Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filiszteus

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanra már valószínűleg minden 18 (pardon: 16) év alattinak beleállt a görcs a gyomrába, már mindenki vadul kivasalta az ünneplőjét, megvetette az új táskát, tolltartót, izés füzetet, bigyós körzőt, pláneolyanos tornazsákot, jaj-de-ez-olyan-cikis tesicuccot, meg a kiegészítőket.Az idén már tök…..
      A címben felvetett kérdés égetőbb, mint gondolja a kedves olvasó. Nem szabad a homokba dugni a fejünket. A keresztényüldözés mindennapjaink égető problémája – ha másból nem, onnan biztosan lehet tudni, hogy már államtitkárságot is létrehoztak ellene. Ahhoz, hogy hatékonyan felvehessük…..
filiszteus 2016.09.09 09:29:45
@krepler: Elolvastam , amit írtál a keresztényüldözésről és bár vallásos nevelést kaptam mégis találtam benne számomra új információkat. A baj nem a tartalmával van, hanem a címzettjével. Körülbelül ahhoz tudnám hasonlítani a szituációt, mint amikor valaki egy varacskosdisznónak el akarja magyarázni az integrálszámítás lényegét, pedig a disznó még a differenciál számítást sem érti.
Ez a szerencsétlen, frusztrált teremtés szellemes akart lenni, ezért felsorolt minden disznóságot, amit szerinte a kereszténység elkövetett az emberiség ellen és "rendkívül ötletesen" megfordította az előjelet. Tulajdonképpen magasról leszarom keresztényként is, amiket összehadovált, csak az a nagy izzadságszagú erőlködés bántja a szépérzékemet. A lényeg, hogy nagy hibát követ el, aki ezt a silány provokációt komolyan veszi és felháborodik. Tudomásul kell venni, hogy ennek a nőnek merő kudarc az egész nyomorult élete, kezdve azzal, hogy bűnronda szegény és ezt a kudarchalmazt gyűlölködéssel próbálja kompenzálni. Ha felháborodott kommenteket olvashat tőletek, akkor elérte célját és egy kicsit boldog.
filiszteus 2016.09.09 16:44:19
@Attilajukkaja: Csak egészen elborult elmék tudnak a hazai menekültpolitika ellen pampogni. Azé mee a Zorbánnak hasznára van! Nem vagyok fideszhívő, de a realitásokkal azért tisztában vagyok. nem szeretnék a VIII. kerület egyes részein (ahol a cigányok rátámadnak az utcában lévő főiskolára tartó hallgatóra, mert mit keres az ő utcájukban) kívül még no go zónákat. Még vitázni sem érdemes ezen. Egy elmebeteget nem lehet meggyőzni arról, hogy nem ő Napoleon. Képesek olyan hülye statisztikákkal előállni, hogy Magyarországon több nemi erőszakot követnek el magyar férfiak, mint migránsok. Ugyanis nem engedtük be őket. Próbáljanak Svédországgal kapcsolatban ilyen statisztikákat emlegetni.
filiszteus 2016.09.10 11:56:42
@Attilajukkaja: Megfeledkeztél a lélegeztető készülékekről. Arra szoktátok átszámolni az olyan kiadásokat, amiket nem a nyájatok által kedvelt kormányok eszközölnek. A fidesz-tűzijáték sokkal haszontalanabb, mint a maszop-szadesz tűzijáték. Légy azért nyugodt, sokkal kevesebb jutna wc ülőkére, ha nyitva lennének a határaink. Azért azt próbáld magadban eldönteni, hogy a Charlie Hebdo agyalágyult munkatársaiért (akik feleslegesen hergelnek fanatikus elmebetegeket) ontasz krokodil könnyeket, vagy a fanatikus elmebetegekért
(akikből bőven akad a más országokba beengedett migránsok között).
Különben a következő okosságodra már nem fogok válaszolni, inkább tanítom egy kicsit a vizslámat kortárs amerikai irodalomra.
