Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zrc

124 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén lenne 42 éves a legendás világbajnok, Richard Burns. Richard Burns '01 Néhány nappal az évforduló után a Pirelli és a Cumberland Sporting Car Club bejelentette, hogy megállapodásuk szerint a brit ralibajnokság egyik legismertebb futama felveszi Burns nevét, pontosabban a 2001-es…..
Nemrég posztoltuk Facebook oldalunkra egy Lego-ból összerakott kis S1-es Audi fotóját. Nagy örömünkre szolgál, hogy ennek kapcsán kaptunk egy videót Hoffmann Zsolt nevű kedves olvasónktól, aki saját kezűleg készített hasonló, sőt annál nagyságrenddel kidolgozottabb…..
Turán Frigyes és Zsiros Gábor az Országos Rallye Bajnokság második állomásán, a Mecsek Rallye-n állnak rajthoz.    Frici többször is győzelmet aratott már a Pécs környéki aszfaltos pályákon, ahol a magas végsebesség helyett az alapos itineren van a hangsúly, így…..
Racing Dream Walter Csaba exkluzív 2012.05.25 17:00:00
Nem volt médiafelhajtás körülötte, viszont annál nagyobb örömmel értesültünk róla, hogy Walter Csaba egy német csapat meghívásának eleget téve újabb futamot teljesített eredményesen a Nürburgringen. A 40. ADAC Zurich 24 h után telefonon kerestük meg, Ő pedig készséggel…..
A hétvégi VI. Oldtimer Expo-n már biztos, hogy a nekünk legkedvesebb hely a zsigulisok standja lesz. Ahogy arról már hírt adtunk, a legendás Stasys Brundza Budapestre látogat. Nagy a várakozás emiatt, és hatalmas a készülődés a Hungexpo B pavilonjában (ami egyébként szép lassan…..
 Ha olyasvalakit akarunk megfertőzni ralival, aki legfeljebb a tv-ben látott azelőtt nagyon gyorsan közlekedő "matricás" autót, akkor - szerintem - egyszerűen csak ki kell állítani őt a gyorsasági szakaszra, szakszerűen a szalag mögé és figyelni a reakcióit. Nézni,…..
Jump around! Gyakorló autóversenyzők fülében sokszor csendül fel a mára már ikonikus ír tánczenekar hasonló című opusza (a gyengébbek kedvéért), amikor a pályabejárás során egy komolyabb bukkanót közelítenek meg.  Állandó probléma, hogy mennyire engedjük el majd…..
Turán Frici és Zsiros Gabi elindulnak a Magyar Országos Rallye Bajnokságon Tavaly a világbajnokság állomásai hatalmas élményekkel és komoly tapasztalatokkal gazdagították a Turán Motorsport csapatát. Egy valamiből azonban kevés részük jutott, ez pedig az a hangulat, amit csak…..
 Turán Frici és Zsiros Gabi elindulnak a Magyar Országos Rallye Bajnokságon Tavaly a világbajnokság állomásai hatalmas élményekkel és komoly tapasztalatokkal gazdagították a Turán Motorsport csapatát. Egy valamiből azonban kevés részük jutott, ez pedig az a hangulat,…..
Szerintem nem túlzás az az állítás, miszerint sokunk kedvence az olasz volán-fenomén Gigi Galli. A Youtube tele van a kisebb nagyobb videókkal, melyeken félelmet nem ismerve fűzi le a világbajnokság kanyarjait. Láthattuk Őt 2006-ban a Mikulás Rally-n is, ahogy a Budai-féle Corolla…..
Egyéves évfordulónk alkalmából B.Capelluti már bemutatott egy olasz álmot, melyet a Lancia tervezett a végül meg nem valósult S csoportba. A fejlesztés Németországban is gőzerővel folyt, viszont ennek eredményét - az AUDI Group S Prototype-ot - hivatalosan sosem mutatták be.…..
zrc 2012.01.24 09:12:23
@kenguru99: @proflex: Köszönöm a kiigazítást és elnézést a csúnya elgépelésért! Igyekszem/igyekszünk erre odafigyelni.
Néhány, ólomlábakon vánszorgó nappal az idei Mikulás Rally rajtja előtt lassan kijelenthető, hogy kis csapatunk a lehetőségekhez mérten felkészülten vág neki a versenynek. Úgy tűnik, hogy összeraktuk a dolgot és most már csak kanyarogni kell majd egyet a veszprémi salakon (és…..
