Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezisénvagyok

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten megszopattak minket a hipermegbízható források, most viszont tényleg itt vannak a frissített gépek, szépek, gyorsan, kétszerolyanamazonok.Nézzük csak a MacBook Airt. Itt egy ilyen volt/ilyen lett kép:Ahogy az látszik, az árak nem változtak, egy rakás más viszont igen.…..
Appleblog Microsoft + Intel = Apple 2011.06.04 13:11:00
A MacDailyNews talált rá a hírre, figyelve a három cég piaci értékét. A hétvégi zárásra ugyanis az Apple értéke elérte a Microsoft és az Intel piaci értékének összegét.A Microsoft 201,6 milliárd dollárt, az Intel 115,2 milliárd dollárt ér a részvények értéke alapján…..
ezisénvagyok 2011.06.05 13:05:30
@rockjano: "A valóság az hogy mac-en nincsenek vírusok win alatt meg vannak. Persze ha valaki profi geek és mindent bevet ellene akkor nem nagy gond csak ehez érteni kell, ha valaki meg nem akkor kell valaki hozzá aki érti a dolgot, kell egy szakember, ez idő és pénz...mac-en meg nem kell ilyen, baromi nagy különbség."

És szerinted miért nincsen annyi vírus Macre? Hát nem azért, mert nem olyan könnyű vírust írni OSX-re, hanem mert világviszonylatban 10 gépből 9-en Win fut, ezért kurvára nem éri meg a fáradtságot azzal bajlódni.
Ha fordítva lenne, és 90%-ban OSX futna a gépeken, gondolod hogy nem lenne arra is ezernyi vírus meg trójai meg amit akarsz?
Ne áltasd magad, hogy az Apple szoftverei biztonságosabbak, mert nem azok...

Amúgy meg az imént vallottad be, hogy a Vistával véget ért a Wines korszakod. Akkor meg mit beszélsz a 7-esről, amikor nem is ismered? (a Vista és a 7-es ég és föld, ha a stabilitást és sebességet nézzük)
ezisénvagyok 2011.06.05 19:53:53
@pástétom: "Amíg lesznek olyan barmok, akik a fél veséjüket is eladják, hogy vehessenek a cég kütyüjei közül, az Apple részvények árfolyama is emelkedni fog. :P"

és tényleg vannak ilyenek: inforadio.hu/hir/bulvar/hir-438000
Csak a barátnőit akarta meghívni, de végül több százan érkeztek egy német tizenéves születésnapjára. A Hamburgban élő lány, Thessa ugyanis a buli meghívóját figyelmetlenségből mindenki számára elérhetővé tette a legnépszerűbb internetes közösségi oldalon. A…..
ezisénvagyok 2011.06.05 15:12:00
Képzeljétek el azt, hogy épp az iPhone-otokon beszéltek, erre odajön egy idősebb férfi és a gyereke, kezében szintén egy iPhone-nal, és elkezdenek szisztematikusan verni. Gondolom ti is kíváncsiak lennétek, hogy mi történik.Az 52 éves, egyesült államokbeli baseball-játékvezető,…..
ezisénvagyok 2011.05.26 14:50:46
@magpet: "A GPS csak akkor 50-100m pontosságú (pontatlanságú), ha nagyon szar. Például ha telefonba van rakva."

