Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dante01

0 bejegyzést írt és 978 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni meccs után elégedetten nyilatkozhatott, hiszen végre sikerült nyerni, ami fontos lépés a BL-hely megszerzése felé. „Minden nap a javulásért dolgozunk. S nem feledkezhetünk meg a pszichológiáról, mert a bajnokságban már egy ideje nem nyertünk meccset. Az első…..
A Juventus kedd este végre győzelmet ünnepelhetett, kétgólos előnnyel várja így a csapat a római visszavágót, de a meccset követően Massimiliano Allegrit még az első félidőben visszavont büntetőről kérdezték. „A bírók és a VAR döntéseit tisztelni kell, szóval nem látom semmi értelmét ezen döntések…..
A Juventus kapusa, Wojciech Szczęsny a DAZN kamerája elé állt a Lazio elleni vereség után, és a csapat által átélt nehéz helyzetről beszélt. „Igen, a szurkolók azt kérték, hogy menjünk minél közelebb a szektorukhoz. Egy ilyen pillanat tudatosítja az emberben, hogy mindenkinek többet kell tennie,…..
A La Gazzetta dello Sport csütörtöki számában a Juventus két védőjéről írt, a lap szerint a Románál bizonyító Dean Huijsen iránt érdeklődést mutat a Borussia Dortmund, az RB Leipzig és a Liverpool, ajánlatokat is készítenek elő a klubok a fiatal védőért, akit a Roma is megtartana, ám várhatóan a…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Dante01 2022.08.30 10:48:55
@m.martin91: Remélem ezért és még megannyi szarságért amit Allegri a 2022-es labdarúgásról gondol már nem sokáig lesz velünk. Az meg, hogy nem tudunk versenyezni a PL klubokkal azt már tényként kell kezelni. Mivel nem vagyunk Barca, Real, Bayern ahova kevesebb pénzért is megy játékos csak, hogy ott játszhasson, így nekünk meg kell elégedni azokkal akik maradnak.
A keretünk se lenne nagyon gyatra csak épp Allegrinek észre kellene vennie végre, hogy támadni is kell az egész csapatnak nem csak két embernek ahhoz, hogy támadó játékról lehessen beszélni. Arra leszek kíváncsi, hogy ha visszatérnek a sérültek mit tudunk mutatni.
Alexnél és DS-nél pedig az általad felsorolt nevek bármelyike jobb lenne. Azt már ki se fejtem, hogy ha van Kostic akkor mért van Sandro a pályán és mért 4-3-3 ban játszunk, de ezt már többen kifejtették akik tényleg értenek is a focihoz.
A Juventus Bergamóba látogatott, és a rangadón egy ponttal térhetett haza a gólt nélkülöző meccs után. „Elégedett vagyok a ponttal és a teljesítménnyel.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „Jól játszottunk 60 percig, de többet is megvalósíthattunk volna technikailag főleg az utolsó passzok…..
A bajnokság legjobb négy csapata közé törekvő Juventus vasárnap kora este egyik közvetlen vetélytársával, az Atalanta együttesével mérkőzik meg Bergamóban. A két csapatot mindössze egyetlen pont választja el a bajnoki tabellán, az Atalanta közvetlenül a torinóiak mögött állva, az ötödik helyről…..
Az idén centenáriumot ünneplő Juventus új tulajdonost keres, állítja az Il Giornale, és az Agnelli család megkezdte az értékesítéshez szükséges előkészületeket. A Tony Damascelli és Osvaldo De Paolini által jegyzett cikk szerint a klub nyilvánvalóan komoly gazdasági problémákkal küzd, ezért az…..
A Juventus egyértelmű győzelemmel kezdte az évet az Udinese ellen, ám a mérkőzésen Wojciech Szczęsny több fontos védést is végre kellett hajtson ahhoz, hogy az eredmény ennyire egyértelmű maradjon. „Van két terület, amiben fejlődnünk kell.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „A második…..
A Juventus a Real Madrid elleni 3:1-es győzelemmel zárta az amerikai túrát, s a találkozó után Massimiliano Allegri, valamint a zebramezes játékosok értékelték a tapasztalatokat. "Jól zártuk ezt a túrát. Jól játszottunk az első 25 percben egy erős csapat ellen, amely technikai és fizikai minőséget…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Dante01 2022.09.07 23:29:17
@Leram7: Poolnak jelenleg nincs értelmes kp-ja. Szarul kezdték a szezont. Szerintem a tavalyi 2. hely és a bl elvesztése nagyon rányomja a bélyeget a játékosokra. Náluk is venni kellett volna kp-ra játékost és nem csak azt figyelni ki az aki Klopp kompatibilis elöl. Milner már nagyon kifele megy, hogy szépen fogalmazzak. Elliott még nagyon fiatal és nincs rutin. Thiago sérülésből jött. Arthur pedig ááááá. Maradt Fabinho. A többi kp-ja pedig sérült.

Nem fogják kirúgni, mert nem olyan hülye a vezetőség, mint a Chelseaben.
Majdnem az a helyzet, mint nálunk, ha mindenki egészséges sokkal jobb lesz a csapat. A különbség csak annyi, hogy Klopp sokkal jobb edző, mint Allegri most.
A szezon utolsó mérkőzésére készülődő Juventus mestere, Massimiliano Allegri a szombati sajtótájékoztató során beszélt csapata állapotáról, s visszatekintett a most záruló szezonra is. "A csapat jó formában van, jól edzettünk, s pozitívan akarjuk zárni a szezont Udinében, azt követően, hogy…..
