Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ági68

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Küldetések 2011.01.07 14:37:49
A jelenlegi küldetések közül Hamarosan új küldetésekkel bővül a Tanyavilág Játék és ahogy már korábban megszellőztettük új fukciók is belekerülnek a játékba.A küldetések kicsit összekavarodtak a nagy javítások alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen új,…..
Ági68 2011.01.08 20:55:16
@bkrisztinna: Hát Kriszti, ez a sorsunk. Mindenki reklamál a küldetésért, a mi tanyánk meg ott megy tönkre. Most olvastam valamit, hogy a gogle chrome-ot használjuk, de nekem már tele van a vonóm ezzel! Mindig elszarnak valamit, aztán meg a magyarázkodás.. Kitartás!:(
Reméljük mindenkinek jól telt a karácsony, sok-sok beigli és hal esett áldozatul az ünnepi asztalnál.Nálunk javítással teltek az ünnepek. Biztosan észrevettétek, hogy ismét költöztünk, ezért tegnap átmenetileg lezártuk a játékot. A kezdeti döcögés után aztán mostanra…..
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
A hétvégén kaptuk ezt a felháborodott megkeresést :) Kedves Tanyavilág menedzsment! Cégem 6 éve munkaerőkölcsönzéssel foglalkozik, 12 munkatárssal dolgozom. Egy kivétellel az alkalmazottaim mind nők, soha nem játszottak a számítógépen, az interneten. Az elmúlt 6 év alatt…..