Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vállalkozz

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
Vállalkozz 2020.11.27 22:54:00
@Bircanyíró: Ennyi. Egyik embert naponta ellenőrzték, a másikat telefonon se kereste senki a karanténban. A harmadik még nyáron (Romániából hazatérve) már a második ellenőrzés után remegett a stressztől (más bánata is volt).
Egyik embert megbüntetik most nagy összegre, más kis- és nagypályás bűnözők és politikusok szabadon garázdálkodnak évtizedekig.
A devizahitel károsultakat kitalkoltatták és külföldre üldözték, illetve sok más szorgalmas embert is örökre elüldöztek itthonról az 1990-es évektől folyamatosan. Kádár belakoltató volt, ahogy szokták mondani, és azóta minden kormány kilakoltató (népírtó is).
Most Európa ledarálása folyik, teljesen nyíltan az iszlám és az arabok támogatásával. Vannak rendes törökök, de nem véletlenül kellett őket megállítani a történelem folyamán.
A riogatás az riogatás, Trianon az Európa szégyene.
Egy vírus csak a filmekben öl meg komplett civilizációkat, egy ilyen romlott és tudatlan globális fogyasztói társadalom saját magát teszi ki a kockázatoknak, mintha a biológia tudománya és a józan ész rég veszített volna a telhetetlen hülységgel szemben.
Egyik határon nem engedtek át, a következőn gond nélkül (bárkit, a nyilván távolról jött turistákat is, egyik kedvencem az orosz rendszámos személyautó volt, ami ráadásul nem is EU).
Néztem ma a m1 híradót, ott szokás szerint elröhögi azokat a mondatokat Orbán, aminek értelme sincs, és ő is tudja, hogy totál logikátlan is.
Bármit drámának állítanak be, a 92 éves néni halálát is, ami nem mellesleg természetes. Másfelől a fiatalok tömeges elvándorlásáról és a terméketlenség népbetegséggé válásáról hallgatnak. Hallgatnak mint szar a fűben, ha a valós problémákról van szó. Bármit sikerként, elért célként kommunikálnak, ha jöt egy szélcsendes napsütéses nap, azt is. Amin 120 éve még nevettünk volna, az most a csúcs.
Akik most bármiféle betegségen átestek, ráadásul pozitív koronavírus teszttel, azok egy része kicsit jobban hisz Istenben, mert bizony az etika (erkölcsösség, becsület) és a jóakarat hiánya kőkeményen visszanyalt sokaknak.
Az idei évről mennyi film fog készülni?
2021 mennyiben tudja felűlmúlni, alúlmúlni az idei évet? 2019 rekord magas számokat hozott a turizmusban és vendéglátásban, 2020 rekord alacsonyakat (sokaknak teljes kapuzárást).
Te milyen teremtő közösségekben tevékenykedsz?
Kapcsolódó cikkek: Nyugdíjkassza (Élet és Irodalom cikk) Az emberek elől eltitkolt tudás (blogbejegyzés ugyanebben a témában)   A szcientológiában és annak környékén felbukkanó (többnyire önjelölt) "konzultánsok", "tanácsadók", "coachok" stb. sorsát mintha egy nyugtalanító, az energiamegmaradás…..
Vállalkozz 2019.06.10 13:27:05
@Gyaloghuszár: No!
Ezért jeleztem előre, hogy kérdezz! "Nem sokat értek abból amit írsz'
Valószínűleg élőben érdekes vitapartner vagy, de írásban valamiféle objektivitástól elszakadt hadúrként viselkedsz, lásd: "kicsit zagyva lett. ", "Én nem gondolom. ", "meztelen a király" "Szedlacsik egy elmebeteg szélhámos."
A Föld nagy F., de a helyesírás kötekedést félretéve, a talaj, az élővilág, a vizek és a szárazföldek nagy része szenved, a rajta élő magát fő-fő-főnek gondoló nyugatias emberiség is szenved. Ezek száraz tények, és a tudós-kutatók jóindulatú és őszinte fele se szokott optimistán nyilatkozni róla.
"Az emberiséget (ők sem kérnek belőle, de sebaj)", ez vicces, amikor napi szinten kérnek, de te megkérdőjelezed a kérésüket az ő nevükben.
"Szedlacsik után a szittyentológia is tetszeni fog." - Előre jeleztem, hogy nem tetszik a szcientológia, de onnan kivált egykori szerzetessel beszélgettem párszor röviden, nem lett emberevő, jóindulatú és közvetlen volt, sokan elismerték a sportban, az üzleti életben és emberileg is.
