Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gorondy

40 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromszor kérdeztem vissza, hogy biztos megéri-e ez így a cégüknek, amikor Asztalos Dávid, a Clusterhaus Budapest vezetője elmesélte, milyen feltételekkel adnak irodákat startupoknak és kisvállalkozásoknak. Azt a választ kaptam, hogy ugyanez a modell nyereségesen működik…..
Egy hosszabb sorozatot kezdünk, miként is alakítsunk ki magunknak a tökéletes irodát. Ehhez pedig végigvesszük az irodaválasztás és kialakítás legfontosabb irányelveit. Minden irodabérleti szakember azzal kezdi a mondandóját, hogy három fontos szempont van az iroda…..
A blog.hu címlapja felett igencsak eljárt már az idő, így éppen ideje volt, hogy megjelenésben, tartalmilag és funkcióját tekintve is újragondoljuk. Az elmúlt évek tapasztalata és különféle statisztikái azt mutatták, hogy próbálkozásaink ellenére a címlapra nem tartalmat…..
Officespotting Dealogic 2014.02.10 02:56:10
Ezt a cikket nagyon úgy kellene indítanom, hogy megtaláltuk az első irodai csúszdát Budapesten. A gond csak azzal van, hogy tudomásom szerint 4-5 évvel ezelőtt a Boston Consulting Group irodájába terveztek már egy csúszdát. Viszont a BCG, amennyire csak lehet, rejtegeti az irodájába…..
Officespotting IseeQ 2013.10.16 09:55:13
Kis megvilágosodással kell kezdenem a cikket. A minap az EY (leánykori nevén Earnst & Young) irodájában jártam, és az első 5 percben végig azon gondolkoztam, hogy miért nem veszik kicsit lazábbra az irodát, hol van a mai világban szinte kötelező játékszoba és miért van ilyen…..
Először jó ötletnek tűnt biciklivel menni az Integral Visionhöz, de mikor a 36 fokban az Újpest Városkapunál található irodába értem, már meglátszott rajtam az út pora. A céghez Biás Kata, az irodát kialakító belsőépítész hívott. Csak nem mondta, hogy szánjak időt az…..
Eddig háromszor jártam a thehub.hu-ban és mindig magával ragadott a nyüzsgése. Meglátogattam már a legtöbb budapesti közösségi irodát és meglátásom szerint jól meg lehet ítélni egy hely sikerességét, hogy mennyire izoláltan dolgoznak a bérlők vagy mennyire agyalnak együtt…..
Ma indult a Google Street View Magyarországon is, úgyhogy feldobtam a Facebookon, hogy keressünk furcsaságokat rajta, ahogy azt a Norcon, a Bing Maps-en vagy a Google Maps-en megszoktuk. Nos nem kellett sokáig várni, Kovary Orsolya Solya ugyanis megtalálta ezt a linket. Ha rákattintunk,…..
A Prezi új irodája a Nagymező utcában olyan átgondolt koncepción alapszik, hogy érdemesebb egy alaposabb cikket szentelnünk neki. Ma délelőtt részt vettünk egy szűk körű irodabejáráson Somlai-Fischer Ádám, Prezi alapító vezetésével és úgy döntöttünk, hogy bejegyzés…..
Amennyiben érdeklődéssel követi a növekvő és egyre sikeresebb co-working irodák pezsgő közösségi és üzleti életét, és szeretne egy saját üzemeltetésű, közösségi munkateret biztosító vállalkozást, ne is keresse tovább a tökéletes helyszínt! Újlipótváros egyik…..
Officespotting CarnationGroup 2012.07.19 10:14:00
Bérlő: CarnationGroup Bérlő profilja: online ügynökség Irodaház: Dorottya Udvar   Alkalmazottak száma: kb. 82 fő Méret: 726 m²   Megvan a komoly hátránya annak, mikor tologatja az ember a tennivalókat. A CarnationGroupnál három hónapja voltunk…..
Az gondolom senkinek nem újdonság, hogy a hadi fejlesztések egy része előbb-utóbb a polgári világban is megjelenik. Az is hasonló jelenség, amikor a versenysport (például autózás: Forma 1) fejlesztései jelennek meg a mindennapokban. Ezt már szinte meg is szoktuk, az alap hasznosság…..
