Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zamira

569 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Art of Fashion Helló mindenki! :) 2014.01.13 20:34:58
Igazság szerint nem is tudom hol kezdjem ennyi hónap szünet után, úgyhogy inkább bele is vágok a közepébe :) Nos, a kényszerszabadságom a szakdolgozatom írásával kezdődött. Eleinte próbáltam lavírozni a két ügy között, de sajnos hamar rá kellett jönnöm, hogy a mester…..
Momentán az ablakon kitekintve hihetetlennek tűnik, de bizony nyár van, ami egyet jelent a strandszezonnal és elengedhetetlen kellékével, a fürdőruhával. Remélhetőleg hamarosan megérkezik az évszakhoz méltó sütkérezős idő, addig viszont érdemes kihasználni a borongósabb napokat…..
Aprajafalva lakóihoz divatos törpök csatlakoztak, többek között Karl Lagerfeld, Anna Wintour, Marc Jacobs, Alber Elbaz, Donatella Versace, John Galliano, Coco Chanel, Carine Roitfeld, Iris Apfel, Grace Coddington, Valentino Garavani és még hosszan folytathatnám a sort. Az illusztrátor…..
A Testkép és Marketing Projekt 2012 tavaszán indult kezdeményezés, melyet három pszichológushallgató hozott létre. Céljuk, hogy felmérjék a nők fehérneműreklámokkal kapcsolatos viselkedését és ezáltal elősegítsék a reálisabb nőkép megjelenését a médiában. Az…..
Art of Fashion Editorial csemege 2013.05.24 15:27:47
A tegnapi posztban említettem, hogy míg én a szakdolgozatomon munkálkodtam (ígérem most hozom fel utoljára), addig számos gyönyörű editorial látott napvilágot. Ezek közül kettő különösen nagy kedvencem elsősorban a styling miatt. A Monochromatic Madness a brazil Vogue…..
A több mint másfél hónapos kihagyás után, amire a szakdolgozatom elkészítése kényszerített, meglehetősen nagy fejtörést okozott számomra, hogy mi legyen az első poszt. Egyrészről, rengeteg gyönyörű divatanyag került publikálásra, másrészről pedig a levelesládámban…..
Petrity Dorka kedden mutatta be a legfrissebb tavaszi újdonságait a nagyérdeműnek, mely számomra is nagy meglepetés volt, ugyanis ezúttal nem tudtam egy hangyányi műhelytitkot sem. Csak a hivatalos program után érkeztem, úgyhogy abszolút családias hangulatban, ráérősen nézegettem…..
60 év munkásságát ünnepelve a Chloé piacra dob egy 16 emblematikus darabból álló kollekciót. Ha nagyon ki akarnám sarkítani, akkor gyakorlatilag a divatház történelme egybegyúrva: Gaby Aghion, Lagerfeld, Stella McCartney, Phoebe Philo és Hannah MacGibbon kreatív igazgatóként…..
Lana Del Rey tündököl a L'Officiel címlapján, illetve a hozzá tartozó csodás divatanyagban. Szeretem ha fotózzák, mert szép, különleges arca van, a kisugárzása pedig azonnal magával ragadja az embert. A styling gyönyörű - többek között Valentino, Ralph Lauren, Gucci, Cavalli,…..
Először is nézzétek el nekem, hogy kicsit késve érkeznek a beszámolóim, nem egyszerű a végzős egyetemista élet és végképp nem a tengernyi szabadidőről híres... Mindenesetre szorgalmasan próbálkozom :) Múlt héten a Bobbi Brown Studio megnyitóján jártam. Aki gyakran megfordul…..
Art of Fashion LAONI mustra 2013.03.07 19:48:08
Múlt héten a LAONI showroomban jártam és már rögtön a beszámolóm elején szeretném megköszönni a meghívást és a szívélyes fogadtatást! Nagyon jól esik, hogy ennyire vártatok! :) Látogatásom apropója az első bőr ékszer kollekció debütálása volt, azonban mivel eddig csak…..
A Pandora tavaszi kollekciójában a cseresznyevirágok nőies pompája, az elvarázsolt tündérmesék hangulata és a hercegnők bájos eleganciája köszön vissza - hangzik a sajtóanyag. Ez azért érdekes, mert még egy betűt sem olvastam el a háttéranyagból, mindössze a képeket…..