Szedlacsik, hiszen ő lenne itt a téma, külsőleg kifejezetten taszító, és az előadói stílusa is nehezen emészthető. Előadásainak tartalma nyilván hasonlít a szcientológiára, hiszen igaz és lényeges tudásokat közöl. Engem a tartalom gyakorlatiassága hozott ide, hiszen az élet minden területére ígér segítséget, mindezt ténylegesen olyan olcsón, mint a félárú bajor sör lejárat előtt, aminek tényleg nehéz ellenállni annak, aki közösségi ember, ez által szeret segíteni másokat a huszonegyedik században.
"Esetleg a csippelő gyíkemberek. Keress rá, ilyen is van a kínálati oldalon." Egyelőre ez a téma nem ide tartozik, és nem is érdekel.

"Ha valaki meg azt írja magáról, hogy kócs, meg specialista, netalántán jedi, azt le se köpd. Kár a vízért."
Indoklást nem adtál, elmondtad a véleményed. Ezt köszönöm. A hasznos részét köszönöm. A mindenre negatív részét nem értem, hiszen az ördögtől is lehet tanulni, sőt tényleg hasznos dolgokat is elénk rak, amit ő is elmondott. Számomra szinte az összes egyházi ember, köztük papok, bíborosok stb. is az ördög emberei, de a jó lelki vezetőket kedvelem, mert a tudásuk sokoldalú, és isten kedvéért sem erőltetnének rád semmit, szeretettel segítenek, és elengednek békével.
Elegem Van! Elegem van a bankokból 2013.10.30 12:36:34
Két megjegyzést kell előrebocsátani a leírtak jobb értelmezéséhez. Az első megjegyzés, hogy a hiba szót a súlyosabb, Talleyrandnak tulajdonított értelemben használom: "Ez több mint bűn: ez hiba." A második, hogy a közkeletű, sommás banki értékelésekkel szemben (uzsorások,…..
Vállalkozz 2019.06.03 09:55:21
@flea: Ez egy bűnszervezet itthon, a Föld pedig a Pokol. Igen. Hogyan?
Most már a maffia és az állam tökéletesen egyesült. Ennek van jó oldala is, no nem az, hogy megszűnt a bűnözés.
10 éve folyamatosan megy kivégzés és kivéreztetés, a túlélők száma csekély. Friss
youtu.be/t2v_7z-_dnM
Mielőtt félreértés lenne, a mai posztban nem arról lesz szó, hogy mi mennyibe kerül külföldön, hanem egy szerintem nagyon fontos, ám talán ritkábban tárgyalt kérdésről, ami ugyanakkor komoly hatással lehet a mindennapjainkra: hol hogyan viszonyulnak a pénzhez, a „piszkos…..
Vállalkozz 2018.06.27 23:25:40
@Halál kamionja mindenkit elgázol: Nyilván a CashFlow-t maximálja a kereset. Kevésből keveset lehet félretenni, ami 15-20 éves távlatban persze komoly összeg lehet a végére. Egy ismerős 13 évig alig evett (és másra se költött) a 80'-as évek végétől, és végül meg tudott venni egy 1,5 milliós szép motorkerékpárt. Ezzel szemben, aki négyszer annyit keresett, az egy év alatt megvehette volna KP-re.
A befektetés vicces dolog, rengeteg embert átvertek, vagy nem volt 'szerencséje', vállalkozóként pedig kockázatos is.
Utazni jó, mert sok érdekes kultúrát (életfilozófiát) meg lehet ismerni, és olykor kiderül, hogy havi 240 euróból is lehet úgy élni, amiről mi azt gondoljuk, hogy a milliomosok kiváltsága. A hippik és hajósok például Tenerifén rendesen megleptek. Volt olyan is, aki közelebbi/távoli szigetre is hajós stoppal jutott el (még vitorlása se volt, nemhogy pénze).
Jön az nyár, aki teheti, előbb-utóbb csomagokkal megpakolva fel- vagy bekászálódik valami járműre/-be. Itt most azoknak mutatunk egy tanulságos, sok számmal és számolással turbózott mini esettanulmányt, akik a MÁV-val igyekeznek majd külföldi célponta eljutni. A tanulságot mindenki vonja le, de…..
Vállalkozz 2018.05.27 14:39:14
@Ellátott utas: Cesky Krumlov a top, világhírű, de a térségben (200 km-en belül) mindenképpen a top4-ben van, Prága után a második legnépszerűbb kirándulóhely, ami nem véletlen.