Drága bloggerek! Eljött az ideje, hogy több mint fél évvel az új Blog.hu admin bemutatkozása után véglegesen átálljunk az új rendszerre. A régi felület fölött fokozatosan veszi át az uralmat az új, amit már jelenleg is lényegesen többen használtok. Az átállás során…..
Régebben vendéglátóipari volt az első vállalkozás, amivel sokan megpróbálkoztak. Az otthon fogadott vendégektől kapott sorozatos dicséretek meghozták az önbizalmat, aztán az összekuporgatott pénzen nyitott étterem valahogy mégsem lett olyan virágzó. Mostanában minduntalan az…..
Officespotting Viacom 2012.02.28 14:23:00
Bérlő: Viacom International Media Network Bérlő profilja: Média Irodaház: Dorottya Udvar Kiadó irodák Alkalmazottak száma: ~100 fő…..
Officespotting Arkon Zrt. 2012.02.13 07:00:00
Bérlő: Arkon Zrt. Bérlő profilja: Weboldal üzemeltetés Irodaház: Zsolt Udvar, Budapest I. ker Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 50-60 fő Méret: ~ 1500m² Belsőépítész: Bertoja-Berend András   Magyar körülmények között sikerre vezetni egy hazai…..
Officespotting Mediacity 2012.02.09 16:27:00
Bérlő: Mediacity Magyarország Kft. Bérlő profilja: Újságírás, -kiadás Irodaház: Budapest, Kecskeméti utca 5. Kiadó irodák Alkalmazottak száma:…..
Officespotting Microsoft 2012.01.24 07:15:00
Karácsony óta gesztikulál Steve Jobs hevesen a Graphisoft Parkban, és érdekes módon a szoborral pont szemközt áll a Microsoft hazai központja. Nem tudjuk, hogy a cég lobbizik-e már egy Bill Gates emlékmű felállításáért, hogy a két vezető örök farkasszemet nézhessen egymással,…..
Officespotting Zwack 2012.01.04 07:30:00
Bérlő: Zwack Unicum Nyrt. Bérlő profilja: Szeszesital gyártás és -forgalmazás Irodaház: Gyárépület, IX. Soroksári út 26. Kiadó irodák…..
Officespotting Nike 2011.12.19 07:00:00
Bérlő: Nike Magyarország Bérlő profilja: Ruházat, sportszerek Irodaház: Bécsi Corner Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 33…..
Bérlő: i-Office Bérlő profilja: coworking Irodaház: Banktech Center Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 10 Méret:…..
gorondy 2011.12.06 12:54:21
@Son of UDT: Ez pont inkább olyanoknak jó, akikhez kevés ügyfél jön. Itt nincs külön irodája senkinek, így ügyfelet is kicsit kényelmetlen fogadni. A coworking irodák haszna egyébként az, hogy ne a négy fal között sorvadjon valaki, mindenféle emberi impulzus nélkül, hanem inkább egy normális, munkára alkalmas térbe, emberek közé menjen.
Bérlő: az IRODA Bérlő profilja: coworking Irodaház: Pécs, Király u. 8. Munkaállomások száma: 10 Méret:…..
Bérlő: MÁV Zrt. Üzemirányító Központ Bérlő profilja: Vasút Irodaház: Kerepesi út Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 200…..
Officespotting Lakatlan irodák I. 2011.11.21 19:15:00
Annak ellenére, hogy keveset hangsúlyozzuk ezen tevékenységünket, a blog kapcsán egyre több olyan cég kopogtat be hozzánk virtuálisan, amely a cikkekben megjelenőkhöz hasonlóan, szép és különleges irodát keres magának. Miután számos hasonló kiadó irodáról van tudomásunk,…..
gorondy 2011.11.22 14:33:22
@d'oh: Az az Árpád hídtól északra van, ez délre. (A munkánk jellegéből adódóan viszont ennél pontosabb találgatósba sajnos nem tudunk belemenni. :) )
Officespotting Graphisoft 2011.11.14 09:00:00
Bérlő: Graphisoft Bérlő profilja: Szoftverfejlesztés Irodaház: székház, Graphisoft-park Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 230…..
gorondy 2011.11.14 17:22:51
@McKinney: Teljesen jogos, korrigáltam.