…..
A minap hallgattam meg a Vaginamonológok című darabot hangoskönyvben, és ennek kapcsán jutott eszembe, hogy a női mellet is érdemes lenne megszólaltatni... Írtam már a nyilvános szoptatás kapcsán erről a témáról egy kicsit, de ennél sokkal többet érdemel a mell / érdemelnek a…..
Lars.Lares 2015.05.26 14:10:02
@Konyvtaroslany: ASCIICICI :)
Senki nem úgy kezd bele egy komolyabb tartós kapcsolatba (házasságba, együttélésbe), hogy azt gondolná: valaha hűtlen lesz, vagy valaha meg fogják csalni. Ezt a gondolatot olvastam a minap egy angol nyelvű cikkben. Fogalmam sincs, a szerző honnan vette ezt az axiómát, de szerintem…..
Lars.Lares 2015.05.18 08:49:34
@skarlát betű: @Ingeborg: Köszönöm. :)
A paradoxon: elvárt érzelmet nem lehet érezni, de a nem elvártat lehet. :)
Lars.Lares 2015.05.18 14:45:57
@skarlát betű: Nagyon találó: "Abban bíznak meg, aki elég jól tud színlelni." :) Lehetne kicsit finomítani? -> Ha rosszul színlesz/hazudsz és megbuksz, akkor nem azért kapod a büntit, mert színleltél/hazudtál hanem mert rajtakaptak. Ez az igazán szomorú a rendszerben. Vagyis a minél nagyobb hazugokat fenntartja és jutalmazza, míg aki nem akar ebben részt venni, azokat bünteti.
Lars.Lares 2015.05.19 12:05:49
@Ingeborg: "gonosz vagyok és el vagyok cseszve... meg ugye, aszexuális vagyok" Erre csak azt lehet mondani, hogy nem humán lény, aki ilyen gondolatot megfogalmaz. @skarlát betű: furcsa, hogy tudtok kommunikálni @Víz Ivóval :) Valószínűleg valamilyen betegségem van, ugyanis bármilyen kommentjét próbálom felfogni nem megy. A szavak elolvasása még megy, de csak annyit fogok fel: blablablablablablabla. Mintha béna lennék agyilag. Más esetben a szavak, a mondatok regélnek, egy világot nyitnak meg, mintha repülnék olvasás közben. De nem ezekkel a szövegekkel. Van erre orvosi szó? Nem diszlexia. Bocs @Víz Ivó, nem személyeskedés akar lenni, de úgy tűnik, elég érdekes defektem van.
Hogyan vetkőzünk? Sietve, külön? Vagy egymásról szedjük le a ruhát? Közben csókolózunk és markolászunk? Vagy ki-ki elmegy zuhanyozni, és már levetkőzve jön elő? Esetleg törölközőben? Lányok szexi fehérneműben? (Férfiaknak is van különlegesen szeretkezésre…..
Lars.Lares 2015.04.27 10:09:20
@Neverand: -) a női terror! :) @Ingeborg: a férfinépség nagy többséggel már rég megszavazta, de lásd az előző pontot :)
Kedves szesza-olvasók! ma Papírkutya férfias vendégposztját olvashatjátok. Fogadjátok szeretettel és kommenteljétek bátran! Mottó: „Két informatikus beszélget: - Neked volt már olyan barátnőd, akinek nem .jpg-re végződött a neve?” A minap valami egészen más…..
Lars.Lares 2015.03.12 13:53:47
@Ingeborg: Címlistát! :)
Lars.Lares 2015.03.17 08:21:47
@Ingeborg: Imádtam a csajfalkákat! :) Középsuliban, ha szünetben beálltak a csomósodások, akkor egyből odamentem a legnagyobb hülyeségekkel. Imádtam! :) Sose ettek meg, bár ez csak a híres női tolerancia miatt történhetett. :)
Lars.Lares 2015.03.17 21:22:49
@Ingeborg: Á, ennyire nem volt tudatos, és helyzettől függően mindig akadt valami. De emlékeim szerint azért volt egy rendkívül kifinomult, letisztul, a legelutasítóbb csajcsoportból is választ kiváltó kérdés. :)
Erkölcsös vagy erkölcstelen egy nő? Az attól függ, melyik korban és milyen társadalmi rendszerben akarjuk értelmezni. De egy biztos: ha erkölcsöt emlegetünk egy nővel kapcsolatban, nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy lop-e a boltban, és hazudik-e a barátnőjének. Csak az számít,…..
Lars.Lares 2015.03.10 10:55:39
Lars.Lares 2015.03.17 08:17:17
@Ingeborg: @skarlát betű: Nekem biza szimpatikus lenne egy amatőr Ingeborg/Skarlát Betű... pornó. :) Egyáltalán nem kellene bizonygatni az intelligenciát. Egyébként ezt a foglalkozásfétist sem értem. A nevemet sem tudják akikkel randizom, pláne nem, hogy mivel foglalkozom. :)
Mostanában csak úgy áradnak a női orgazmusról szóló cikkek. Van, aki összeszámolja, hogy a nők úgy általában hányféleképpen élvezhet(né)nek el, van, aki arra igyekszik rávenni minket, hogy tanuljuk meg, hogyan működik a testünk, akkor minden rendben lesz, van, aki szerint a…..