Korunk egyik nagy biznisze még mindig a társkereső oldalak üzemeltetése. Jó múltkorában is belefutottam egy hirdetésként felbukkanó oldalba, aminek az elnevezésén először a legmocskosabb módon felröhögtem: szénakazal? Először nem tudtam, mi ez? Vidéki, mezőgazdasági munkából élők párkeresője, vagy…..
Az előző bejegyzésben megindokoltam, hogy az áprilisi választás előtt miért nem lehet igazán komolyan vehető előrejelzést készíteni. Ebben az írásban nem ismétlem meg ezeket az érveket, és nem beszélek részletesen a bizonytalansági tényezőkről sem. Helyette elmondom, hogy - mindezek tudatában - én…..
Vállalkozz 2018.04.05 12:18:36
@Frady Endre: Igen. Ennyi.
Nem az elemzés igazság tartalmaival, a mérsékeltségével van a gond, hanem azzal, hogy még reményt se ad a fejlődésre.
Kábé úgy kezeli a sportolót, hogy "Szar", "Vesztes". Legalább annyit mondhatna, hogy
"Magas részvétel és magas tudati energiák irányba állása esetén, az LMP elérve a lehető legtöbb mandátumot, az MSZP-PM a lehető legkevesebbet, a Fidesz-KDNP legszerencsétlenebb napját kifogva..., elindul egy olyan változás, ami után az Aranykorra, Európa és a Világ fejlődésére is úgy tekinthetünk, hogy a részesei vagyunk"
Volt olyan Fidesz-propagandista hozzászóló, aki Szlovéniát mint leszakadó, gazdaságilag nulla csóró országnak jellemezte, még az alapvető tényeknek sem járnak utána.
8 év után hálás vagyok a sorsnak, hogy én is tévedtem, nem csak a fotelből mosolygó Török Gábor mester:
torokgaborelemez.blog.hu/2010/03/01/79_elszallt_az_lmp
Vállalkozz 2018.04.05 12:28:38
@Pedró27:

A köd szurkálás helyett beszállok a játékba. Azt kérem, hogy a szavazatok számát (részvétel) is írd a tippjeid mellé (utólag).
2014-ben 4 918 934 fő volt, szerintem most 5,4 millió körülire felkúszhat (optimista szép napon).

Mandátumarányok:
Fidesz 40% +7 -2 (plusz 1 nemzetiségi)
Jobbik: 27% +-2
LMP: 15% +5 (-4)
Maradék (bal és jobb oldal rég nincs, 1998)
MSZP-PM (sajnos nem nulla, a maradék)
Függetlenek: 1 %

Következmények:
- Zűrzavar
- Vona Gábor megtört, de fejlődök
- A lebontás, a NER lemorzsolása 4-7 év, tudatilag 20 év.
- Az új választást kikerülhetetlen. Legjobb esetben 2022-re összeomlana a költségvetés, akkor meg romot takarítani lehet, nem választási Show-t tartani.
- A politikai működésének a kulcsa a közösségek fejlődése, a tudatok éber állapotának tükre, érdekes lesz.
Ma Magyarországon – amelynek ugye a leginkább migráció-ellenes kormánya van a világon – negyedmillió migráns dolgozik legálisan, állami engedéllyel. És ezek nem befogadott menekültek, hanem tisztán gazdasági migránsok, akik egy jobb élet reményében jöttek ide...
Vállalkozz 2018.03.12 12:24:28
@rallus: Szerinted ki nem tud különbséget tenni? Illetve kinek a feladata különbséget tenni?
Jelenleg a haza teljes belső kifosztása a tét. Kíméletlen a mai rendszer, totál versenyképtelen, elüldözi a lakosság épkézláb részének jelentős részét. Tudatosan kiürítik a falvakat, rombolják a természeti értékeket.
A külső ellenség ehhez képest gyenge tavaszi szél, de az is erősödik, ha meglátják, hogy itt ennyire töketlen/bezárkózó és életképtelen (még elemi önkritikával sem rendelkező) nép lakik.
Lélekben felkészülök a következő hónapokra, bár tudom, ehhez nem elég egy elhatározás, mert jómagamnak is lesz pár "áll-leesésem" attól, ami a felszínre fog kerülni  rövidesen. A választások előtt egy dologra nem kap soha, senki, semmilyen konkrét választ: MILYEN programot MIBŐL és HOGYAN fog…..