  Múlt héten Oláh Zsigmondnál, a Zigi Brand szülőatyjánál és tervezőjénél jártam, hogy közelebbről is szemügyre vegyem az alkotásait, melyeket eddig csak Vivienne Balla gyönyörű kampányfotóiról ismertem. Mivel stílusban meglehetősen közel áll hozzám - klasszikus,…..
Szerda reggel egy sajtótájékoztatóra voltam hivatalos, ahol egy nagyon szimpatikus kezdeményezéssel ismerkedtem meg. Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő REmese Találkozó tulajdonképpen egy nemzetközi tehetséggondozó csereprogram, mely középpontjában a…..
A mai nap apró örömei: süt a nap, jön a tavasz, márciusban pedig gyönyörű árnyalatokban pompázó rúzsok várnak minket a MAC üzletekben - különleges korall, piros, pink, szilva, bézs, mandarin színek. Gyakorlatilag az első találkozásunk óta megrendíthetetlen a MAC rúzsok…..
Számos editorial anyaggal találkoztam már, ahol a modellek és konkrétan a teljes összkép festményszerűen hatott, a szóban forgó Flaunt Magazine címlapsztoriját kísérő fotósorozat viszont egészen más, annak ellenére, hogy ugyanezzel a címkével illethető. Zhang Ziyi kínai…..
Véleményem szerint a küszöbön álló fashion week egyik legizgalmasabb pillanata határozottan Alexander Wang debütálása lesz a Balenciaga kreatív igazgatójaként (bővebben ITT). Nem emlékszem, hogy az elmúlt egy hétben bármilyen fashion hírportál, melyre elkeveredtem, ne…..
A soron következő Dior és Chanel couture egyaránt a beauty koncepció miatt a kedvencem. A kristályos Dior ajkak, egy nagyon vékony tusvonallal kísérve lenyűgözően hatnak, Lagerfeld hálós-csipkés pillái, drámai fekete sminkkel pedig mágnesként vonzzák a tekintetet. Ami a…..
Folytatva a tavaszi couture szemlét, szorosan követi Elie Saab-ot (ITT) Valentino. Tulajdonképpen a hajszálnyi előny, ami előbbi javára billentette a mérleget, az mindössze annyi, hogy az Elie Saab kollekció minden egyes darabjáért odáig vagyok, míg a Valentino-k között van egy-két…..
A Valentino: Master of Couture óta (aki nem olvasta, annak katt IDE) érthető módon hevesebben ver a szívem minden iránt, ami couture, mivel pedig éppen múlt héten zajlott Párizsban a tavaszi kollekciók mustrája, így íme egy kis ízelítő! A 12 bemutatott kollekció közül nálam az…..
A designvásár februártól május közepéig minden vasárnap a Váci1 üzletházban várja a magyar design iránt érdeklődőket közel 4000 négyzetméteren! Az idei első WAMP február 17-én lesz, amit én személy szerint már nagyon várok, mivel valamikor nyáron voltam utoljára és akkor…..
A vizsgaidőszak után Londonban voltam néhány napot, ahol két szent küldetésem volt - a Naked paletták beszerzése és a Valentino kiállítás megtekintése. Mindkét projektet sikeresen teljesítettem, utóbbiról pedig jelen posztban röviden be is számolok Nektek, mivel egyszerűen…..
Art of Fashion Februári MAC hírek 2013.01.29 12:50:33
Vizsgaidőszak vége, a fáradalmak utáni pihenés vége, úgyhogy újult erővel ismét jelentkezem, első körben a MAC februári újdonságaival. Számomra a legizgalmasabb a "szemöldök kollekció", mely minden szükséges eszközt a rendelkezésünkre bocsájt a tökéletesen formázott…..
  Egyébként sem én vagyok a tél legnagyobb rajongója - pláne nem ennek a latyakos variációnak, úgyhogy alapvetően mindig várom az első tavaszi napsugarak érkezését, a Blumarine legfrissebb kampánya pedig csak olaj a tűzre. Anna Selezneva tündököl a libbenő, lágyan…..
Az olasz Vogue gyönyörű januári címlapját már láthattátok a blog Facebook oldalán. Személy szerint teljesen odáig voltam a fotóért és az ígéretes előszélnek köszönhetően már nagyon vártam a sorozat többi részét is. Vizsgaidőszaknak hála most jutottam el csak odáig, hogy…..