Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A böllér

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan 7 éve, hogy az orkánsági metál szcéna alappillére, az Ütvefúró új lemezt adott ki. Idén viszont ez a széria megtörik és karácsonyra a boltokba kerülhet az új lemez, Horzsolj újra címmel. Ennek apropóján beszélgettünk Retkesi "Thunder" Oszival a bőgőssel és Plajner Cucu dobossal. Vigyázat…..
Mindenkit meglepett, hogy az idei PISA vizsgálat szerint a magyar - beleértve az orkánsági -  diákok olvasási és szövegértési képességi nem javultak az utolsó felmérés óta. Ennek okairól és hátteréről faggattuk dr. Tuffer Ernőt, az orkánbaksonyi polgármesteri hivatal…..
Orkánság HETI ORKÁN 2010.12.06 10:59:00
HETI ORKÁN Hírösszefoglalónk:Bulvár  Lady Gaga a farsangonEltűnt 50 kiló sertés bőr és nyesedék az orkánlapaji húsüzemből! A cég vezetője elmondta, szombatról vasárnapra virradó éjjel, ismeretlen tettesek elvittek 50 kiló sertésnyesedéket, amelyből a…..
Ez úton szeretne a orkániai kompánia sok boldog születésnapot kívánni az épp elvonón tartózkodó Könnyes Oszkárnak! Hajrá Oszikám, tudjuk kemény vagy menni fog. Az állatok jól vannak, Frici a kecske épp most elett, a titkos gázolajos hordókból meg megtankoltuk a Moszkvicsot, de…..
Műholdas felvétellel igazolták az okránbaksonyi buddha szobor létezését vietnámi kutatók.Szilágyi János tudósítónk a helyszínről jelenti:  Fél évvel ezelőtt készült műholdas felvételekkel próbálja igazolni egy észak-vietnámi kutató csoport, hogy 15 méter magas…..
Az Orkánsági Néplap Napló legutóbbi számában vezércikk jelent meg a térség egyik legendás nehézipari üzeméről, amelyet a köznyelv csak "Lenin kombi"-nak hív. Az egykori bányászok könnyes szemmel gondolnak vissza a nagyüzemre, ahol életük virágát töltötték.…..