Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jensz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben több bankrablás ill. rablási kísérlet  történt. Üllőn egy riasztófegyverből adtak le több lövést.  Budapest XIII. kerületében a Béke úton  két rablási kísérlet is történt egymáshoz közel eső két pénzintézetben, - sőt mindkét eset szerda…..
Jensz 2013.10.10 23:52:59
@prolee:
Sztem te nem érted a lényeget...
Mi köze az életkornak meg a nyugdíjkorhatárnak ahhoz, hogy egy biztonsági őr túlsúlyos, és láthatóan nincs a legmagasabb fittségi szinten?

Sztem meg "klassz egy olyan országban élni", ahol a gazdaságilag aktívak aránya az egyik legalacsonyabb az EU-ban, csakúgy mint a születéskor várható életkor, ellenben vezetjük az öngyilkossági rátákat, továbbá a szív-és érrendszeri megbetegedések (és halálozások) terén is "jól" állunk.
Sztem inkább ezen gondolkodjál el, mert lehet, hogy neked kényelmesebb lenne már 60 évesen is megszabadulni minden olyan dologtól, amivel hasznos lehetnél a társadalomnak, hogy egész nap csak a lábadat lógassad ...de azt se felejtsd el, hogy az idős kori elbutulás legfőbb oka az, hogyha az ember komolyabb célok, vagy hasznos tevékenységek nélkül kezdi el élni az életét. De látom, te jól haladsz afelé, hogy pár éven belül a hamut is mamunak fogod mondani...és az a vicces, hogy még sajnálni is foglak ezért.
Van olyan ember, aki nem ismeri a Get Lucky című Daft Punk-slágert? Ugye, hogy nincs! Ezért fogja most mindenki szakértői füllel megvizsgálni, hogy a két francia vajon tényleg lopta-e az említett dal alaptémáját vagy nem. Történt most ugyanis, hogy valaki ráakadt egy 2011-es…..
Fantasztikus sztorit küldött Z., aki most ért haza a Vörös-tengeri nyaralásból. Visszafelé azért késett 2,5 órát a Malév gépe, mert a hurghadai reptéren anyagi vita tört ki. Kint a betonon. Kiderül a történetből, hogy a Malév-járatok kapitányai készpénzből hajtogatott…..