            - Szia, megismersz? Én vagyok az XY! Tudod, az általánosból! - Gyanakodva méregetem, amikor utoljára láttam, 130 centi lehetett, most széltében annyi. Igaz, én se lettem kisebb.- Jaj, tényleg, elnézést, rossz a szemem.- Hát igen, egyikünk se lett fiatalabb - udvarias…..
  Van egy pitiáner szemponton, nem is fogom sokáig ragozni, kicsit én is szégyellem. Én, Török Monika, 2015. szeptember 15-étől kezdve úgy megyek külföldre, hogy körülnézek százszor is. Azt fogom nézni, ki hogyan néz rám. Látják-e rajtam. Észrevehető-e az…..
Már egészen kiskorodban megmondták, hogy ronda vagy. Ha elég kitartóan mondják, beépül a személyiségedbe. Eléggé alapvetésként. Mert egy nő az legyen szép. Eljön az a pont – öt vagy hat éves korodban -, hogy evidenciaként kezded kezelni. Ronda vagy és kész. Szóval nem te…..
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
filiszteus 2016.08.09 09:03:35
@a nagy hohoohooo: Igazad van! Az állandó nácizás az igazi, minőségi érvelés. Az ilyen magadfajtákat olvasva, felmerül az emberben, hogy igazából nem is egy nyomorék, ballib idióta lapul a sorok mögött, hanem egy ravasz antiszemita, aki így akar gyűlöletet kelteni a zsidók ellen.
filiszteus 2016.08.09 15:41:34
@a nagy hohoohooo: Én inkább nem gondolok bele, hogyan készülhettél, mert vizuális típus vagyok és rosszul lennék tőle. Az tény, hogy szellemiségedben nagyon illesz a blog szerzőjéhez, gondolom a külsődet tekintve is. Szép pár lennétek, kérd meg a kezét!
filiszteus 2016.08.09 16:39:49
@a nagy hohoohooo: Kénytelen vagyok érzékeny búcsút venni, mert még csak nem is szórakoztat az erőlködésed. Írjál utolsóként (nem fogok válaszolni, ígérem) valami hasonlóan frappánsat, némi nácizással feldobva.
    Én sem szeretnék ma a nácik bőrében lenni Magyarországon Lássuk be, igen nagy kihívás ma Magyarországon nácinak lenni. Kezdjük mindjárt azzal, hogy nem vallhatjuk be. Mindenféle hülye dumával kell jönnünk, mint például parlagfüvet irtunk vagy csak szimplán így szeretjük, kopaszon.…..
Szögezzük le, én baromira bírom a csávót.De azért még engem is meg tud lepni néha, pedig nem cserepados voltam soha életemben.Egészen elképesztő dolgokat tud művelni.Fogja magát, és amikor nem vagyok otthon, kirohangál hozzánk a tanyára és főz a gyerekeimnek...Bármelyiket bárhonnan hazahozza,…..
  Ezekben a napokban sok nekrológ jelenik meg a világ egyik legkülönösebb polgáráról, a Nobel-békedíjas íróról, emberjogi harcosról, akitől annyira tartottak ellenfelei a szélsőjobbon, hogy időről-időre még a személyazonosságát is igyekeztek megkérdőjelezni. Elie Wiesel a holokauszt, más…..
A látszat ellenére ez nem egy ellenposzt. Se nem pro-poszt. Ezzel a két mondattal valószínűleg elértem az ellenkezőjét annak, amit akartam. Most már mindenki mégis eszerint olvassa a következő sorokat... Ismét fellángolt a vita hajléktalanügyben. Még szegény József Attila…..
filiszteus 2011.11.22 18:51:34
@jotunder:
"Nem az a náczi, aki nem szeret minket, hanem, akit mi nem szeretünk"

Ismeretlen liberális
filiszteus 2011.11.22 19:25:31
@remiz: Nem tudok olyan barátomról, akit érdekelne a foci.