Vállalkozz 2018.02.07 17:22:55
@ogli dzsí: Kedves Zsí! Az nem zavar, hogy valótlan dolgokat állítasz?
1. Soha nem látott magasságban az államadósság: hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1ga
2. A maffiát és a lopást támogathatod nyíltan, ezzel a börtönbe kerülésed kockázatát elég magas szintre emeled. Vagy nyilvánosan felvállalod, hogy bolond vagy, és arra szavazol, aki még nálad is butább.
3. Egyáltalán mi a célod? Vagy pusztán perverzió? Hidd el, hogy Orbán festményeket is küldünk, kaját is. Annyit kérünk, ne nyalogasd a szart nyilvánosan, mert kurva gusztustalan.
4. Ha vállalkozó leszel, esetleg tényleg érdekel az emberiség és jövő, akkor a vita esteken is megvendégelünk.
Vendégszerzőnk, Dr. Kardos Gábor levélben küldött írását olvashatják blogunkon.   Nem először rohant ki Németh Szilárd a nemzetbiztonsági bizottság üléséről Szél Bernadett miatt. Ugyanezt tette, amikor Szél Bernadett számon kérte rajta, hogy a Yandex orosz kódját fedezték fel a nemzeti konzultáció…..
Vállalkozz 2018.02.07 17:15:14
@ogli dzsí: Szerinted mennyi évet úszol meg vele? Vagy a Föld csúnya pusztulás a célod? Esetleg adjuk tanácsokat, hogy felgyorsíthasd a folyamatot? Nekünk még a családi, baráti körben se merik kimondani a Fidesz nevét (a Fidesz szavazók), te mitől lettél hirtelen ilyen bátor vagy vakmerő?
Lezárult a devizahitelesek befogadására létrehozott ócsai lakópark projektje, és túlzás nélkül állíthatjuk, teljes a kudarc. Az eredeti terveknek csupán a töredéke valósult meg, ráadásul elképesztően drágán. A Fidesz szerint persze az ócsai lakóparkért is Gyurcsány a…..
Vállalkozz 2018.02.07 16:52:03
@Mária: Se jobb, se bal oldal nincs. Van néhány rendes ember, akit mindenki támad, és csak védekezni marad ideje, ha éppen túléli.
Naponta kerülnek fel most már videók (több mint 10 éve tartó folyamat ez, igen 2007-ben is ment):
www.facebook.com/pg/mihalyzoltan.orosz/videos/?ref=page_internal
Kemény dolog a maffia, közben Ausztria is támad, üldözi a keleti népeket, az orosz medve és ránk tette a mancsát, így izgalmas a történet.
Tessék már nekem segíteni: hogyan lehet ezt a világraszóló sikert mérni? Visszatapsolták a kampányt? Megállt Soros, és csak néz maga elé meredten? Hány embert lehetett ezzel behülyíteni? Hányan nem csapják le a telefont, kapcsolnak el, törnek ki spontán üvöltözésben a szlogen láttán? Vagy hogy? (A…..
Vállalkozz 2018.02.06 02:17:21
Akit mindkét oldal támad, attól lehet a legtöbbet tanulni:
www.facebook.com/pg/mihalyzoltan.orosz/videos/?ref=page_internal
Aki itt sincs, és buta embereket, propagandistákat és kémeket pénzel, azt könnyű lenne egy egészséges társadalomban kezelni.
Öt évvel ezelőtt kezdett a Speak Easy Project csapata, vagyis Józsa László, Imre Loránd Balázs és Hernáth Csaba a külföldön dolgozó magyarokról forgatni. A független gyártásban, önerőből és közösségi finanszírozásból készített dokumentumfilm-sorozat első állomása New…..
Vállalkozz 2018.02.06 00:37:07
@röf: A segédmunkások és a szakmunkások mióta életművészek? Ugyanígy az elüldözött egészségügyi dolgozók, mérnökök mióta a szar kinti élet miatt mennek el?
Van, akit ver az élet, az más kérdés, de sokaknak kint született/fogant az első, a második vagy az összes gyereke.
Kint azonnal szavazati jogot is kaptam, persze nem éltem vele, ahogy az itthonival sem, mert nem volt tervben hazatérni, ahol egy maffia és néhány tébolyult intézi a dolgokat.
Röf-röf. :) Légy jó!