 Elképesztő, vadonatúj hír látott napvilágot az elmúlt percekben: A Citroen Motorsport hivatalos közleménye szerint 2012-től a Citroen Total World Rally Team versenyzője lesz a világbajnoki címről idén épphogy csak lemaradt Fordos Mikko Hirvonen - Jarmo Lehtinen páros. A hír…..
Véget ért a wales-i futam és ezzel a 2011-es ralivilágbajnoki szezon is. Hosszú évek óta nem volt ennyire nyitott a bajnoki cím kérdése így az utolsó futamig és hosszú évek óta először volt lehetősége bárkinek is elhódítania Sebastien Loeb-től ezt a titulust. A…..
Nagyot változott a Wales Rally képe a verseny második napja után. A bajnoki címért folyó - általunk annyira várt - csata a hírek szerint megszakadt, hiszen Mikko Hirvonen nagy igyekezetében behibázva kiírta magát a küzdelemből. Gyakorlatilag kijelenthető, hogy 2011-ben (sorozatban…..
Eseményekkel teli és izgalmakban gazdag nyitónapon van túl a Wales Rally mezőnye. 2011-es rali vb utolsó megmérettetése három szakasszal kezdődött. Három szakasz, három szakaszgyőztes, a nap végén pedig alig több, mint 3 mp különbség a legjobbak között.   Maga a verseny a…..
A mai nappal elrajtolt az idei vb szezon zárófutama. A a bajnoki cím kérdése még nem dőlt el, a versenyben a két nagy gyári márka két nagy versenyzője küzd egymás ellen, így holnapután végre kiderül, hogy ki is nyeri 2011-ben a trófeát! Úgy is mondhatnánk, hogy minden most…..
Elmondhatatlanul jó dolog raliblogot szerkeszteni. Így az imádott sport közelében lehetünk, érdekes történetekről, időnként exkluzív hírekről írhatunk, és közben látjuk, hogy milyen szépen növekszik az olvasóink tábora, és a facebook-os rajongóink száma. Vannak…..
    Négy évvel ezelőtt, ezen a napon járta be a világsajtót a megrázó hír, mely szerint sajnálatos helikopter-balesetben vesztette életét a GrB utáni korszak egyik legmeghatározóbb rali-pilótája, a brit világbajnok, a legendás Colin McRae. Emlékezzünk ma e…..
 A 45. Mecsek Rallye elképesztő nevezési listáját böngészgetve mindannyiszor könnybe lábad a magunkfajta szeme. Sokunk álma válik valóra azzal, hogy Pécs környékén az általunk jól ismert és legalább annyira kedvelt magyarjainkon kívül végre nemzetközi…..
A Mecsek Ralit megelőző türelmetlen várakozásban Turán Fricit kértük, hogy meséljen pár szóban a fantasztikus németországi sikerükről, a kategória harmadik helyéről, valamint a verseny nehézségeiről és az azt követő érzéseikről.   Hogyan kezelitek mentálisan ezt a…..
Ma délután végleg elbúcsúztunk Zágon Zsolttól. A család és a barátok mellett a munkatársakkal, versenyzőkkel együtt kísértük el utolsó útjára Farkasréten. Megrendülten, egymással összepillantva, hiszen most szembesültünk a valósággal: elvesztettük. Írhatnék arról,…..
Az ircseries.com-on közzétett (egyelőre meg nem erősített) hír szerint VB-menőink gőzerővel dolgoznak az Intercontinental Rally Challenge 11. futamán, a Mecsek Rallye-n való részvételükhöz szükséges anyagi háttér előteremtésén! Turán Frigyes: "Kellene még további…..
Kis srác korom óta voltak kedvenc versenyeim, ahol - valamilyen megmagyarázhatatlan okból - nagy vágyam lenne elindulni. Az abszolút kedvenc a Mecsek Rallye, de ezen nem csodálkozhat senki. Van néhány vébés, IRC-s verseny, ami mágnesként vonzana: Monte, Svédország,…..
zrc 2011.08.02 16:16:24
@upsidedown: @wheeler320: Köszönjük az észrevételt, az eredménylista pótolva!
Valamit nagyon jól csinálhat Jelen István és csapata, mert már a Déli pályaudvaron is premierplánban látható a reklám!(a kifelejtett betű pedig zárójelbe került..)Kedves emberek! Úgy tűnik, hogy ez a vonat még nem ment el!..