Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruthenium

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy unalmas csütörtök délután, még a gimnáziumban beszélgettem a portárssal, akivel arra a közös megállapításra jutottunk, hogy minden egyes év egyre gyorsabban telik el. Nyilván nem arról van, hogy a másodpercek gyorsabban telnek, vagy fogynak a napok számai, hanem valami…..
Néhány héttel ezelőtt, egy teljesen hétköznapi mondat ütötte meg a fülemet. Egyik évfolyamtársam jegyezte meg: „Megnézem fent van-e a neten.” Azt hiszem minden további nélkül egyetérthetünk abban, hogy ez egy teljesen szokványos mondat semmi különleges nincs benne.…..
Az amerikai FOX csatorna 1987-ben tűzte műsorra a Egy Rém rendes család című sorozatot, amit nagyjából egy évtizeddel később kezdett vetíteni a magyar közönség számára a TV3. A sorozat egy igencsak diszfunkcionális családot mutat be, akik számára minden egyes nap maga a pokol…..
Az utóbbi években most már Magyarországon is elterjedt a politikailag korrekt fogalom használata. Röviden összefoglalva, ennek az lenne a lényege, hogy amennyiben egy beszélgetésben felmerül a nem, faj, fogyatékosság, etnikum, szexuális beállítottság, kultúra vagy világnézet,…..
Reviczky4 Hírmondó Hugh Laurie 2010.12.05 16:13:00
Hugh Laurie Oxfordban született 1959-ben, a család legfiatalabb gyerekeként. Noha vallásos nevelésben részesült, saját elmondása szerint nem hisz Istenben. Az egyetemen archeológiát és szociális antropológiát tanult. Az egyetemi évei alatt, akárcsak az apja, evezett, azonban…..
Életének 84. évében, tüdőgyulladás következtében távozott az élők sorából Leslie Nielsen. Karrierje kezdetén drámai szerepeket alakított, ám nem egy ilyennel futott be végül a híres emberek világába. Noha színészi karrierjét az 50-es években kezdte, a világhír egészen…..
Talán nincs is olyan ember, akinek legalább egyszer ne kellett volna csúcsidőben tömegközlekedési járaton szardíniásat játszania (legtöbbünknek pedig mindennapi extrém sport). Mind ismerjük a szituációt, egymás lábát tapossák az emberek mint valami csorda, mindenki helyet akar…..
Történetünk főszereplője Ubul. Ubul egy teljesen átlagos huszonéves fiatalember, aki nemrégiben költözött be új otthonába és mint a virtuális világ nagy rajongója, szeretne jó internetes kapcsolattal rendelkezni. Ezen vágya útjába azonban az a szomorú tény állt, hogy csak…..
A nyár folyamán szabadidőm egy részét egyik kedvenc elfoglaltságomra, filmnézésre tudtam szentelni. Amióta az eszemet tudom szeretem a filmeket. A film varázsa elrepítheti az embert egy olyan világba, amelybe a való élet körülményei között nem igen lehetne eljutni, vagy…..
Lassan véget ér a szorgalmi időszak, jönnek az ünnepek, aztán egy új év és végül a vizsgák. Az ember úgy gondolja, hogy miután letudta őket végre fellélegezhet. Aztán eszébe jut, hogy mit fog hozni 2011. Ismét egy tárgyjelentkezési időszak. Ez pedig egyike azon kevés…..