Előző hűtlenséges posztom itt, a szesza blogon átalakult a kommentek révén olyan vitaposzttá, amely rengeteg kérdést felvetett, de aki nem tartozik a kemény maghoz, az persze észre sem vette. Nos, mivel a téma sokakat, szinte mindenkit érint, kényes és muszáj beszélni róla,…..
Lars.Lares 2015.02.11 08:48:58
@odamondó: Optimista adatot adtál meg. :) www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/nepmozg/nepmoz13.pdf
2013: 36900 házasságra 20000 válás jutott. Olvasva a statisztikát mintha egy felsőbb elvárásnak megfelelve próbálnák fényezni a helyzetet, és bizonyos dolgokat nem mondanak ki, de a számadatok azért eléggé árulkodóak. Plusz a válás nélkül különélőkről (de facto, nem de jure elváltak) nem is ad infót.
Nagyon fiatalon nem szeretünk belegondolni, hogy a szüleink generációja is él szexuális életet... De hogy a nagyszüleinké is, na, az végképp nem izgat bennünket, sőt, szerintem sokan gondolni se akarnak rá. Mintha szégyen lenne, bűn, vagy szentségtörés.  Ahogy múlik az idő…..
Lars.Lares 2015.01.21 11:08:44
@estrella_: @skarlát betű: @Neverand: @Tylia cordata: Érdekes. Nincs is olyan, hogy sport. Vannak olyan mozgásformák, aminek hatására más tudatállapotba kerülök. Régen például a futás volt ilyen. Állítólag hasonló a hatás ahhoz, mint amikor valaki valamilyen tudatmódosító szert használ. Nem tudom, mert a klasszikus ritka piáláson kívül mást nem tapasztaltam. Szóval nincs szenvedés, meg önmagam legyőzése, sem semmi hasonló. Régebben amikor elkezdtem futni, akkor az agyam átkapcsolt, és boldog voltam, a világ kitágult, és ilyesmi. :) De elérhető akár úszással is ez az állapot. Nincs beledöglés, meg küzdelem önmagammal, hogy csináljam. Olyan természetes mint az alvás, evés, akármi, csak jobb. :)
Lars.Lares 2015.01.21 11:17:08
@skarlát betű: Á dehogy, szeretek egy helyben ülni, főleg, ha egy nőnemű egyed is ücsörög az ölemben. :)
Talán csak mindenkinek megvan a maga mozgásformája és mennyisége. Arra kell rátalálni, mint a gyerekeknek a játszóházban. Vagymi. :)
Vajon mely országokban a legelégedettebbek az emberek a szexuális életükkel? Ha tippelni lehetne, szinte biztos vagyok benne, hogy nem ez a sorrend jönne ki, és persze elégedettséget, boldogságot mérni mindig macerás feladat, de mindjárt kiderül, mire jutott a Durex.  Először…..
Lars.Lares 2015.01.10 07:05:16
Ma egy éve, december 9-én kezdtem ezt a blogot, amelyet baráti körben szeszának becézek, és mivel az első születésnap mindig különleges, illik róla megemlékezni. A többi se elhanyagolható, de azokról az ember könnyebben megfeledkezik.   Nézzük, mi történt az egy év…..
Lars.Lares 2014.12.12 07:50:16
@Neverand: @skarlát betű: @estrella_: @Ingeborg: @Enchantée: Pffff! :)
Sajnos van aki kimaradt, mert most épp nem kommentált. :)
Lars.Lares 2014.12.15 08:36:36
@Neverand: valami olyasmit jelent, már a mozaikszóságon kívül, hogy aranyosak vagytok, édesek, amikor több szempontból beszéltek meg egy-egy érdekesebb témát. Bár ez nem jelenti azt, hogy nem férne rátok némi élvezetes fenekelés. :) Különösen, ha igazatok van. :)
Néhány napja figyelemmel kísérem a rendőrségi oktatóvideókkal kapcsolatos felhördüléseket, amelyek már a külföldi sajtó figyelmét is felkeltették. Már megírtam egy hosszú posztot (itt alább némi hezitálás után mégiscsak közzéteszem), mikor jött a tüntetés híre.…..
Lars.Lares 2014.12.05 07:49:28
@Lena2: a kis követelődződő rokonlélek :)
na végre már :)
Mint tudjuk, az amerikai egyetemisták arra valók, hogy emberkísérleteket végezzenek rajtuk szakmányban - ők pedig szívesen vetik alá magukat mindenféle felméréseknek: ez történt a legutóbb is, mikor brit amcsi tudósok egy csoportja arra kereste a választ, hogy mennyi időt alatt…..
Lars.Lares 2014.11.26 08:16:32
@Lena2: nincs is olyan, hogy szexuális hűtlenség, akkor hogyan lehetne olyan, hogy megcsalás? :)