Regisztráció Blogot indítok
Adatok
infiel

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A progresszió híveinek az emléknap kapcsán világosan kell fogalmaznia: Trianon azt a korszakot zárta le, amikor a magyar elit kiváltságtudata és kivagyisága, hatalmi nagyravágyása elnyomta a hazában élő nemzeti kisebbségeket, később akadályozta az asszimilációt és az…..
A Damaszkuszi-kapu, 1890 körül 2016-ban június 5-én ünneplik világszerte a Jeruzsálem napot, a város újraegyesítésének évfordulóját. A eseményre a The Times of Israel fotóriportere érdekes képsorozatot publikált Jeruzsálem 100 évvel ezelőtti arcáról, mellette a ugyanazok a helyszínek ma. A városról…..
infiel 2015.05.18 07:34:18
Várady Zsolt az operánál január 2-án mondott beszéde immár olvasható a Facebookon. A beszéd nagyrészt jó volt, Várady Zsolt gondolkodása szerintem általában mély, átgondolt, előre látó. Emellett ugye tesz is valamit, elkezdett építkezni. Állítólag a tüntetés mögött van…..
A hétvégi, önkormányzati választáson mintegy 1,5 millióan szavaztak a Fidesz polgármesterére és 250 ezren Jobbikosra. A tavaszi EP választások eredménye kb. ugyanez volt. Ezek a kisebb részvételű választások nem teljesen érik el, de arányaiban visszaigazolják az áprilisi…..
Szerencsétlen Sutka felcserélte a szart a fosra, amikor a kilencvenes évek boszniai háborújából elmenekült, éspedig a Gáza-övezetbe. Hozzáment egy palesztin férfihez, bizonyos Abu Salehhez és az Al Jazeera tudósítójának elmesélte, hogyan éli meg családjával a legújabb…..
infiel 2014.07.18 08:35:14
Nagyon úgy néz ki, emberek, hogy idén elmarad a Húsvét: locsolkodás ide vagy oda, telt ház mellett hétfőn avatják a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Arénát. Nem tudom teljes bizonyossággal eldönteni, melyik a legszenzációsabb vonatkozása ennek a hírnek, de van itt néhány…..
infiel 2014.04.22 07:12:40
Schiffer-jelenség: a velünk élő szocializmus. Megkezdődött a társadalom demokratikus maradékának felszámolása. Megnéztük múlt vasárnap a választási eredmények kihirdetését a tévében, majd elmentünk aludni. Másnap jött a hétfő, a szerencsésebbek munkába indultak.…..
A szegények gondjait nem a minimálbér emelésével vagy a gazdagok adóztatásával lehet megoldani, hanem például jó tanárokkal.A jövedelmi egyenlőtlenségek aggasztóak, a pénz és a vagyon néhány milliárdosnál landol, a kisemberek milliói pedig egyre lejjebb csúsznak? A megoldás…..
infiel 2014.02.17 05:21:58
Az új választási szabályozás jelentősen megnehezíti, sőt ellehetetleníti azon külföldön élő magyar állampolgárok szavazását, akik itthon nem számolták fel magyarországi állandó, vagy ideiglenes lakhelyüket. Ez esetben két lehetőség közül választhatnak az érintettek:…..
Az ünnepek alatt szép csendben nem csak az összefogás érlelődött meg, hanem titokban történt egy ha nem is történelmi esemény, de presztízs szempontjából mindenképpen figyelemre méltó: az Együtt 2014 facebook oldalának támogatottsága a Magyarországon élők körében…..
Orbán titkolt hitelfelvétellel járó ügyletet kötött Putyinékkal a paksi bővítésről. Az ügylet érdekében Lázár János a maradék becsületét is eljátszotta, de a Fidesz-vezérkar is Selmeczi Gabriellát megszégyenítő hazudozást folytatott. Szóval a '89-ben az oroszokat…..
Megvalósulni látszik a nagy baloldali összefogás: koordinált jelöltállítás helyett közös listát állít az ellenzék a választásokra, illetve az MSZP és az Együtt-PM a Demokratikus Koalíciót is felkéri az együttműködésre. Bajnai eggyel hátrébb lép,…..
– Mennyi időre lenne szüksége Magyarország megszállásához?– Huszonnégy órára.– És ha ellenállnak?– Tizenkét óra.– Hogyhogy?– Elmaradnak az üdvözlő beszédek. Maximilian Freiherr von Weichs tábornagy - 1944     Eddig csak április elsejéhez kapcsolódtak viccek…..
A ma esti Fókusz-riport után percekig csak néztünk magunk elé, és nem hittünk a fülünknek, kiszáll az X-Faktorból az utolsó oridzsinál gangszta, Geszti Péter is. Tavaly ugye hárman léptek le, Keresztes, Feró és Malek, most követte őket a rímgyáros is, aki múlt vasárnap…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Vannak egy kormány tevékenységének objektív és szubjektív mércéi. Utóbbiak közé tartozik, hogy mennyire ért egyet például az állampolgár egy adott kurzus szimbolikus- vagy kultúrpolitikájával. Előbbiek közé pedig mondjuk az, hogy mennyivel tud kevesebb vagy több ember…..
infiel 2013.08.28 07:58:44
@ob.szerver: a demokratikus rendszer ere volt képes, kár áltatni magunkat Orbánizmussal, az egész konstrukció a javak önző, lenyúló elosztására és egyes rétegek társadalmi szintű cserbenhagyására épül, teljesen mindegy ki diktál.
A magyar kormány újratermeli a sértett, neurotikus, szomszédaival megbékélni képtelen, együttműködésre nem hajlandó új generációk egész sorát. Három éve ünnepeljük hivatalosan a Nemzeti Összetartozás Napját. A hivatalos elképzelések szerint egy hiánypótló…..
infiel 2013.07.09 18:53:37
@Namely: Egyetértek az összegzéseddel. A magyar "elit" sokadszorra elkótyavetyélte és elárulta a magyarságot. Ezek már a csonkamagyarországot is eladták, vagy lerabolták. A kisember szintjén lehet, hogy jobb egy kisebbségi de jogállamban élő magyarnak, mint a hazában rabszolgává züllesztettnek vagy abból menekülésre kényszerített kitámolygó idegenben boldogulást keresőnek.
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..