Én többször futottam már a telefonommal, ami közben rögzítette az útvonalat. Szinte tökéletesen passzolt a google mapsre, ha volt 5 méter eltérés, sokat mondok. Mondjuk az egy HTC Desire volt, nem iPhone, de nem is ez a lényeg.
Először akkor gondolkoztam azon, hogy jó lenne megszállni egy budapesti hotelben, amikor megnyílt a Gresham. Persze gyorsan el is hessegettem magamtól a gondolatot, hát ki az a hülye, aki szállodába megy a saját városában? Én. Én vagyok az. A múlt héten ugyanis kísérleti jelleggel…..
Subba Napom 2011.04.29 13:49:00
Megérkezett a Mac OS X Lion Preview második update-je (11A444d) tesztelésre. A számos hihetetlen és korszakalkotó ficsörről most nem emlékeznék meg, csak pár képet mutatnék, mit tud az operációs rendszer _alapból_, külső fájlok telepítése nélkül:Bezony, most már biztos, hogy…..
ezisénvagyok 2011.04.30 16:30:26
@bali-axe: a honduraszi az a spanyol nyelv lesz :)
Az Apple tegnap kiadta a Boot Camp új 3.2-es verzióját, ennek a szoftvernek a segítségével lehet telepíteni és futtatni Windowst vagy más operációs rendszert az inteles Maceken. Az alkalmazás új verziója a 2011-es MacBook Próknak készült, a frissítés állítólag megszünteti a…..
ezisénvagyok 2011.04.09 09:51:38
@Syr Wullam: @Cs@tLós: a világ számítógépeinek több mint 80 %-án win fut, de biztos hogy az a többszázmillió ember mind sírva indítja el reggelente a gépet...
sőt, én is épp bőgök, mert win7-en írom a kommentet :)
...akkor mindenképpen érdemes félreállni egy pihenőhelyen és megpróbálni kideríteni, vajon mi történhetett. Lehet, csak egy gallyat húzunk magunk után, rosszabb esetben a vonóhorog szakadt le vagy a tetőcsomagtartó. Ezeket jó eséllyel észrevesszük. Fene tudja, mennyire…..
ezisénvagyok 2011.03.30 21:45:56
@George17: még jó hogy nem így írtad le a történetet, mert akkor tényleg nem lehetett volna kibogarászni, miről is van szó:
"Férj és feleség autózik feleség megszólal alj meg Feri kocsival valami nincs rendben férj már hogyne volna rendben most voltunk a szerelőnél Kicsit később hogy kerül ide ez a kerék kérdezi a férj utána beesnek az árokba meg sem találták többé a kereket Gondolom viccnek hangzik pedig nem megtörtént eset"
:)
Röhej. Meddig tudják még fokozni? A sok mutáns cápa, meg több tíz méter hosszú anakondák, aligátorok és ezek keresztezései után most a Piranhaconda borzolja az idegeket. Ha egy ilyen produkció van készülőben, akkor csak két tippünk lehet, hogy kinek a keze van a dologban. Az…..
ezisénvagyok 2011.03.26 23:27:11
@A nép fia: azért a Reservoir dogs, a Donnie Brasco vagy a Kill Bill is értelmes alkotások, igaz egyikben sem játszott főszerepet... szerintem jó színész, csak lehet hogy menedzsert kéne váltania :)
Amikor megláttam az iPadhez kínált HDMI-kábelt, tudtam, hogy az Apple elkészítette a konzolját, már csak a fejlesztőkre van szüksége, akik kitalálják, hogyan lehet egy ölbe fogható touchcreenből és a tévéből megfelelő minőségű játékot gyurmázni.Steve Jobs azt mondta,…..
ezisénvagyok 2011.03.26 22:00:21
@lifelike: Valóban?
Nekem úgy rémlik, hogy pl. a Motolora Xoomnak van rendes HDMI kimenete és támogatja a full HD megjelenítést ugyanúgy. Androidra meg már most is ott van az NFS meg a többi ilyen játék. Kb semmibe nem telik majd ezeket külső megjelenítőre updatelni.
De igazad van, a többi tábla még hasonlót sem tud :)
A kérdés főleg a rendszerváltás óta érdekes: azelőtt a kutya sem látogatott nyugatról keletre, aki mégis, az a Balaton felé vette az irányt, aztán leomlott a vasfüggöny, a német, brit, olasz turisták nem féltek többé attól, hogy a határra érve szovjet katonák kutatják majd…..
Azt nem tudom, melyik verzióról lehet szó, hogy ez az iPhone 4 valami spéci kiadása, vagy az iPhone 5 előhírnöke, de az biztos, hogy a következő videón egy 64 gigabájt kapacitású Apple mobil látható. A háttértár méretén kívül nem sok különbség látszik az aktuális…..
ezisénvagyok 2011.03.09 13:36:14
@nagylebowski: androiddal sem kell leszarni a nagyteljesíményű 3d-s játékokat, már ha itt a róluk való lemondásról beszélsz.
SGS vagy egy HTC Desire (és társai) mindent visznek
Azt hiszem, itt a blogon a 2500 posztra érkezett kábé 100 ezer komment, sokszor vérre menő csatározások után nem kell senkinek különösebben magyarázni azt, hogy a Maces srác vagy az Apple-fan szavak hallatán erős indulatok gerjednek a legtöbb emberben. Ezt az ember elfogadja vagy…..
ezisénvagyok 2011.02.08 15:43:53
@kutyek:
Valahogy én is így látom. Az elmúlt években sok külföldi egyetemen, kutatóintézetben megfordultam (dolgoztam, nem csak benéztem :)), és 10 kütyüből jó ha 2 volt Apple cucc. Ja és ezek szinte kizárólag irodában voltak (vagy valakinek a magán laptopja volt), komoly műszerek mellett csak PC-vel találkoztam.

Ja a filmekben meg talán azért nyomatják az Apple cuccokat, mert trendi. Talán keveseknek tűnt még fel, de ugyanígy rengeteg filmben látni Bang & Olufsen hifit, telefont meg egyéb kütyüt. Aki ért ehhez, tudja hogy a B&O messze nem a csúcs (nagyon igényes, minőségi cuccok egyébként, a családban nálunk is van 1-2), de már csak a dizájn miatt is ezt preferálják, ha egy jelenetben valamit oda kell tenni a polcra vagy a színészek kezébe :)

