Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vajdaklip

13 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
Kampányolni tudni kell! "Showing my naked ass for Hurricane Sandy victims,”, mondta Madonna, és így folytatta:"If you are going to look at the crack of my ass, you better raise some cash,”. Azaz "Megmutatom nektek a csupasz fenekem. Ha látjátok a fenekem, biztosan több pénzt adtok"Az…..
Mindig is szerelmes voltam M.C. Sar & the Real McCoy - It's On You c. számába. Hogy jön ez ide? Mert azonos a zenei alapja! Nagyon örültem, mikor meghallottam az 1 évvel korábban kiadott (1989) If Only I Could c. számot, kifejezetten kellemes dal, nem csoda, hogy az alapot ellopták.…..
Az őrült lánykérés soha nem megy ki a divatból, de Isaac élő lipdub lánykérése elég magasra rakta a lécet. (A lipdub egy szórakoztató playback egy ismert zenére). Azok a barátok, akik nem lehettek jelen, laptopon csatlakoztak a produkcióhoz. Hatalmas sikert aratott, azóta…..
Sak Noel (DJ/Producer) elkészítette második slágerét, amely a felhőtlen bulizásról szól. A szöveg és a dallam is végtelenül egyszerű, tipikusan annyira rossz, hogy az már jó. Ez a szám a fiatalokat meghatározó életérzést érzékelteti, melyet a spanyolok Nini-nek neveztek…..
Igen kevés dalszövegfordítás található a 90-es évek zenéiből, főként a dance stílus képviselői közül. Sajnos a szövegük sokszor nem mond sokat, vagy nehezen érthető, de mivel sokan nagyon szívesen hallgatjuk őket, ezért szeretnék egy 1994-es dalt megosztani. Az együttes…..
Lassan itt a karácsony, ezért szeretném a karácsonyi dalokat egy rendhagyó előadással bővíteni. A dal 2008. december 16-án jelent meg, a kritikusok megosztva fogadták a rejtett szexuális tartalma miatt. A dalban közreműködött a francia DJ és producer is, Space Cowboy. Maga a…..
Szerintem itthon nem egy túl ismert brit együttes daláról van szó, amely megjelenésekor (1987-ben) óriási sikereket ért el.  Nekem sem véletlenül az egyik kedvencem :-) Életem egy nagy törésekor sokat hallgattam ezt a számot, de már jó ideje csupán azért tetszik, mert…..
   Nagyon szép dal, ismerjük, szeretjük, de nem tudunk róla sokat, pedig megérdemel pár szót.   2010 december 14-én jelent meg a király, 10 dalt tartalmazó  posthumus albuma, (amelyben hallható 50 Cent és Lenny Kravitz) és tartalmazza a Hold my hand c. dalt is. Ezt a…..
       Jó kis szám nagy mondanivalóval. :) Külön tetszik az elején lévő bevezető, ahogy a fehér csajok utálkoznak.       Egy rövid ideig be is volt tiltva az MTV-n, de így is óriási sikereket ért el. Rengeteg helyen használják fel még ma is.…..
Egy 2003-as sláger, azonnal a fülben megragadó dallammal. Számomra a VEN (Veszprémi Egyetemi Napok) egyik felejthetetlen slágere. De mit is lehet tudni Erikáról? Sokat nem. A teljes neve Erika De Bonis, Olasz énekesnő. Bátyja Tristano De Bonis, ismertebb nevén Trix, még ismertebb nevén…..
 Gyerekkoromban az egyik kedvenc könyvem Mándy Iván: Robin Hood c. könyve volt, a Delfin könyvek sorozat kiadásában. (Emlékszik még a Delfin könyvekre  valaki?) Számtalanszor elolvastam, képtelen voltam megunni. A filmet soha nem néztem meg, tudom, hogy egy könyv elolvasása…..
 Cascada jelenleg a világ egyik legsikeresebb dance formációja. Az énekesnője Bonn-ban született Natalie Horler (sz:1981), de szülei angol származásúak, ezért német akcentus nélkül beszéli az angol nyelvet. A trió tagja még két producer is (DJ Manian és DJ Yanou).…..
Puszedli57-nek. ;) Nem ismertem ezt a számot, de megtetszett miközben fordítottam.   Changed The Way You Kiss Me I've never been afraid of the highest heights,  Or afraid of flying high  …..
John O’Callaghan feat. LO-FI Sugar - Never Fade Away John O'Callaghan ír származású dj/producer. Lo-Fi Sugar (Heather Pollock) aki több mint 10 éve énekes, a szirének hangjaként is emlegetik. Dolgozott olyan sztárokkal is, mint Paul Van Dyk (Haunted, Castaway), Starchaser (So…..
Paul Kalkbrenner-t kevésbé kell bemutatni, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik. Elsősorban mind Live DJ tevékenykedett igen neves elektronikus zenét játszó klubokban, de rendezvényeken is ismert név (Mayday, Nature One, Sonne Mond Sterne, Melt!, Fusion, Welcome to the Future).…..
Az elmúlt napokban jártunk a tengerek mélyén a felhők között az égen. Ma összehozzuk a dolgokat egy szörfölő madár révén. A minnesotai The Trashmen zenekart hívtam segítségül. A dal 1963-ból, mitsem vesztett fényéből. Jöjjön egykis trashpunk a The Cramps…..
Nem tudok teljes mértékben egyetérteni ennek a híres John Lennon dalnak szövegével, mondanivalójával. Lehet nem vagyok eléggé álmodozó :) Mindesetre az biztos, hogy szép! Mindenkinek áldott Karácsonyt kívánok! Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below…..
Vajdaklip 2011.01.03 18:36:12
Eljött ez a nap is, mikor egyszerű rajongóból végre szerkesztőnek léphetek elő. Lidérc megtisztelt bizalmával, és én most bebizonyítom, hogy érdemes vagyok rá :)A vizsga munkám  Lady Gaga Alejandro című száma lesz. Az amerikai énekesnő harmadik kislemezén a The Fame…..
Vajdaklip 2010.12.20 19:49:41
@Csillagharcos:
Örülök, hogy fejlődni akarsz, nem megsértődsz.
Mint írtam, a körítés egész jó, de nem voltál alapos. Nem kell az összes feldolgozást bemutatni, de legalább az összes stílusból egyet, amiben feldolgozták. De ha mind bemutatod, az mindenki örömére szolgál csak.
Egy kis érdekesség meg pláne jól jön a klipekhez, ha tudsz valamit a feldolgozásról.
Amit megmutattál, azt magától is megtalálja az olvasó percek alatt. Neked olyat kell mutatnod, hogy azt mondjuk magunkba: Atyám, ez a csávó miket tud, és honnét szedi ezeket a zenéket és sztorikat?

Nem könnyű, senki sem mondja ez, de Lidércnek sikerült... :-)
Lady Gagát nem annyira szeretem... bajom sincs vele, ámbár ez a nyershúsos ruha már-már "lédigyagya-ság" volt... közömbös tehát... a Conformity nevű hölgytrió ellenben nem közömbös... olyannyira nem, hogy tetszenek... ahogy Geszti Péter is mondta, ízléses, amit…..
Vajdaklip 2010.09.29 10:53:17
Tötyi, jó a blogod! Érdekesek az írások.

Ajánlom cserére ezt a videót:
www.youtube.com
/watch?v=4snl6vIzlmA

A Conformity lányoknak is ajánlom, szeretném, ha megnéznék.