Ítélkezés helyett javasolnám, hogy inkább nézd meg a filmet, amit belinkeltem.
Még a Ti fogalmaitok szerint sem náci vagy rasszista hangvételű.
Pusztán bemutat egy jelenséget, ami a mi társadalmunkat is érinti. Még akkor is, ha egyesek előszeretettel dugják homokba a fejüket.
filiszteus 2011.11.22 21:23:07
@acs63: Értem. tehát a világ fehérgalléros európai bűnözőkre (akiket hülye amerikai terminológiával kaukázusinak titulálsz) és cigánybűnözőkre osztható. Tisztességes munka nem is létezik, csak ÁFA-csalás vagy zseblopás. Igazán vigasztalhatatlan vagyok, hogy eloroztam roma testvéreink elől a jól fizető intellektuális bűnözést.

Nem hinném, hogy ez faji kérdés lenne, hiszen az indiaiak és a cigányok is ugyanahhoz a rasszhoz tartoznak, mint mi, sőt, ha figyelembe vesszük a magyarokra eléggé jellemző mongoloid rasszjegyeket, akkor ők nálunk sokkal árjábbak.
Telefonos ajánlattal indul, szopatással folyatódik, eltékozolt szabadsággal tetőzik, szerintem mégsem tragikus történet Filiszteusé, ugyanis 10 nap múlva visszakapta a pénzét. Inkább ennek örüljön, minthogy nekünk nyivákol. Egy (magyar) velencei üdülés amúgy a téma, ami…..
filiszteus 2010.11.11 17:08:48
@Jó Estét:
Azért ez eléggé relatív. Munkásszállón két éjszakára sok, a dubai Burdzs el Arab Hotelben nagyon jutányos lenne. A Velence Resort & Spa normál árainak az 50%-a. Hétvégén ugyanannyi lett volna. Nagy tudású kommentelők többen lehülyéztek, pedig már két alkalommal voltunk hasonló szervezésben (nem pont ezzel a céggel)üdülni és nem volt semmi rossz tapasztalatunk.
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
 Ez a sztori nagy vonalakban hasonlít a csütörtökön mozikba kerülő Ünnepek után című filmre, van benne egy családos férfi, aki egy másik nőbe szerelmes és karácsony.     Sziasztok! Az én sztorim kicsit hosszabb,remélem azért bírjátok J Ő, fiú, 39, legyen…..
A napenergia megjelent a síelés világában is. Ausztria legnagyobb összefüggő síterületén, SkiWelt Wilder Kaiser Brixentalban egy húzólift működtetéséhez nem hagyományos áramot, hanem napelemek által termelt energiát használnak. Két éve, 2008 decembere óta teljes egészében…..
Az otthonszülés új szabályozását Steinberger Attila, az Egészségügyi Minisztérium Kodifikációs Főosztályának vezetője ismertette a sajtóval. Steinberger a sajtótájékoztatón elmondta: „Magyarországon egyre több ember ért egyet azzal, hogy a szülés és a születés…..
filiszteus 2010.11.08 15:39:31
@Ronald: Nagy szellemek találkozása. Én évek óta foglalkozom a témával. Ahogyan a többi élvezeti cikk: alkohol, dohányáruk a szex is jövedéki adóköteles legyen. A párok kötelesek havi bevallást benyújtani a közösülések számáról és intenzitásáról.
A viccet félretéve, én már egyáltalán nem lepődnék ezen meg. Ha már az autó súlyát is megadóztatják.
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
WARNING! Ne próbáljátok ki az alábbi "módszert"!Egy amerikai oldalon olvastuk Sheryl Peloni fogyásának történetét. A valaha erősen túlsúlyos asszony hat hét alatt közel 20 kilót fogyott annak következtében, hogy naponta terhes női vizeletet fecskendez be magának.…..