@kismajom2:
Jaj ezt meg hagyjuk. Ki ne találd már, hogy csak azért fikázzák esetleg az Apple-t, mert savanyú a szőlő és nem telik rá... Nekem pl. bőven telne rá, mégsem vennék. Nekem személy szerint a Win7 elégíti ki az igényeimet és egy minőségi laptopon a felhasználói élmény sem kisebb mint egy Macen. Tudom, mert utóbbit is használtam már. De ezzel nem az alma ellen beszélek, elfogadom, ha másnak meg az jön be...
Tudtam én, hogy ez is csak idő kérdése lesz, és tényleg. Beperelték az Apple-t, mert eltörik az iPhone, ha leejted a földre.A pert természetesen az Egyesült Államokban indították, egy kaliforniai férfi kér kártérítést, amiért a lánya sms-írás közben egy méterről a földre…..
ezisénvagyok 2011.01.28 22:41:32
@Dervenkál Egon: "Tessék tudomásul venni, hogy az üveg az nem szilárd halmazállapotú anyag, hanem olyan folyadék, amelyik nehezen viseli a feszkót, ám mivel folyni nem tud, egy erős behatás töri. Akármit is kevernek a szilíciumba."

ezt azért gondold át még egyszer... :)
Kurva jó! /via borsonline/ ..
ezisénvagyok 2010.11.27 20:34:53
@Mr Garrison: A spanyol ocsmány? Akkor pl. a szláv nyelvek milyenek? Vagy az indogermán nyelvek többsége (holland, német, svéd...)
Tudom, a szépség szubjektív, de akkor is :)
Tegnap, Kispest, sikertelen bankrablás. (thx oipeti)..
ezisénvagyok 2010.11.27 16:09:51
@faszfejfasz: a trollkodást még tanulnod kell, ez eddig nem jött be :)
ezisénvagyok 2010.11.27 16:10:37
@petrof: @Warehouse: ez tényleg komoly, mehet a sírkőre :D
ezisénvagyok 2010.11.27 16:13:13
@notbukos: persze, ezt mindenki tudja hogy a móri balhé a ballibzsidószabadkőművesek világméretű összeesküvésének része volt. teljesen egyértelmű :)
S. Petra küldte át mailben ezt a tök érdekes hírt, ami a Digitimesra, a világ egyik legjobban értesült techújságára hivatkozva ír az iPad 2-ről.Ezek szerint alapvetően öt fontos változásra lehet számítani az első generációhoz képest, és ezek majdnem mindegyike valamilyen…..
Folytatódik i-Doki megmondja sorozatunk, ezzel a poszttal a végére értünk a termékspecifikus hibák taglalásának. Ezután az i-Dokinál nap mint nap előforduló extrém meghibásodásokról lesz majd szó, képekkel szemléltetve. Lesz elgázolt iPhone, burjánzó tavaszi rétre…..
Gabi dühöng, hogy átverték a Metro áruházban, mert lekaparta a 399 forintos olcsó DVD címkéjét, és kiderült, hogy a cucc eredetileg még olcsóbb volt. Ahogy a nagy-nagynéném mondta, skandallum! Az hiszem, ezt hívják olcsójánoskodásnak, főleg, ha tényleg átcímkéznek blikkes…..
ezisénvagyok 2010.11.18 18:08:54
@champy: igen, úgy tünik Secnir lett a Homár beépitett hejesírásellenörzője (csináltam ide is pár hibát, ne unatkozzon :))
Ami falba vésett huliganizmus pár évig, az száz év elteltével történelmi emlékké nemesül. Ezzel a papírdarabbal ugyanez a helyzet. Nem tudom, annk idején kinek lett volna kötelessége eltávolítani ezt a választási felhívást - mindenesetre kissé elkésett vele. Szerencsénkre.…..
ezisénvagyok 2010.11.18 17:35:42
@sanyix: "Választási plakát? :DDDDD max szavazási. Választani csak annyit lehetett, hogy elmész vagy nem. Bár az utóbbit is csak indokkal lehetett, különben mentek a sünök.

Igen ez volt a liberális baloldal aranykora :))"

ebből látszik, hogy fogalmad sincs, mi az a liberalizmus (kis segítség: hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus)
A maces szoftverek fordítása egy neuralgikus pont az érintetteknél: a kilencvenes évek első felében elterjedt nyelvezet ugyanis tájidegen a legtöbb új felhasználónak, akik már a Windows 95 magyarított verzióján szocializálódtak. Egy apró, de erőteljes ortodox csoport komoly…..
Valahol irigylem a briteket naivságukért, és ártatlanságukért, amiről néha tanúságot tesznek, most például az ottani X-Factor múlt heti eredményhirdetése miatt. Mi, cinikus káeurópai tévénézők már edzettek vagyunk és semmit nem hiszünk el a tévének, csak legyintünk az…..
ezisénvagyok 2010.11.12 20:17:03
@énszóltam: a játszótéri kis pöttyös gumilabdákért is ennyire odavagy? :)
IDDQD Heti retro: Lemmings 2010.11.11 12:30:00
A két hete a rovatba szavazott Lemmings szép példája annak, hogy milyen apró ötletekkel tud megfoganni egy játék. A program története ugyanis egy animációval kezdődik, amit Mike Dailly, a DMA Design (a GTA-kat készítő Rockstar North elődje) egyik fejlesztője készített egy másik…..
ezisénvagyok 2010.11.11 20:06:33
@Sharpe: Wolfenstein 3D :DD