Dante01 2023.06.04 18:01:51
@sleepy8: Nekem nem az a bajom ha már felhoztad Sarrit, h milyen személyiség és Allegri milyen és mit nyilatkozik. A baj az, hogy minden egyes mutatót megnézve még a harmat gyenge olasz bajnokságban sem vagyunk sehol. Szinte nem volt csapat akit úgy vertünk meg, hogy sokkal jobbak voltunk. Pedig sokszor volt fent egy bitang erős 11 a pályán. Allegrinek az 1:0 a legjobb eredmény és nem halad a focival. Ha ő marad a fanokon kivűl a kutya nem nézi a Juve meccseit. Ez viszont sokkal több pénz kiesés, mint a bl hiánya. Jöhet ide bármilyen játékos.Hiába van egy 500Le autód ha mindenhol 50-el mész.
A Tuttosport szerint kedden megkezdődtek a tárgyalások a szerződésbontásról. Ha sikerül megállapodni a mesterrel, a klub megválik Massimiliano Allegritől. Romeo Agresti egyértelműsítette a minap, hogy Massimiliano Allegri elküldéséről csak és kizárólag egy ember dönthet, méghozzá John Elkann, mivel…..
Evelina Christillin, az UEFA végrehajtó bizottságának a tagja, és egyben a Juventus szurkolója a minap az Anch'io Sport rádióműsorban beszélt a Juventus helyzetéről és aktuális szezonjáról. „Úgy gondolom, hogy 15 pontnál alacsonyabb büntetésre számíthat a klub. Létezik egy fogalom, ami csak a…..
A Juventus számára az idei szezon számos viharfelhőt hozott, s nagyon úgy tűnik, még egyáltalán nincs vége a kellemetlen eseménysorozatoknak. A Tuttosport újságírója, Adriano Del Monte cikke szerint Federico Chiesa egyre inkább távolodik a Juventustól, mivel nem találja a helyét a számos esetben…..
A Juventus rendkívül gyenge formát mutat a bajnokságban, ahol zsinórban három mérkőzését is vereséggel zárta, de az Olasz Kupa ma esti elődöntőjében hatalmas lépést tehet annak érdekében, hogy ne záruljon trófea nélkül az idei, mindenképpen csalódást keltő szezon. Ehhez az Inter otthonában kell…..
A La Gazzetta dello Sport a mai napon Dušan Vlahović helyzetéről írt, s a napilap szerint a csatár helyzete már korántsem betonszilárd, egyik fél részéről sem. Szombat este Dušan Vlahović a második félidő derekáig bírta, aztán bedobta a törölközőt a Lazio ellen, a mai napon pedig különállóan fog…..
Dante01 2023.04.11 16:57:28
@venember83: Mennyi mindent drága volt meglépni és még is meg kellett. Ha két év múlva senki nem lesz kíváncsi a Juve meccseire akkor mennyire lesz majd drága? Jelen pillanatban, de persze ez csak az én véleményem (meg mondjuk azé a pár száz külföldi és magyar szakértőjé) , hogy egyre csökken a Juve meccsek színvonala és ez által a nézettsége is. Ha ez így megy tovább már csak pár fanatikus néz Juve meccset senki más. Pár éve a cégnél ahol dolgozom 30-40 ember tudta, hogy állunk a bajnokságban és legalább 5-6 játékost feltudott sorolni a kezdőből. Most 200 emberrel többen dolgoznak nálunk és rajtam kívül kb. 10 ember van aki legalább 1 Juve meccset látott ebben a szezonban. A kezdőnkből pedig 3 névnél többet talán 5 tudnak mondani. Pedig hidd el nagyon sokan szeretik a focit.
A Salernitana otthonában aratott 3:0-ás győzelmet követően a Juventus a szezon során nem éppen lendületes formát mutató Fiorentina együttesét fogadja Torinóban, azonban a firenzei rivális mindig veszélyes ellenfél a zebramezesek számára. Massimiliano Allegri keretéből változatlanul hiányzik Paul…..
Dante01 2023.02.12 20:04:58
@Del Pybala: Igen ők hárman, nem javaslom, h nézd vissza a meccset, de meg lehet figyelni hányszor kér labdát Kostic vagy Loca bal oldalt teljesen üresen.Erre oda akarjuk adni Mariskának jobb oldalon akin ketten vannak.
Dante01 2023.02.12 20:09:54
@Pilsnerurquell: Ne haragudj meg, de pont akkor kapunk gólt mikor visszaállunk védekezni.Tiszteletben tartom a véleményed Allegrivel kapcsolatban, de had kérdezzem már meg te nézel más meccset is vagy csak a Juvét?
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
Mint ismert, a Juventus az elmúlt évek talán legsúlyosabb válságát kénytelen átélni az utóbbi hetekben, miután a Massimiliano Allegri által vezetett alakulat két fordulót követően 0 ponttal rendelkezik, s így kiesésre áll a Bajnokok Ligájában, miközben a Serie A-ban hét játéknap után csupán a…..
A Monza és a Juventus ma délutáni összecsapását megelőzően a Zebrák vezérigazgatója, Maurizio Arrivabene is az olasz sportmédia rendelkezésére állt egy rövidebb interjú erejéig, melyben főként Max Allegri menesztésének lehetőségéről elmélkedett, kijelentve, hogy a kudarcos eredményekért leginkább a…..
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..