Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitehippi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel komoly fenyegetéseket kaptam a blogírás abbahagyásával kapcsolatban, ezért kénytelen ;) vagyok folytatni. A családom befenyített, hogy kitagadnak, ha nem írok, és a hatalmas családi vagyon öröklésének reményében (a sok arany, gyémánt, értékpapírok, a Hawaii-i és…..
Újabb tanulságos tapasztalattal lettem/lettünk gazdagabbak. A hétvége brutálisnak ígérkezett a programok kontra szél tekintetében. Szombat: déli szél, este fél hattól esküvőre voltunk hivatalosak, vasárnap északi szél. Összeállt a terv: szombat korán kelés, irány Fűzfőre,…..
Az ismételten nevezetes dátum szörf „karrierem” során 2011. május 14. Ismét szombat, ismét ragyogó napsütés, ismét déli szél. És ismét Fertő. Odafele a fákat figyelve kis aggodalom töltött el, hogy 4.7-et kell raknom, nagyon úgy tűnt, hogy ez egy combosabb déli…..
Széltolók Kiteboard 2011.05.12 00:31:00
  Végre sikerült tesztelni a "Vidra" 148X46 prototípusát. Egy 16-os tube-al 16 km/h-ig sikerült a vízen maradni. Príma kis síkvizes móka volt!Finally we could test the prototype of the new light wind board what we called "Vidra" 148X46. With a 16sqm tube we…..
Szombaton, ragyogó napsütésben, 10 óra körül érkeztünk meg a Fertőre Endruval. Ígéretes déli szél volt kilátásban, és csak itt fújt az országban. A kocsi plafonig volt pakolva cuccal. Így is csak 2 deszkát vihettünk. Időközben tulajdonosai lettünk egy Axxisnak, pontosabban a…..
Tavaszias február eleje után, csontszáraz pampákra, jól időzített hidegfronti betörés 71 km/h-s lökésekkel. Szombat, napsütés, erős szél - köszönjük. Eltörött a lambóm, de sima leérkezésnél, úgyhogy arra jóvolt, hogy utána kipróbáltam vagy még hármat, és legközelebb…..
kitehippi 2011.02.25 10:25:19
@kite-os: Nah, gratulálok, erről van szó! :) Be kell indítani a Szigó boards-ot is! :) Szép döntés.
Új magyar fejlesztésű kite-ot tesztelhettünk: Gerle 11,75nm szoft. http://www.korospeter.hu (Csak a kiegyensúlyozottság érdekében a másik magyar kite a Kitech surfen.hu). Egyszóval fejlődünk!  Wanek technobuggytronikai videója:   Kiteforce Day from Wanek on…..
kitehippi 2011.01.25 12:30:01
Badó! De a korosopeter.hu -ra nem jön be nálam semmi. :(
Sajnálatos módon az utóbbi időben nem tudok annyit publikálni, mint nyáron, mivel nem vagyok annyit vízen. Ezen az állapotomon a széltelenség és a hideg sem segít. Boldogsággal jelentem, hogy az a bizonyos last ride nem az volt. A hétvégére eső déli szélnek természetesen nem…..
Megszületett a kiírás az első Kite Landboarding versenyre. Ha valaki valaha ugrott már egyet úgy, hogy közben egy sárkány húzta valamilyen gördülő szerkezettel a lábán, akkor ott a helye. Elég egyetlen email-cím a nevezéshez. Nevezés itt.    ..
Hosszú szélcsend után megtörik a jég. Némi szél éri el a Kárpátmedencét dél-keleti irányból, ami ezekben a vírusszaporító őszies időkben a meleg levegő utolsó rúgódzása, mielőtt végleg beköszöntene a rideg hideg. Sógorék most tartják az Osztrák Surf-bajnokságot…..