Marokkói beszámolónk második részében eláruljuk, hogy tud orbitálisat szívni a magát rendkívül dörzsöltnek gondoló fapados turista. Van rosszabb annál, mint mikor mindenki neked akar „segíteni”. De az biztos, hogy aki eljut Marrákesbe, az Szavírát se hagyja ki. Végül pár fontos jótanács a Marokkóba…..
Vállalkozz 2018.01.26 11:29:19
@Toxic Waste: Nekem elvette a kedvem egy időre. Most végül Agadír helyett Tenerifére mentem, ahol tényleg ember és vendég szerető európai népekkel hozott össze a sors (vagy itt ez a normális).
Fideszfigyelő Bokros, a csomag 2014.10.12 05:01:38
A Bokros-csomag vízválasztó a magyar politikában. 1995 tavaszán, nyolc hónap után Horn Gyula végre rászánta magát arra, amire nagyjából minden hozzáértő szerint szükség volt: a gazdaság egyensúlyba hozására. Rövid távon mindannyiunk jóléte rovására, mert csak úgy…..
Vállalkozz 2014.10.23 10:38:01
@MACISAJT: a te szavaid: 'idióta, szar, elherdál'. Szép kifejező ereje van a magyar nyelvnek, ha építő jelleggel használjuk. Te mit akarsz felépíteni?

MSZMP, Vállalkozók pártja és MDF kuka, közelről látni fiatalon érdekes volt. Kisgazdapárt nagyon kuka, Szociáldemokrata párt, SZDSZ, MSZP, MIÉP kuka. A következő ki lesz? Én még az ügyefogyott DK-nak is több túlélési esélyt adok mint az igazság nélküli Fidesz mai hordának. Tudósok szerint egyetlen természetgyógyászati módszer létezik a betegség kezelésére, ez az élet természetes vége.

A lelkiállapotok, a gondolkozásmódok tovább öröklődnek. Tessék néha csendben elgondolkodni, hogy miért van ennyi lelki szegény Magyarországon!

Tény, adat. Miért? JAAA! :) Ennyi. Aztán ez ismétlődik a végtelenségig persze új kérdésekkel.
avagy gondolatok a „se Orbánt, se Bajnait!”-jelenség miértjeiről: (1) a polarizálódásról, (2) a magyarországi „baloldalról", (3) az Együtt 2014 mozgalomról és (4) az alternatívákról (A cikk szerkesztett változata az Új Egyenlítő 2013. júliusi számában jelenik…..
1943 óta sok víz lefolyt a Pó folyón: az akkori mókás ötlet mára legendává vált. 1943-ban került először szóba egy furcsa kis robogó megtervezése, amiből egy évvel később MP5 néven tényleg gép lett. Renzo Spolti és Vittorio Casini formaterve annyira rút volt, hogy Donald…..
Vállalkozz 2013.08.15 21:25:28
@Hun_Fighter: Jó az! Aki kifog egy jót, az beleszeret örökre:
divat-trend.info/vespa/
A Suzuki más.. :)
Modern Magyarország Mozgalom párt (MoMa) néven új párt alapítását jelentette be Bokros Lajos, a Horn-kormány pénzügyminisztere, európai parlamenti képviselő vasárnap Budapesten. A pártot vasárnap hozták létre az alapító okirat megalkotásával, a párt elnöke Bokros Lajos,…..
…állítják a közvélemény kutatók. Ha ha ha, nem kérdezzük a falusi gazdákat, a dohányosokat, az ápolásra szorulókat, az építő iparban dolgozókat, a minimálbéreseket, az egészségügyieket, a tanárokat, az egyetemistákat, meg a nyugdíjasokat. Ha azokat kérdezzük, akik…..
Vállalkozz 2013.08.01 00:53:15
Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www.facebook.com/tibiatya
Kell is a humorérzék, mert átmeneti vezéreinknek az is elfogyott, ahogy a józan eszük is rég.
Bizonytalanságra vannak kárhoztatva a devizahitelesek a peres eljárásban Akár több mint egy évig is bizonytalanságban maradhatnak a pozitív döntésre váró magyar devizahitelesek. Az Európai Bíróság ugyanis elutasította a kamatrésekkel kapcsolatos felülvizsgálat gyorsított…..
Menekülés a télből a tavaszba – Barcelona Elég régóta olvasgatom a blogot, gondoltam, most először én is leírom élményeimet, tapasztalataimat, talán lesznek olyanok, akik érdeklődéssel olvasnak egy hosszú hétvégéről szóló beszámolót két meleg srác szemszögéből…..